CIZO - high volume

Jdi na stránku 1, 2  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - CIZO - high volume  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> CIZO - high volume
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
CIZO

PříspěvekZaslal: út listopad 20, 2012 11:37 am    Předmět: CIZO - high volume Odpovědět s citátem

Takže, jelikož jsme starý tréninkový log někam založil a bude chvíli trvat, než ho najdu :) zakládám nový.

Aktuálně:

Dva měsíce po soutěži v Teplicích, kde jsem měl 108 kilo, životní formu a dal si pár osobáků. Skoro 8 týdnů jsem nesáhnul na činku a teď jsem druhým týdnem ve fázi pozvolného rozhýbávání :) Váha je teď kolem 101 - 102 kg.

Trénink:

Jelikož teď mám málo času a několik víkendů se k tréninku nedostanu, snažím se v týdnu odcvičit 3 - 4 tréninky. V podstatě střídám spodek a vršek těla. Vypadá to zhruba takhle:

1/ mrtvý tah a doplňky (čelní dřep, goodmornings, břicho, lýtka)
2/ záda, hrudník, ruce, doplňkově ramena (většina v supersériích)
3/ dřep a doplňky (hamstringy, lýtka, břicho)
4/ hrudník, ramena, doplňky rehab. charakteru

Snažím se držet střední intenzity a postupně zvyšuju tréninkový objem. Udělal jsem jednu zvláštnost a to, že mrtvý tah cvičím až poté, co odjedu řadu jiných cviků (goodmorning, čelní dřep, něco na břicho apod.), takže nejdu s váhou moc vysoko, končím na 200 - 220 kilech pro 3 opakování a pak si dávám jednu sérii o vysokém opakování "touch and go".

Suplementace:

Vzhledem k tomu, že jsem se stal členem Reflex teamu , nemusím vysvětlovat, jaké doplňky používám :) Momentálně se ale držím jen minima a přidávat budu postupně. Teď to je:

Nexgen
Omega3
The Edge
Peptide Fusion

Zhruba za měsíc značně přidám v tréninku zařadím navíc velké dávky glutaminu, bcaa, Growth Matrix, předtréninkový NOS Fusion a One Stop Extreme.

Cíl:

Přibrat zase nějaký to maso, co ze mě spadlo :) Rád bych se dostal na 106 - 108 kilo v solidní kvalitě. Další cíl je vybudovat co nejlepší kondici. Tomu aktuálně přizpůsobuju trénink.

Derek Poundstone

Naposledy upravil CIZO dne út listopad 20, 2012 5:14 pm, celkově upraveno 4 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Oddo

PříspěvekZaslal: út listopad 20, 2012 11:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Cizo nevidím v suplementaci piškotové dorty, s těma je ámen?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
CIZO

PříspěvekZaslal: út listopad 20, 2012 11:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

pondělí 19. 11.

warmup:

mini band pullover 15x
mini band zadní delty 15x
mini band bench 15x
mini band triceps 15x

.... to celé 3x bez pauzy

1/ JR bench + shyby:

8x25kg + 6
8x30kg + 6
8x35kg + 6
8x40kg + 6
6x45kg + 6

2/ JR pullover + supermini band bench:

8x30kg + 30x
8x35kg + 25x
8x40kg + 20x
8x45kg + 20x

3/ supermini band střední delty:

20, 20, 15, 15

3/ JR kladivový zdvihy + JR triceps za hlavou v sedě:

8x15kg + 15x30kg
8x20kg + 15x35kg
6x25kg + 15x35kg
6x30kg + 15x40kg
6x30kg + 15x45kg

4/ mini band triceps + JR biceps v sedě:

15x + 10x10kg
15x + 10x10kg
20x + 10x10kg

Derek Poundstone

Naposledy upravil CIZO dne út listopad 20, 2012 12:29 pm, celkově upraveno 1 krát
CIZO

PříspěvekZaslal: út listopad 20, 2012 11:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Oddo napsal:
Cizo nevidím v suplementaci piškotové dorty, s těma je ámen?

zase budou :))

Derek Poundstone
Judson

PříspěvekZaslal: út listopad 20, 2012 11:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Je to moc velky stourani, kdyz se zeptam proc si na 2 mesice vysadil cviceni ? A pokud neni, tak proc ?
CIZO

PříspěvekZaslal: út listopad 20, 2012 11:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Judson napsal:
Je to moc velky stourani, kdyz se zeptam proc si na 2 mesice vysadil cviceni ? A pokud neni, tak proc ?

To je jednoduchý, po závodech jsem si chtěl dát týden volno, pak se to protáhlo na dva týdny, pak do toho přišlo tolik práce, že jsem k tréninku prakticky nedostal, pak přišlo ještě víc práce, než předtím a bylo z toho skoro 8 týdnů Ale nevidím v tom žádný problém, kondice je už po těch dvou týdnech rychle zpátky a počítám, že do měsíce budu zase ve slušné formě i silově.

Derek Poundstone
kubaz

PříspěvekZaslal: út listopad 20, 2012 12:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jdes na to chytre, ja uz mam pauzu taky pres mesic a me telo ma s cvicenim ted spolecneho asi jen to ze v penezence mam permanentku.. o to vic bude lepsi comeback
Tom.K.

PříspěvekZaslal: út listopad 20, 2012 1:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CIZOPASNIK napsal:
Judson napsal:

To je jednoduchý, po závodech jsem si chtěl dát týden volno, pak se to protáhlo na dva týdny, pak do toho přišlo tolik práce, že jsem k tréninku prakticky nedostal, pak přišlo ještě víc práce, než předtím a bylo z toho skoro 8 týdnů Ale nevidím v tom žádný problém, kondice je už po těch dvou týdnech rychle zpátky a počítám, že do měsíce budu zase ve slušné formě i silově.

Když jsem si naposledy řekl po závodech, že si dám týden pauzu, protáhlo se mi to na 2,5 roku.Teď mám mez tréninkama vždy týden pauzu, takže už se mi podobný problém nemůže stát!
wwwpower

PříspěvekZaslal: út listopad 20, 2012 4:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

já jsem si řikal kam se Cizo poděl, já necvičil od 28. září takže taky téměř 2 měsíce, dnes jdu poprvé :-D
CIZO

PříspěvekZaslal: čt listopad 22, 2012 10:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

čtvrtek 22. 11.

warmup:

zkracovačky na balónu 10x
hamstringy na balónu 15x
dřep bez zátěže 10x

.... to celé 3x bez pauzy

1/ dřep:

5x60kg
5x100kg
5x140kg
5x150kg
5x160kg
5x170kg

bože, pětky na dřepu, kdo to vymyslel...

2/ výpony ve stoje + zkracovačky na balónu

10x + 15x, celkem 5 sérií

strečink

Tak dneska to zrovna moc high volume nebylo.

Derek Poundstone
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: čt listopad 22, 2012 10:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ten dřep se 170 kg byl taky na balónu?
Smile04

PříspěvekZaslal: čt listopad 22, 2012 10:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

boing boing boing :D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger
CIZO

PříspěvekZaslal: čt listopad 22, 2012 10:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Máte něco proti balónu holomci?

Derek Poundstone
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: čt listopad 22, 2012 11:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Teda asi ses divny, necvicil jsi a pritom si zhubl ? Jeste okrajove kolik toho The Edge davas? Kolikrat se divim, ze tezsi borci co toho maji plne skrine davaji jen zakladni malou davku :D
CIZO

PříspěvekZaslal: pá listopad 23, 2012 9:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

CZEBLADE napsal:
Teda asi ses divny, necvicil jsi a pritom si zhubl ? Jeste okrajove kolik toho The Edge davas? Kolikrat se divim, ze tezsi borci co toho maji plne skrine davaji jen zakladni malou davku :D

No, myslím že pokles váhy v období bez tréninku je tak nějak obvyklý pro většinu lidí :) Edge dávám asi 50 g na trénink, což je tak akorát, pokud se vejdu do té 1,5 hodiny. Na delší tréninky až 100 g.

Derek Poundstone

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - CIZO - high volume Jdi na stránku 1, 2  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: