| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |
 |
nEcro

|
Zaslal: ne listopad 18, 2012 4:11 pm Předmět: |
|
|
| quejcik napsal: | | Znáte někdo beef protein MuscleMeds Carnivor? Mám nesnášenlivost na laktózu a normoš proteiny mi nedělají dobře...tak uvažuju o alternativách... |
kolagen, takze je to k nicemu, pokud nerad laktosu kup protein ktery ma to mnozstvi uvedeny, treba reflex ma i protein s 0,7% laktozy. nebo nektery z veganskych proteinu ale ne sojovych... _________________ BP 165 l DL 300 l SQ 240 l RAW
BP 180 l DL 300 l SQ ??? l EQ
195cm/126kg 21let
|
|
| nahoru |
|
 |
Mates-daoc

|
Zaslal: ne listopad 18, 2012 4:38 pm Předmět: |
|
|
| quejcik napsal: | | Znáte někdo beef protein MuscleMeds Carnivor? Mám nesnášenlivost na laktózu a normoš proteiny mi nedělají dobře...tak uvažuju o alternativách... |
Vegan Protein 2,1 kg - reflex ,
|
|
| nahoru |
|
 |
quejcik
|
Zaslal: ne listopad 18, 2012 4:39 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
pavel.hladik
|
Zaslal: út listopad 20, 2012 11:33 pm Předmět: |
|
|
mozna dost blbej dotaz, ale obcas mam problem se stravitelnosti nekterych proteinu asi jako kazdy, jen mi dela starosti long protein na noc, jestli ho nebudu jeste rano citit.... ma nekdo takovou zkusenost?
|
|
| nahoru |
|
 |
honza94
|
Zaslal: st listopad 21, 2012 12:38 pm Předmět: |
|
|
Jakej byste doporučili noční protein?
|
|
| nahoru |
|
 |
Krieger
|
Zaslal: st listopad 21, 2012 1:43 pm Předmět: |
|
|
Chtěl jsem se zeptat. Jaký protein vám nejvíc chutná ve vločkách? _________________ Fitness BBC- Źelivského
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st listopad 21, 2012 1:47 pm Předmět: |
|
|
| Krieger napsal: | | Chtěl jsem se zeptat. Jaký protein vám nejvíc chutná ve vločkách? |
Combat
Pro-Antium
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: st listopad 21, 2012 2:00 pm Předmět: |
|
|
já si dávám Scitec Nutrition 100% whey červenej... jakkákoliv příchuť zatím, krom med+vanilka _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Foresten

|
Zaslal: st listopad 21, 2012 2:43 pm Předmět: |
|
|
Ty vlocky jite jen s vodou a proteinem ? Zkousel jsem to parkrat a nikdy mi to nechutnalo tak jako s tvarohem ci jogurtem a kakaem. Je to takove slabe ta chut.
|
|
| nahoru |
|
 |
Krieger
|
Zaslal: čt listopad 22, 2012 4:43 pm Předmět: |
|
|
| Foresten napsal: | | Ty vlocky jite jen s vodou a proteinem ? Zkousel jsem to parkrat a nikdy mi to nechutnalo tak jako s tvarohem ci jogurtem a kakaem. Je to takove slabe ta chut. |
Já to dávám s mlíkem. Než jdu spát si připravím cca 3dl mléka + 100g vloček. Do rána se to do sebe pěkně nasaje a ráno to dám do mikrovlnky a přidám odměrku proteinu. _________________ Fitness BBC- Źelivského
|
|
| nahoru |
|
 |
Krieger
|
|
| nahoru |
|
 |
Fexory
|
Zaslal: čt listopad 22, 2012 8:43 pm Předmět: |
|
|
Nemáte někdo zkušenost s tímto proteinem Micro Whey Native? Chtěl bych ho do diety jako náhradu jídla+ užívaní po tréninku. Hodí se pro tento účel?
|
|
| nahoru |
|
 |
nEcro

|
Zaslal: čt listopad 22, 2012 9:24 pm Předmět: |
|
|
| Fexory napsal: | | Nemáte někdo zkušenost s tímto proteinem Micro Whey Native? Chtěl bych ho do diety jako náhradu jídla+ užívaní po tréninku. Hodí se pro tento účel? |
kvalitnejsi syrovatkovy protein na trhu nekoupis, pokud ti je o kvalitu je to absolutni max. _________________ BP 165 l DL 300 l SQ 240 l RAW
BP 180 l DL 300 l SQ ??? l EQ
195cm/126kg 21let
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: pá listopad 23, 2012 6:24 am Předmět: |
|
|
| Krieger napsal: | | Chtěl jsem se zeptat. Jaký protein vám nejvíc chutná ve vločkách? | Syntha6 čoko _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
jamesco

|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |