jj Hardy, už je ofiko prvá liga, nie je o čom, inak konečne sa chystám pozrieť Savages (teším sa) a rest Expandables dvojku, tak dúfam, že dedkovia pobavia viac ako v jednotke
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Souhlasím s váma, pro mě Hardy strašně vyletěl vzhuru u Warriora, vím, že hrál v Inception, ale to jsem viděl až teď nedávno a navíc se mi ten film, zas tak mco nelíbil.
Turakan: ještě, že si mi to připoměl ty Savages jsem taky chtěl vidět. A jinak k těm Expendables, tak 2 se mi líbila, byl jsem na tom v kině a po skončení, bych šel znova, třeba hned uvodní scéna je super.
_________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
Tak Savages som videl v directors cut unrated verzii a veľká spokojnosť, podobný štýl sedí + oliver stone a tá herecká skvadra, čo sa tam zišla - 9/10, fuj a Benicio je teda pekne slizký had.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
No neviem, tá dvojka expendables sa už dá brať asi fakt len ako recesia, ešte dvojka arnie/chuck to aspoň trošku úsmevne ťahala nahor, ale inak, žiaľ, strašná slabota...
"Conor Bless"
Exp.2 Krom retardovaného příběhu, o dost lepší než jednička. Hlavně Stallone famózně naložil Van Dammovi. Stallone je pořád ranař, narozdíl od Arnieho. A tímhle to dokazuje.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru