Marki - tohle není zkouška, tohle je realita

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Marki - tohle není zkouška, tohle je realita  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Marki - tohle není zkouška, tohle je realita
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Marki

PříspěvekZaslal: út listopad 20, 2012 9:12 am    Předmět: Úterý 20. 11. 2012 prsa Odpovědět s citátem

Druhej den bez sacharidů, celková fyzická a psychická slabost a nechuť...v noci sem lítala co hodinu na záchod ( asi těch pět litrů vody a nějaký ty kafe..). k tomu kila zeleniny, hrst masa na pár bílků..uááá...

PRSA:
BP + kliky s nohama na lavičce
:
20 / 20 + 10 op.
15 / 30 + 10
12 / 30 + 10

JČ hlavou nahoru + pech-deck
15 / 10 kg + 15 op.
15 / 10 kg + 10 op.
15 / 10 kg + 10 op.

Střihy na kladkách + tlaky v sedě na stroji

3 serie po 15 / 10 kg + 10 / 35 kg

Rozpažky:
3 x 10 / 7 kg + 10 / 5 kg

Něco břicho...

Dneska už druhej trénink nedám, sem offf....
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Marki

PříspěvekZaslal: čt listopad 22, 2012 8:28 am    Předmět: úterý 20.11. 15:30 - 16:00 Odpovědět s citátem

sice jen na půl hodiny, ale přeci jsem to dokázala a že sem se fakt nešetřila...nějak už ale si nepamatuju, co s čím sem jela, hlady a únavou jsem byla ráda, že vnímam, ale síla na činky byla, váhy o moc dolů nešly, jela jsem:
RAMENA :
Tlaky na MP - v sedě za hlavu pak ve stoje před
hodně serií, cca 10 - 15 opak. s 5 kg + tyč

Tlaky s JČ - myslím že 8 kg v SS s upažováním 4 kg
hodně serií...

Tlaky na stroji v SS s předpažováním -
váhy nevím...sériíí hodně

Pak ještě nějaký cviky na břicho, zkoušela jsme pullover na lavi jsem to necivčila...)

Večer totální mrtvolka...
Judson

PříspěvekZaslal: čt listopad 22, 2012 8:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

A kdy ze mas tu a jakou skoutez prvni
Marki

PříspěvekZaslal: čt listopad 22, 2012 8:31 am    Předmět: Středa 21. 11. 2012 8:15 - 9:15 Odpovědět s citátem

Poslední den bez cukrů, poslední trénink, sotva jsem došla do fitka, ale pak sem začla zas s činkama a nějak se ve mně probudila síla..až na to , že svaly neskutečně bolely...

Jela jsem snad všechno možný na ruce- prsa, ramena, trochu shyby, prostě si ty pracky zmasakrovat... a večer a v noci jsem umírala hlady...zle nehorázně...

tak teď už mám v sobě pytlík rejže, je to lepší... ale hlad teda furt mno...
Marki

PříspěvekZaslal: čt listopad 22, 2012 8:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Judson napsal:
A kdy ze mas tu a jakou skoutez prvni

v sobotu v Brně a v neděli v Kutné hoře..jen ale amatérský, na nic si nehraju...jen si to prožít...
Mnemosyne

PříspěvekZaslal: čt listopad 22, 2012 9:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Marki, chtěla jsem se na tebe zajet podívat, protože tě celou dobu sleduju (chystám se na totéž příští rok, tak je to pro mě dobrá škola), ale bohužel mám víkend nacpaný. Tak aspoň takhle - hodně štěstí a hlavně si ty závody užij!
Marki

PříspěvekZaslal: čt listopad 22, 2012 10:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mnemosyne napsal:
Marki, chtěla jsem se na tebe zajet podívat, protože tě celou dobu sleduju (chystám se na totéž příští rok, tak je to pro mě dobrá škola), ale bohužel mám víkend nacpaný. Tak aspoň takhle - hodně štěstí a hlavně si ty závody užij!

Je, děkuji moc, ale už to nejak nehrotím, chci si to hlavně užít a pokud z toho budu akorát na nervy a honit každej gram vody, moc si to neužiju..hlavně dva dny za sebou, tak uvidíš, ale jdi do toho, zkušenost je to určitě výborná, hlavně pro vnímání tvýho těla a tak celkově, mi to dalo hodně moc, ta příprava...
aleale1

PříspěvekZaslal: čt listopad 22, 2012 11:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Marki,
také Tě sleduji a děkuji za Tvé přízpěvky fakt je vidět, že makáš a jsi motivací pro začínající holky. Do Kutné Hory dorazím a budu držet pěstičky!!!
Marki

PříspěvekZaslal: čt listopad 22, 2012 12:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

aleale1 napsal:
Marki,
také Tě sleduji a děkuji za Tvé přízpěvky fakt je vidět, že makáš a jsi motivací pro začínající holky. Do Kutné Hory dorazím a budu držet pěstičky!!!

je, díky, heleď, ale motivací bych být neměla..právě že makam až moc, rvu se a dělam spoustu věcí špatně..ale prostě jsem jela víc na pocity a ne na rozum, takže sem dost přepálila a dost věcí zanedbala..ale to je právě to co jsem potřeboivala, díky soutěži jsem si ty chyby uvědomila a donutilo mi to se zamyslet...takže v tomhle je pro mně ta soutěž vesměs už vyhraná, jen ta třešen na dortu:-) ostuda jak blázen ale jde o ten pocit:-)
aleale1

PříspěvekZaslal: čt listopad 22, 2012 2:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

proč ostuda, každý kdo si na ta prkna vyhrál hlavně sám nad sebou, užij si atmosféru a příště to lépe vychytáš!
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: út listopad 27, 2012 1:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Už něco napiš, jaký to bylo, zážitky...

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Marki

PříspěvekZaslal: út listopad 27, 2012 2:09 pm    Předmět: Soutěž Odpovědět s citátem

Takže soutěž proběhla, k mému zklamání až tak amatérská nebyla, naopak, všichni závodníci byli ve skvělé formě, byla jsem hodně překvapená, že i kondičně to dotáhnou takle daleko, vážně smekám přede všema!!!
Já jsem do toho šla opravdu čistě amatérsky, tak nějak se odměnit za tu dřinu ve fitku, ale odměna pro mně byla už jen to, že jsem se tam ukázala, protože jsem se za dobu přípravy opravdu hodně zlepšila! alespon pro svůj vlastní pocit, protože i tak jsem na ostatní neměla...je vidět, že tato disciplína není jen o tom, kdo kolik a jak maká ve fitku, je to o dispozicích, které člověk bohužel nenaposiluje.
Makám dál, baví mi to, dělám to už ale jen pro sebe a svůj život, pro manžela, který je pro mně velkou oporou, baví nás to oba, budu ve cvičení pokračovat, ale na soutěž v bodyfitness prostě nemám stavbu těla...
Ale zkušenost skvělá, atmosféra parádní, moc fajn lidi!
Všichni co jsme tam vylezli a dotáhli to až takle na podium jsme vítězové!!Dokázali jsme si to u sebe, u své vůle!
Bara

PříspěvekZaslal: út listopad 27, 2012 2:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Je pravda Markéto,že na Body fakt stavku nemáš,protože ti bohužel chybí klasické ženské tvary Pokud bys chtěla zkusit kulturistiku,tak tam už by to pasovalo líp,ale cena za to je mnohem vyšší a málokdo ji zaplatí.
Jinak soutěž byla naprosto amatérská a na vyšší úrovni už to body je zase jinde a tam bys asi nechápala vůbec.Sebelíp udělaná pohárovka je pořád první level a pokud chceš vyhrávat nahoře,tak tady musí projít naprosto suveréně.Já osobně vidím hlavní chybu v tom tréninku,který si jezdívala když jsem tě vídal po ránu ve fitku.To bylo fakt špatně
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Marki

PříspěvekZaslal: út listopad 27, 2012 3:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bara napsal:
Je pravda Markéto,že na Body fakt stavku nemáš,protože ti bohužel chybí klasické ženské tvary Pokud bys chtěla zkusit kulturistiku,tak tam už by to pasovalo líp,ale cena za to je mnohem vyšší a málokdo ji zaplatí.
Jinak soutěž byla naprosto amatérská a na vyšší úrovni už to body je zase jinde a tam bys asi nechápala vůbec.Sebelíp udělaná pohárovka je pořád první level a pokud chceš vyhrávat nahoře,tak tady musí projít naprosto suveréně.Já osobně vidím hlavní chybu v tom tréninku,který si jezdívala když jsem tě vídal po ránu ve fitku.To bylo fakt špatně

Tak já se na žádný pohárovky nechystám, ani jsem to neměla v plánu ! Můj hlavní záměr s touhle soutěží bylo přibrat a konečně vypadat jako člověk. To se mi povedlo, mám 6 kil nahoře, v hlavě srovnaný nároky na sebe a taky jídelníček komplet jinej...a tréninky? nikdy jsem nechtěla budovat svaly, proto moje ranní aerobky, šlo mi vždycky o fyzičku a dobrej pocit. To jsem běháním dostávala. Bohužel jsem extrémista, proto to došlo tak daleko, že jsem si ničila tělo...Díky soutěži a přípravě na ní jsem si uvědomila, jak se k tělu chovat, zklidnila se a o to mi šlo! Ne získat všechny ceny a jít na mistrovství, to vůbec! JSEM JEN AMATÉR! a dělám to proto, že mě posilovna baví!!!!
Bara

PříspěvekZaslal: út listopad 27, 2012 3:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Marki napsal:
Bara napsal:

Tak já se na žádný pohárovky nechystám, ani jsem to neměla v plánu ! Můj hlavní záměr s touhle soutěží bylo přibrat a konečně vypadat jako člověk. To se mi povedlo, mám 6 kil nahoře, v hlavě srovnaný nároky na sebe a taky jídelníček komplet jinej...a tréninky? nikdy jsem nechtěla budovat svaly, proto moje ranní aerobky, šlo mi vždycky o fyzičku a dobrej pocit. To jsem běháním dostávala. Bohužel jsem extrémista, proto to došlo tak daleko, že jsem si ničila tělo...Díky soutěži a přípravě na ní jsem si uvědomila, jak se k tělu chovat, zklidnila se a o to mi šlo! Ne získat všechny ceny a jít na mistrovství, to vůbec! JSEM JEN AMATÉR! a dělám to proto, že mě posilovna baví!!!!

Hele,ty jsi napsala mě baví a ne mi baví to je pokrok.Fajn,jen jsem ti napsal svůj názor jak jsem to tam vídal.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Marki - tohle není zkouška, tohle je realita Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: