Hledám fyzioterapeuta - Jihomoravský kraj

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Hledám fyzioterapeuta - Jihomoravský kraj  Úvodní stránka -> Ostatní -> Hledám fyzioterapeuta - Jihomoravský kraj
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Sonnyx

PříspěvekZaslal: po listopad 19, 2012 4:21 pm    Předmět: Hledám fyzioterapeuta - Jihomoravský kraj Odpovědět s citátem

Ahoj, neznáte někdo prosím nějakého slušného fyzioterapeuta v okolí měst Hodonín, Veselí n Moravou, Kyjov? Přinejhorším Zlín, Brno?

V blízkém okolí se mi nikoho vygooglit nepodařilo a pokud bych jel už do Brna nebo Zlína, chci mít jistotu, že to bude aspoň stát za to. Předem děkuju.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Poman

PříspěvekZaslal: po listopad 19, 2012 8:13 pm    Předmět: Re: Hledám fyzioterapeuta - Jihomoravský kraj Odpovědět s citátem

Tož znám,ale já jsem beznadějně přetížen pacienty
Sonnyx

PříspěvekZaslal: po listopad 19, 2012 8:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ano? Tak to je škoda. :D Nicméně se tě teda aspoň zeptám. Myslíš si, že může plochá sinisterskoliosa ovlivňovat i ramena? (bolest pod lopatkama, křupání.. pak praskání v ramenech, při kroužení se hned unaví) rentgeny vpohodě, jen ta skoliosa..V ramenech ani nikde není omezený pohyb.

Řekli mi posílit vzpřimovače, břicho a meziobratlové, jen se mi nechce jít na rehabilitace, protože to tam odfláknou a nedá mi to nic, jen tím ztratím čas, proto taky hledám fyzioterapeuta, aby potvrdil, že i ta ramena mají spojitost s tou skoliosou a že cvičím dobře (mám thera-band s tím cvičím x cviků na ramena, záda, břicho + plavu).

Problém je, že žádný doktor se na to nedívá komplexně. Jeden mi řekne, že jsou ramena (z pohledu na kostru) v pořádku, že je to svalové, že musím cvičit s vlastní váhou o záda se vůbec nezajímá. Pak mi další doktorka řekne, že mám sinisterskoliosu a že to způsobuje i ty ramena.. tak jsem z toho debil. A třetí doktor mi neřekne nic. :D

EDIT: Nemohl by jsi mi popřípadě doporučit nějakého známého fyzioterapeuta? (klidně do PM, jestli si nechceš šířit konkurenci) Je mi jedno, jestli budu čekat třeba 2 měsíce, pořád lepší jak nic. :))
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: po prosinec 10, 2012 11:37 am    Předmět: Re: Hledám fyzioterapeuta - Jihomoravský kraj Odpovědět s citátem

Poman napsal:
Tož znám,ale já jsem beznadějně přetížen pacienty

Hele tak obecně, jsou nějaký schopní terapeuti, který jsou ještě k mání? Jak to vidíš svým okem v procentech, kolik jich je relativně schopnejch a kolik je takovejch, že si řeknou, nějak ho pomačkám a další. Já jsem chodil k jedné a když tě prostě léčí človek, kterej nemá potuchy, co třeba lidí můžou cvičit, tak bych řekl, že to je relativně problém.
wondra

PříspěvekZaslal: po prosinec 10, 2012 12:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

a nejaky v okoli zlina, olomouce? doktori nic neresi, ty nic neboli...

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Hledám fyzioterapeuta - Jihomoravský kraj
Rychle na stránku:

Přejdi na: