Podle mě nejlepší forma v bodybuildingu za celou dobu co existuje - Myslím, že kdyby se vedle něho v té době postavil Kai nebo Phil, tak by je Ron sesekal
Zajímalo by mě kolik z vás už o něm slyšelo. To video je poměrně staré, ale novější nemá. Jenom fotky na FBa musím říct, že je ted sakra veliký! Doufam že ho nekdy uvidim závodit
Zajímalo by mě kolik z vás už o něm slyšelo. To video je poměrně staré, ale novější nemá. Jenom fotky na FBa musím říct, že je ted sakra veliký! Doufam že ho nekdy uvidim závodit
přes tři a půl minuty videa, 15 cviků na biceps a ani jeden pořádnej dřep. no thanks.
Zaslal: út říjen 23, 2012 9:04 pm Předmět: Re: pěkná BB videa II
Kai je nejlepší a dokáže toho hrozně moc naučit a to i proto, že hrozně dlouho cvičil jako naturál. Tohle video se hodně povedlo a ze všech "Train with Kai" to bylo úplně nejlepší. Navíc Mike Pulcinella dělá nejlepší videa, takže není o čem.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru