Rikal sem si jeste nez sem si stahl tento set, hmm David Moleon muj oblibeny DJ, ale hodne starsich setu co ma na mp3 stoji za nic, pak ale prisel mix special DJ set 2012 a hned se stal jednim z njelepsich mp3 setu co sem slysel, po poslechnuti tohoto sem si rikal nic moc, neni tam nic pri cem by me behal mraz po zadech, jenze pak sem si ho poslechl po nekoikate a musim rict ze se mi libi cim dal vic, nejvetsi plus je ze ma temer 2 hodiny a jen par hluchych mist (ve druhe pulce) a nejake tracky sem uz od nej v tomo setu slysel ale namixovane je to mistrovsky, od zacatku do konce kvalitni techno, sice nema skoro zadne useky pri kterych bych mel nutkani si davat repeat, ale nadruhou stranu dokazu tento set poslouchat cely do konce.... hlavne prvni pulka stoji za to
Tak tento kousek mne unikl a to o 3 roky :D opet parada, hlavna druha pulka je naslapana. A usek od 50 do 55 minuty je zas neco co si aktualne prehravam treba 5x denne :)
Videa v 720p a hlavne 1080p stahnout pres nejaky programek na disk a z toho ripnout mp3, pak je kvalita slusna. Schranz se mi nelibi, ale je tam i oldschool rychly a tvrdy techno, neco i Citadely z Brna.
Dalo by se rict oldschool techno, ale ve skutecnosti je to dost nadcasove, teda mam na mysli prvni pulka, protoze druha je na hovno. Kdyby druha pulka byla ve stejnem stylu jako prvni, tak je to jedno z nej ever.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru