|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Sonnyx
|
Zaslal: po listopad 19, 2012 4:21 pm Předmět: Hledám fyzioterapeuta - Jihomoravský kraj |
|
|
Ahoj, neznáte někdo prosím nějakého slušného fyzioterapeuta v okolí měst Hodonín, Veselí n Moravou, Kyjov? Přinejhorším Zlín, Brno?
V blízkém okolí se mi nikoho vygooglit nepodařilo a pokud bych jel už do Brna nebo Zlína, chci mít jistotu, že to bude aspoň stát za to. Předem děkuju.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Poman

|
Zaslal: po listopad 19, 2012 8:13 pm Předmět: Re: Hledám fyzioterapeuta - Jihomoravský kraj |
|
|
Tož znám,ale já jsem beznadějně přetížen pacienty _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
Sonnyx
|
Zaslal: po listopad 19, 2012 8:25 pm Předmět: |
|
|
Ano? Tak to je škoda. :D Nicméně se tě teda aspoň zeptám. Myslíš si, že může plochá sinisterskoliosa ovlivňovat i ramena? (bolest pod lopatkama, křupání.. pak praskání v ramenech, při kroužení se hned unaví) rentgeny vpohodě, jen ta skoliosa..V ramenech ani nikde není omezený pohyb.
Řekli mi posílit vzpřimovače, břicho a meziobratlové, jen se mi nechce jít na rehabilitace, protože to tam odfláknou a nedá mi to nic, jen tím ztratím čas, proto taky hledám fyzioterapeuta, aby potvrdil, že i ta ramena mají spojitost s tou skoliosou a že cvičím dobře (mám thera-band s tím cvičím x cviků na ramena, záda, břicho + plavu).
Problém je, že žádný doktor se na to nedívá komplexně. Jeden mi řekne, že jsou ramena (z pohledu na kostru) v pořádku, že je to svalové, že musím cvičit s vlastní váhou o záda se vůbec nezajímá. Pak mi další doktorka řekne, že mám sinisterskoliosu a že to způsobuje i ty ramena.. tak jsem z toho debil. A třetí doktor mi neřekne nic. :D
EDIT: Nemohl by jsi mi popřípadě doporučit nějakého známého fyzioterapeuta? (klidně do PM, jestli si nechceš šířit konkurenci) Je mi jedno, jestli budu čekat třeba 2 měsíce, pořád lepší jak nic. :))
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: po prosinec 10, 2012 11:37 am Předmět: Re: Hledám fyzioterapeuta - Jihomoravský kraj |
|
|
| Poman napsal: | Tož znám,ale já jsem beznadějně přetížen pacienty |
Hele tak obecně, jsou nějaký schopní terapeuti, který jsou ještě k mání? Jak to vidíš svým okem v procentech, kolik jich je relativně schopnejch a kolik je takovejch, že si řeknou, nějak ho pomačkám a další. Já jsem chodil k jedné a když tě prostě léčí človek, kterej nemá potuchy, co třeba lidí můžou cvičit, tak bych řekl, že to je relativně problém. _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
wondra

|
Zaslal: po prosinec 10, 2012 12:17 pm Předmět: |
|
|
a nejaky v okoli zlina, olomouce? doktori nic neresi, ty nic neboli... _________________ Co zmůžu, to zmůžu.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|