Vase knockouty

Jdi na stránku 1, 2, 3  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Vase knockouty  Úvodní stránka -> Bojové sporty -> Vase knockouty
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Lunreal

PříspěvekZaslal: po listopad 19, 2012 8:14 pm    Předmět: Vase knockouty Odpovědět s citátem

Zdravím,
máte nějaké zajímavé poznatky nebo zážitky s knockouty? Pred par dny jsem byl vypnut asi na vterinu (dopad na zem me probral) a vecer jsem sel do vinarky, vypil jsem mnohem min nez normalne, ale uplne me to slozilo, okno jak prase, bylo mi spatne atd., muze to mit souvislost s tim KO nebo jen nejaka nahoda? A obecne nejake rady, co delat po vypnuti? Diky...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: po listopad 19, 2012 8:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vyhýbám se jim

PS: Dobře ti tak
Mictian

PříspěvekZaslal: po listopad 19, 2012 10:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No, já dostal kdysi na tréninku holení bez chrániče přímo přes spánek - sparing vyšší o 2 hlavy a o 30 kg těžší. Trochu jsem to podcenil, nečekal jsem že při takovém rozdílu do mne půjde takhle nohama, protože pro něj bylo zvednutí nohy k pasu v úrovni mojí hlavy :D Proto jsme to taky schytal přímo holení.......

No a jaké to bylo?.......Jako kdybych přiložil ucho ke zvonu a někdo do něj jebnul. Byl jsem při vědomí, měl jsem otevřené oči, ale byl jsem absolutně paralyzován a za hučení v uších jsem šel na zem, i když jsme byl při vědomí. Prostě jsem nemohl ovládnout tělo. Hnusnej zážitek. Pak mi bylo 1-2 dny blbě, asi trochu otřes no.
Lunreal

PříspěvekZaslal: po listopad 19, 2012 10:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo nohou jsem taky dostal do hlavy od mistra čr v taekwondu :D Trefil me nekde pod ucho, zvonilo mi v usich, hvezdy, zamotal jsem se, ale na zem jsem nesel (mozna proto, ze me hned chytal, ale i tak bych to ustal).
Ale ted to bylo horsi, ranu jsem nevidel ani necitil, jen jsem ve zlomku vteriny stal a v druhem lezel na zadech a nechapal jsem co se stalo a jak jsem se dostal na zem :) nastesti jsem se ani moc neprastil hlavou o zem... velmi zvlastni zazitek.
Hammer_Fist

PříspěvekZaslal: po listopad 19, 2012 10:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nastastie len raz som mal tu cest, tiez sparing o hlavu vyssi a o 20kg tazsi, bolo to este za mladych cias :D, dostal som ukazkovy hak rovno na hubu, nastastie ma to uplne nevyplo, ale velmi zaujimavy pocit ked zrazu nie ste schopny kontrolovat nohy a nadherne si sadnete rovno na prdel :D
Alak1234

PříspěvekZaslal: út listopad 20, 2012 7:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ja som raz pri spraingu dostal otacku rovno s petou na bradu asi od 95 kg chlapca a=spadol som a hned sa postavil bol to taky sekundovy vipinak aloha to tu us niekde spominal. Na zapase som dal technicke ko na zemi šrac (chlapec) po ranach bol uplne mimo par minut (mal som len par zapasov preto len raz :PD ) :)) (neviem ci ste chceli len ko co som dostal alebo len dal)

Naposledy upravil Alak1234 dne út listopad 20, 2012 1:21 pm, celkově upraveno 2 krát
Martin.L

PříspěvekZaslal: út listopad 20, 2012 7:33 am    Předmět: Re: Vase knockouty Odpovědět s citátem

Lunreal napsal:
Zdravím,
máte nějaké zajímavé poznatky nebo zážitky s knockouty? Pred par dny jsem byl vypnut asi na vterinu (dopad na zem me probral) a vecer jsem sel do vinarky, vypil jsem mnohem min nez normalne, ale uplne me to slozilo, okno jak prase, bylo mi spatne atd., muze to mit souvislost s tim KO nebo jen nejaka nahoda? A obecne nejake rady, co delat po vypnuti? Diky...

tak ono jit po otresu mozku chlastat je opravdu brilatni napad. :)
Po KO hezky tyden v klidu.
e-witch

PříspěvekZaslal: út listopad 20, 2012 8:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

... mně stačilo sehnout se pro žampion pod elektrickým ohradníkem
Lunreal

PříspěvekZaslal: út listopad 20, 2012 9:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Martin - KO znamena automaticky otres mozku? I kdyz to byl uder na bradu? Byl sem za par hodin po KO jeste ve fitku a nic extra sem nezaznamenal...
Lunreal

PříspěvekZaslal: út listopad 20, 2012 9:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

tak jsem si o tom něco přečetl a musím říct že jsem to pěkně posral...volejbal a a squash další den, samé nárazy...a ještě sem chtěl jít dnes sparovat. mám jít po 3 dnech ještě radši k doktorovi? cítím je lehkou bolest hlavy
BerserK87
(ban)

PříspěvekZaslal: út listopad 20, 2012 10:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Kazde KO je zarucene mensi otras mozgu. Ked dostanes tak pekne na bradu, tak si predstav ako ti pekne mozog naraza do steny lebky a potom zalezi ci ti nenapuchne, napuchne malo alebo dost.

Alak1234:
Alak1234

PříspěvekZaslal: út listopad 20, 2012 11:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

BerserK87: co ?: ( :)
Luster

PříspěvekZaslal: út listopad 20, 2012 12:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Alak1234 napsal:
Na zapase som dal technicke ko na zemi srac po ranach bol uplne mimo..

tohle
CowsGiveUsMilk

PříspěvekZaslal: út listopad 20, 2012 1:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pri treninku jdem dostal kolenem primo na drzku, no hodinu jsem byl ve stavu podivnosti, ani si nepamatuju jak jsem doridil domu. A protoze tam byla i naka krev a prislo mi ze se hybou predni zuby mel jsem celkem vitr, ale vsechno bylo zas ok :)

Nicmene zazit uz to nechci.
coder

PříspěvekZaslal: út listopad 20, 2012 1:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dostat na spanek je neprijemne ale hodne zajimavy pocit bylo dostat ranu na bradu ze strany nebyla to ani rana da se rict z me rukavice jenom olizla takze sem bez problemu chtel pokracovat a pak jenom :co to kurva a byl sem na zemi nohy me vubec nechtely poslouchat hodne zajimavy pocit :D

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Vase knockouty Jdi na stránku 1, 2, 3  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: