PROTEINY II.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 382, 383, 384 ... 558, 559, 560  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II.  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> PROTEINY II.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
CharlesWood

PříspěvekZaslal: čt listopad 08, 2012 9:41 pm    Předmět: fg Odpovědět s citátem

Protein spíše od Aminostar nebo spíš od Nutrend ?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
honza94

PříspěvekZaslal: so listopad 10, 2012 7:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

spíše od Optimum a pokud chceš něco levného tak FA ceny okolo 800kč za 2KG sice nižší obsah bílkovin ale skvělá chuť
jamesco

PříspěvekZaslal: so listopad 10, 2012 8:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MAST3R: takhle nějak to bylo, když jsem to otevřel
duke.dukem: nene, vše bylo v rámci etikety, asi se prodavači zželelo jakej sem chcípák tak mi vnutil i ten musclebomb :D
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: so listopad 10, 2012 8:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

honza94 napsal:
spíše od Optimum a pokud chceš něco levného tak FA ceny okolo 800kč za 2KG sice nižší obsah bílkovin ale skvělá chuť

kdo?
PM pls
duke.dukem

PříspěvekZaslal: ne listopad 11, 2012 12:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

honza94 napsal:

Pripadne jeste doplnim Whey Pure Fusion od Amixu - v jedne akci pri koupi 4kg (1499 Kc) vyjde 1 kg na 375 Kc. Obsah bilkovin cca 75% (pri prepoctu ceny na 1g bilkoviny tak vychazi vyhodneji i nez zmineny FA Whey Protein (obsah cca 66% bilkovin), ktery je ale samozrejme taky ok a bezne se da sehnat uz od cca 779 Kc/2270g ci 1449 Kc/4500g. Plus pro FA jsou i nektere zajimave prichute (pistacie, pekanovy orech aj.).
Bjozicek

PříspěvekZaslal: po listopad 12, 2012 9:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MusclePharm COMBAT a je to pecička ...
x46x

PříspěvekZaslal: út listopad 13, 2012 1:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Měl někdo Combat s´mores? Jaký je? Vanilka momentálně není skladem tak nevím zda vzít tripple berry (který mě láká) - nebo něco jiného..
Draper

PříspěvekZaslal: út listopad 13, 2012 5:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

x46x napsal:
Měl někdo Combat s´mores? Jaký je? Vanilka momentálně není skladem tak nevím zda vzít tripple berry (který mě láká) - nebo něco jiného..

Bohuzel jsem jeste nemel a celkem by me zajimalo, jak to chutna. Uz jsem to tu nekde psal, smores je pry jakasi americka taborova specialita s marshmallow s oplatkem a cokoladou.

Tripple berry je vynikajci pokud mas rad ovocne proteiny
(je to neco mezi jahodou, malinou, boruvkou, docela vyraza chut) nebo pokud si chces odpocnout od klasiky - cokolad, vanilek atd...nejlepsi je mit samozrejme vsechno a brat si podle chuti :D
Bjozicek

PříspěvekZaslal: út listopad 13, 2012 6:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Budu ted kupovat proteiny mezi vícesložkovým mám jasno a to je Combat!

Ale dál bych chtěl nejspíš nějakou 90ku po tréninku. Napadá mě ISO 90 od Extrifitu a nebo od SIZEANDSYMMETRY ... máte někdo nějakej lepší tip?
Nebo jaký máte názor na GOLD STANDARD od Optimum?
Luster

PříspěvekZaslal: út listopad 13, 2012 6:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

muj tip: PHP ISOGROW, osobne sem sice nemel, ale mam zkusenost s jinym produktem od tyhle firmy a max. spokojenost, co se tyce ceny a kvality..
honza94

PříspěvekZaslal: st listopad 14, 2012 12:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bjozicek napsal:

Ale dál bych chtěl nejspíš nějakou 90ku po tréninku. Napadá mě ISO 90 od Extrifitu a nebo od SIZEANDSYMMETRY ... máte někdo nějakej lepší tip?

Gold standard je dobrej opravdu kvalitní skvělá rozpustnost a skoro žádná pěna.
Osobně jsem měl Cookies and Cream a ochutnal jsem i Rocky road.
Chuť dobrá i když je pravda že po určité době se ho člověk "přepije" ale to je spíš moje chyba.
Akorát u toho Cookies and Cream mě štvaly kousky čokolády doporučoval bych příchuť bez jakýchkoliv kousků, poněvadž dicky zůstali na dně i po protřepání a poslední loky člověka i někdy dusily ty kousky čokolády v tom, protože se to nahromadilo na dně.
duke.dukem

PříspěvekZaslal: st listopad 14, 2012 8:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bjozicek napsal:
... nebo od SIZEANDSYMMETRY ...

kód:
http://forum.ronnie.cz/post926265.html#926265

Samozrejme, ze o puvodu vyrobku teto znacky uz info radsi davno stahli. Tim nerikam, ze to je spatne, ale necekej zazrak Made in Germany
dies

PříspěvekZaslal: pá listopad 16, 2012 9:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bjozicek napsal:

Od Extrifitu som mal 80ku, a s radostou som sa vratil k Optimum Gold. Od Goldu som mal za poslednych par rokov vela roznych prichuti. Skusal som par ovocnych, cookies ale najviac sa mi osvedcili kombinacie cokoladovej prichute (mint, doublechoco, atd. ...) Na cokolade nemas co pokazit ;) Protein nepeni, nelepi sa na shaker, nerobi hrudky.
aleale1

PříspěvekZaslal: ne listopad 18, 2012 6:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dobrý den, můžu se zeptat nemáte někdo tip na chuťově dobrý noční protein? Pro long od Extrifitu jsem zkoušela a ten mi moc nechutná, uvažuji o Scitec 100% CASEIN Complex měl někdo? Nebo nějaký jiný dobrý? Díky
quejcik

PříspěvekZaslal: ne listopad 18, 2012 11:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Znáte někdo beef protein MuscleMeds Carnivor? Mám nesnášenlivost na laktózu a normoš proteiny mi nedělají dobře...tak uvažuju o alternativách...

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 382, 383, 384 ... 558, 559, 560  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: