|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Turakam

|
Zaslal: so listopad 17, 2012 8:55 pm Předmět: |
|
|
Tak, keď ti cvičenie vydrží, môže to by parádne, poskladaný si teda perfektne. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Mari.Shinzon

|
Zaslal: so listopad 17, 2012 9:42 pm Předmět: |
|
|
proc ses zajimal o kulturistickou stravu, kdyz si necvicil?
|
|
| nahoru |
|
 |
Eros
|
Zaslal: so listopad 17, 2012 9:50 pm Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | Tak, keď ti cvičenie vydrží, môže to by parádne, poskladaný si teda perfektne. |
budu se snazit :) diky
|
|
| nahoru |
|
 |
Eros
|
Zaslal: so listopad 17, 2012 9:50 pm Předmět: |
|
|
| Mari.Shinzon napsal: | | proc ses zajimal o kulturistickou stravu, kdyz si necvicil? |
protoze me to bavi a je to muj velky konicek "kun"
|
|
| nahoru |
|
 |
Mari.Shinzon

|
Zaslal: so listopad 17, 2012 11:12 pm Předmět: |
|
|
podle me cvicis delsi dobu, ne rok... ikdyz nepravidelne, ale cvicis..
|
|
| nahoru |
|
 |
BerserK87
(ban)

|
Zaslal: so listopad 17, 2012 11:49 pm Předmět: |
|
|
ja cvicim dobrych skoro 8 rokov - pockat kedy som si tu zalozil ucet? tak mozno 9 :). Z toho do posilky som sprtol - ked to vseho vsudy preratam na dni (treningove dni.. tj cca 1 hod 1.5 hod na den) - asi tak do mesiaca by sa to voslo a teraz som si vstupil do svedomia povedal ze s vlastnou vahou to neni ono a treba mi aj konkretne svaly precvicit riadne. Ale nenapisem ze cvicim tyzden aj tri dni... (aj ked za inych okolnosti ti to kludne uverim ze za rok sa da pohodlne dopracovat na taku stavbu)
|
|
| nahoru |
|
 |
saren

|
Zaslal: ne listopad 18, 2012 12:06 am Předmět: |
|
|
| Mari.Shinzon napsal: | | podle me cvicis delsi dobu, ne rok... ikdyz nepravidelne, ale cvicis.. | Ty maš zajimavé problémy.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mari.Shinzon

|
Zaslal: ne listopad 18, 2012 1:03 am Předmět: |
|
|
| saren napsal: | | Mari.Shinzon napsal: | | podle me cvicis delsi dobu, ne rok... ikdyz nepravidelne, ale cvicis.. | Ty maš zajimavé problémy. |
Ja mam problemy? Co to meles
|
|
| nahoru |
|
 |
Chuckis
|
Zaslal: ne listopad 18, 2012 9:08 am Předmět: |
|
|
Nevim, proč to tak rozebíráš, vždyť je to vcelku jedno, jak dlouho cvičí  I kdyby cvičil dýl, tak je to fuk, forma je to pěkná.
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
|
| nahoru |
|
 |
Eros
|
Zaslal: ne listopad 18, 2012 10:21 am Předmět: |
|
|
Ano cvicil jsem jiz driv asi tim stylem ze jsem cvicil 14dni fullbody a pak byl 2mesice nemocnej + skola do ktere jsem cestoval 120km dene za tu dobu jsem nepribral ani 1kg proste to nebylo zadne cviceni takze rikam ze cvicim rok pravidelneho treninku a za tu dobu jsem zaznamenal docela velky progress a vetsinu te doby co jsem byl nemocny jsem si furt neco planoval = me prispevky zde ptal jsem se na trenink, stravu , doplnky atd...... ale cviceni to nebylo.... nechtel jsem vas nejak nastvat kecat fakt nemusim
|
|
| nahoru |
|
 |
zztop
|
Zaslal: ne listopad 18, 2012 10:23 am Předmět: |
|
|
Naposledy upravil zztop dne ne únor 10, 2013 12:55 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
shooter

|
Zaslal: ne listopad 18, 2012 10:25 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Fexory
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|