|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
FLVEK
|
Zaslal: ne listopad 18, 2012 12:51 am Předmět: Problém se zády |
|
|
Ahoj všichni, určitě to tu bylo, ale přesto vás požádám o radu/pomoc. Stalo se mi to asi tak po 3. Cvičil jsem dřepy, měl jsem tam trošku větší váhu a prostě mi asi skřipl nerv v bedrech (dolní část zad), i pod bedrama. je to docela nepříjemné, když chodím tak to ani tak nebolí, ale když třeba sedím a zkouším narovnat levou nohu, tak cítím jak mě to tahá z těch beder a je to dost nepříjemné, když narovnám pravou nohu, tak vůbec (asi to bude skříplé v té levé straně) nebo když se zohnu (kočičí hřbet) tak to taky docela bolí. Když propnu záda tak ani ne, spíš vůbec :)..A dnes se mi to stalo právě když jsem si nahazoval váhu na ramena ( jednoručky ). Prosím, poraďte mi co s tím, šlo by to nějak rozhýbat, rozcvičit, nebo co s tím ? Nebo mám jít k ortopedovi ? Nechci aby se mi to stávalo, když si dám větší váhu, pak jsem akorát rozlámany...Díky za rady, mějte se :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Judson

|
Zaslal: ne listopad 18, 2012 1:02 am Předmět: |
|
|
Moznosti je spousta, ale obecne, nepodcenuj to, udelej cokoliv na napravu dokud je cas, i kdyby si mel treba na mesic prestat cvicit.
Me se to take nekolikrat stalo, presne to stejne, a vzdy to casem v poho zmizlo.
Ale posledne ne , 12.5. u mrtvoly, a este ted to nemam ok, stale to tahne a boli a omezuje.
Normal di ke svemu praktickemu lekari, da ti doporucenku na vysetreni u ortopeda, to je zadara, treba neco zjisti, pokud se ti to stava casto tak neco zjisti skoro na 100%, nejakou disbalanci, a snad te posle na rehabilitace.
|
|
| nahoru |
|
 |
Foresten

|
Zaslal: ne listopad 18, 2012 9:45 am Předmět: |
|
|
Judson byl rychlejsi a ma pravdu. Mam neco podobneho (skolioza + disbalance). Byl jsem pres mesic bez cviceni a 2 tydny rehabilitaci. Ty cviky aspon 1x denne + protahovani rano a vecer. Pridal jsem k tomu aerobku a cviceni s vlastni vahou - pry to nevadi. Do posilovny pocitam bych se mohl vratit na jare. Bolest tech zad sice pomalu, ale ustupuje.
|
|
| nahoru |
|
 |
shooter

|
Zaslal: ne listopad 18, 2012 9:57 am Předmět: |
|
|
Jo přesě tak, mě se to stalo 2x a vždy jsem byl vyřezenej minimálně na půl roku ze tréninku. Ještě teď to bolí, sice méně o hodně méně (asi na 2 ce z 10) já už si na tu bolest zvykl, někomu vymizí nekomu ne. Radím jako ostatní protahovat protahovat protahovat ono to samo povolí, a hlavně cvičit co nejvíce břicho.
|
|
| nahoru |
|
 |
FLVEK
|
Zaslal: po listopad 19, 2012 7:13 pm Předmět: |
|
|
Díky moc kluci, nakonec jsem to docela rozhýbal ( cvičením na bedra ) a jel jsem nohy, tak jsem to protáhl, jinak byl jsem u doktorky a ta mě poslala na rehabilitační cvičení, ale řekla, že páteř je ok, jen že je maličko křivější ale že to je ok..:)
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: po listopad 19, 2012 7:29 pm Předmět: |
|
|
| shooter napsal: | | hlavně cvičit co nejvíce břicho. | tim se toho da taky vic zkazit nez napravit.. nerikam vubec necvicit, ALE je rozhodujici vyber cviku a predevsim provedeni.. celkove cvicit spis "core" (HSS) / komplexne nez "izolovane" primej brisni do zblazneni..
edit: chybicka
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: po listopad 19, 2012 8:14 pm Předmět: |
|
|
Jojo protahovat,břicho...akorát to stejnak skoro všichni dělaj blbě takže je to vlastně na prd _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
Foresten

|
|
| nahoru |
|
 |
BerserK87
(ban)

|
Zaslal: út listopad 20, 2012 8:19 pm Předmět: |
|
|
hmm taktiez som prave vyradil mrtvy tah a drepy kvoli bolestiam. Sice teraz to uz mizne po 3-4 dnoch, no nechcem riskovat a radsej vynecham tieto cviky alebo budem len s malou vahou skusat neskor. Ono mozem akokolvek robit dobre tie cviky ale ked pustim cinku tak citim bolest v chrbtici a dlhsie mi trva kym sa vystriem.
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnold Strong
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|