Filmy

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 457, 458, 459 ... 614, 615, 616  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Filmy  Úvodní stránka -> Ostatní -> Filmy
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
jari

PříspěvekZaslal: ne listopad 18, 2012 2:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak Stallone na sobě pořád maká, kdežto Arnold nedělal dlouhou dobu nic. Teď přeci jen na něco hrábne a je to znát, v těch dalších nových filmech to bude lepší.

Turakam: Tobě se EX2 nelíbilo? Ty brďo, dyť to byla nádhera Samozřejmě je třeba to brát s nadsázkou, nejde od toho čekat žádný bůhvíjaký filmový dílo. Jako směsice hlášek, akce a nostalgie to nemá chybu.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Johncreasy

PříspěvekZaslal: ne listopad 18, 2012 2:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Souhlas s Jarim. Navíc film vydělal přes 300mega a trojka je tak prakticky jistá. Ikdyž ta část s porobenými vesničany, upícími v dolech pod útlakem tajemného francuzského tyrana, byla opravdu zbytečně idiotská. Tenhle film ale sází na něco jiného. A prostě nikdy yv žádném filmu nebylo, není a nebude takové nadupané obsazení.
Pavelcb

PříspěvekZaslal: ne listopad 18, 2012 2:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Neříkám,že to bylo strašný,ale ani mě se dvojka na rozdíl od jedničky moc nelíbila..
Turakam

PříspěvekZaslal: ne listopad 18, 2012 4:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

v jednotke bola ešte aspoň aká-taká surovosť celkového podanie príbehu, ktoré sa síce pritiahnuté za vlasy, no ešt sae aspoň ako-tak dali brať, no dvojka už úplne zahodila aj tú trošku vážneho fílingu a je to čistá akčná komédia s partou, doslova, nezničiteľných strelcov, väčšina akčných scén založená na obyčajnom státí a kosení, kde padajú nepriatelia ako kolky boli priam smiešne a až som sa čudoval, že toto Sly odklepol, ešteže ten Van Damme prekvapivo herecky prehral všetkých, bo ostatní v kŕči, či je to na smiech, či majú byť vážni alebo čo, boli úplne mimo. Plus kamera a celkový použitý filter a kulisy boli veľmi lacné, jednotka na tom bola o dosť lepšie - môj názor.
Mablung

PříspěvekZaslal: ne listopad 18, 2012 11:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Johncreasy napsal:
Exp.2 Krom retardovaného příběhu, o dost lepší než jednička. Hlavně Stallone famózně naložil Van Dammovi. Stallone je pořád ranař, narozdíl od Arnieho. A tímhle to dokazuje.

Arnol a Sly mají hodně společného. Oba mají železnou vůli, schopnost makat, neschopnost hrát. Jestli máš rád toho či onoho, je to jen věc iracionálních sympatií. Já mám rád Arnieho, nemám rád Stalloneho, ale je to věc iracionálního fanouškovství podpořeného množstvím ex-post argumentů

Jinak, Expandebles jsem proskákal jedničku, dvojku, trojku či čtyřku asi nikdy neuvidím. I když jsem příznivcem akčních filmů, nostalgií po osmdesátých létech netrpím.
Johncreasy

PříspěvekZaslal: po listopad 19, 2012 1:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mablung: Stallone hrát umí. Určité role mistrovsky. Tím netvrdím, že je komplexní herec. Ač mám Arnieho filmy rád, tak u mě je Stallone jednou pro vždy číslo jedna, kdežto Arnie by v žebříčku mých oblíbenců figuroval v druhé desítce. Ale to je, jak říkáš subjektivní.

Turakam: Pokud jde o Exp. Já v nich narozdíl od tebe našel super akci (Nemyslím to letiště a padající záporáky....v tom máš pravdu....ovšem i to mělo svou ikoničnost.....svatý trojka vedle sebe se samopaly a její nezničitelnost). Dále určitou míru vtipu a příjemné nadsázky, která jedničce chyběla. A hlavně souboj Sly vs JCVD a u něj jsem měl pomalu fanouškovskou poluci. Od RockyIV jsem nezažil takovej diváckej adrenalin a mlátil jsem rukama jak malej kluk. Osobně nevidím jedinou věc, kterou by jednička trumfla dvojku.
Exp jako takové ovšem nemám extra potřebu bránit. Ikdyž mě pobavily, tak říkám, že takovému RamboIV nesahají ani po kotníky. Podle mě v rámci akčního žánru naprostý unikát. Nejen technicky nejlepší akční film, co jsem viděl. Mistrovská práce. Tady je Stalloneho charizma, vzhled...prostě všechno naprosto geniální.
Turakam

PříspěvekZaslal: po listopad 19, 2012 2:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

S Rambom IV ako derivátom poctivej akcie tak, ako si ho písal, môžem len suhlasiť, to bolo priam zjavenie ten film pre mňa v akčnej šedi pretrikovaných zrýchlených súčasných "trhákov", nekompromisný, s výborne napísanými postavami, myšlienkou a akciou, z ktorej sa vďaka je uveriteľnosti a miery brutality tajil dych.
Johncreasy

PříspěvekZaslal: po listopad 19, 2012 10:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jsem rád, že jsme se shodli.
Mablung

PříspěvekZaslal: po listopad 19, 2012 8:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Johncreasy napsal:
Mablung: Stallone hrát umí. Určité role mistrovsky. Tím netvrdím, že je komplexní herec. Ač mám Arnieho filmy rád, tak u mě je Stallone jednou pro vždy číslo jedna, kdežto Arnie by v žebříčku mých oblíbenců figuroval v druhé desítce. Ale to je, jak říkáš subjektivní.

Když ho namaskuješ, tak poleno v lese by asi hrát mohl, ale to by nesneslo jeho ego ...

Jinak, čumnul jsem se na seriál Do vesmíru se Stephenem Hawkingem. Vzhledem k tomu že to má jen tři díly, hodím to sem do filmů.
http://www.csfd.cz/film/278139-do-vesmiru-se-stephenem-hawkingem/
Navnadilo mě jméno a směřování seriálu, ale nastalo bohužel brutální zklamání. Fyziku jsem zapomněl na škole, o vesmíru jsem přečetl jen pár naučně populárních knížek, ale prakticky všechno co bylo v seriálu řečeno pro mě nebylo nic neznámého. Audiovizuální stránka byla hezká, pro člověka fyzikou nepolíbeného který se nikdy moc o vesmír nezajímal to může být asi velice zajímavé, ale pro mě to byla jen nudná nafouknutá bublina. Na CSFD 88 %, u mě tak 40 %
Johncreasy

PříspěvekZaslal: po listopad 19, 2012 9:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jseš blb, no.
Lunreal

PříspěvekZaslal: po listopad 19, 2012 9:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Into the universe melo uzasnou scenu kdyz zobrazovali ten 3D vesmir a velikosti jednotlivych planet,hvezd, galaxii.
patrikdundych

PříspěvekZaslal: po listopad 19, 2012 9:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Včera sme byl v kině na filmu Sinister,co k tomu říct,ač se hororů nebojim,u tohohle sme byl v sedačce zařezanej a docela sem byl potom cestou z kina přešlej,fakt kvalitní horor a myslím že to ,,nejhorší" na tom byla ta muzika ze který šel mráz po zádech ....9,5/10
Marky V.

PříspěvekZaslal: so listopad 24, 2012 7:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

http://www.csfd.cz/film/285322-utek-z-ms-1/

Naprosto průměrný akční film s blbým scénářem, kde ovšem překvapivě drsný Guy Pearce s namakanýma rukama, strništěm na hubě, cigárem v hubě a kupou suchých hlášek dost připomíná Johna McClanea.
Foresten

PříspěvekZaslal: so listopad 24, 2012 7:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

patrikdundych: Ja na to byl na premiere ten film je super, lekacky jsou skvely, sekacka taky a hlavne atmoska ! Doma jsem na to musel kouknout znova, tady mi aspon nikdo u ksichtu neuziral popkorn atd atd.. :)
Judson

PříspěvekZaslal: so listopad 24, 2012 7:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Marky V. napsal:
http://www.csfd.cz/film/285322-utek-z-ms-1/

Naprosto průměrný akční film s blbým scénářem, kde ovšem překvapivě drsný Guy Pearce s namakanýma rukama, strništěm na hubě, cigárem v hubě a kupou suchých hlášek dost připomíná Johna McClanea.

Podle me super film.

Dneska sem konecne videl poslednoho Batmana, uz je na torentech dobra kvalita.
Mno, nic moc, asi to co jsem cekal, ukecany, natahly na 2,5h , malo akce, malo kocici zeny.
Film na jedno zkouknuti.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Filmy Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 457, 458, 459 ... 614, 615, 616  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: