|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
patrikdundych

|
Zaslal: čt listopad 22, 2012 2:55 pm Předmět: |
|
|
Já bych teda smatlabs taky doporučil,měl jsem od nich koncentrát a chuť rozpustnost i stravitelnost paráda,to samý s optimum nutrition s tim jsem byl taky dost spokojenej :)))
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
duke.dukem
|
Zaslal: čt listopad 22, 2012 2:57 pm Předmět: |
|
|
Ten casein od weidera je jen kaseinát vápenatý a v tom druhem pripravku je ve slozeni xanthanová guma. A jak vime, tak tato se mimo jine sype do kaseinatu, aby vypadal jako micelarni kasein.
Chces-li tedy vylozene nocni protein, tak si kup Smartlabs Micellar Casein, Extrifit Long 80 - 7 Hours, pripadne mas-li finance, tak Reflex Micellar Casein.
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: čt listopad 22, 2012 3:01 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
duke.dukem
|
Zaslal: čt listopad 22, 2012 3:18 pm Předmět: |
|
|
Taky nevypada spatne... otazkou je, jestli ta konkretni pridana probiotika maji skutecne smysl, poe jsou probiotika a probiotika (viz. napr. nabidka probiotik v lekarnach). Ale osobne si to pisu na seznam veci, ktere chci vyzkouset :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: čt listopad 22, 2012 3:32 pm Předmět: |
|
|
| duke.dukem napsal: |
Taky nevypada spatne... otazkou je, jestli ta konkretni pridana probiotika maji skutecne smysl, poe jsou probiotika a probiotika (viz. napr. nabidka probiotik v lekarnach). Ale osobne si to pisu na seznam veci, ktere chci vyzkouset :-) |
zastoupenim to vypada vic nez slusne:
Lactobacillus rhamnosus
Lactobacillus acidophilus
Streptococcus thermophiles
Lactobacillus brevis
Bifidobacterium infantis
Bifidobacterium bifidum
Lactobacillus salivarus
Lactobacillus plantarum
Lactobacillus casei
nic dalsiho z toho asi vyvodit nepude, jedine osobni zkusenosti, kterou taky zatim nemam.. nicmene pusobi na me ze vsech mic. kasein produktu nejlip
*jentak na okraj za jedny z nejlepsich probiotik z lekarny povazuju swiss "5", treba se to bude nekomu hodit:)
|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
Zaslal: čt listopad 22, 2012 3:38 pm Předmět: |
|
|
| Luster napsal: | | duke.dukem napsal: |
Taky nevypada spatne... otazkou je, jestli ta konkretni pridana probiotika maji skutecne smysl, poe jsou probiotika a probiotika (viz. napr. nabidka probiotik v lekarnach). Ale osobne si to pisu na seznam veci, ktere chci vyzkouset :-) |
zastoupenim to vypada vic nez slusne:
Lactobacillus rhamnosus
Lactobacillus acidophilus
Streptococcus thermophiles
Lactobacillus brevis
Bifidobacterium infantis
Bifidobacterium bifidum
Lactobacillus salivarus
Lactobacillus plantarum
Lactobacillus casei
nic dalsiho z toho asi vyvodit nepude, jedine osobni zkusenosti, kterou taky zatim nemam.. nicmene pusobi na me ze vsech mic. kasein produktu nejlip
*jentak na okraj za jedny z nejlepsich probiotik z lekarny povazuju swiss "5", treba se to bude nekomu hodit:) |
Taky za tu cenu ještě aby na tebe nepůsobil
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: čt listopad 22, 2012 3:42 pm Předmět: |
|
|
patrikdundych: 1090kc za skoro 1,5kg cistyho mic. kaseinu se mi nezda nejak prehnane moc  ale slo jenom o muj dojem, bez zkusenosti.. ja si vystacim klidne i s viceslozkovym proteinem, nebo nicim
|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
Zaslal: čt listopad 22, 2012 3:45 pm Předmět: |
|
|
| Luster napsal: | patrikdundych: 1090kc za skoro 1,5kg cistyho mic. kaseinu se mi nezda nejak prehnane moc ale slo jenom o muj dojem, bez zkusenosti.. ja si vystacim klidne i s viceslozkovym proteinem, nebo nicim |
1,5 kg mic. kaseinu? to si trochu přestřelil ne? jen to balení nemá ani 1,5kg a je to cca 80%
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
|
| nahoru |
|
 |
RavenStalker

|
|
| nahoru |
|
 |
Rostislaw

|
Zaslal: čt listopad 22, 2012 5:26 pm Předmět: |
|
|
| eSko napsal: | | Rostislaw napsal: | | Jestli je to tak, jak píšou, tak ok, ale něco mi říká, že ne vše bude úplně jak by mělo být. |
Zřejmě nikdo v dnešní době už nedá ruku do ohně za někoho cizího, ba dokonce někdy i bližního, ale šíření těchto domněnek pak vyvolává falešnej pocit, že doopravdy není něco v pořádku. Stačí, aby se toho někdo chytil a dezinterpretace už je pak tak strašně jednoduchá. Takže pokud nemáš hmatatelný důkaz, tak bych být tebou s těmito vyjádřeními byl opatrný. Je to koneckonců zbytečný a Smartlabs si to fakt nezaslouží. Jinak vyzkoušel si vůbec od nich něco? Já jo a nemohu říct na ně ani jedno křivé slovo. |
Teda, ale za te to rozpalilo do bela. Je to porad jenom protein a at si kazdy bere co chce, stejne tak at ma kazdy svuj nazor. Netreba ho k vuli tomu hnad pred valecny tribunal
|
|
| nahoru |
|
 |
onehandpullup
|
Zaslal: so listopad 24, 2012 4:59 pm Předmět: |
|
|
| Luster napsal: | tak si kup na noc pribinaka a nestezuj si |
| citace: | | Kořeněný vepřový steak. Ten se taky nějakých pár hodin tráví |
Chlapi nestacim se divit, zvlast po tom pasikovi bych mel divoky sny...
|
|
| nahoru |
|
 |
RavenStalker

|
Zaslal: ne listopad 25, 2012 12:52 pm Předmět: |
|
|
| onehandpullup napsal: | | Luster napsal: | tak si kup na noc pribinaka a nestezuj si |
| citace: | | Kořeněný vepřový steak. Ten se taky nějakých pár hodin tráví |
Chlapi nestacim se divit, zvlast po tom pasikovi bych mel divoky sny... |
to já také... není nad pořádný kus masa jako poslední jídlo
|
|
| nahoru |
|
 |
TemnyMagic
|
Zaslal: út listopad 27, 2012 7:38 am Předmět: |
|
|
tady se rozpoutala bitva
nevim proc, ale nedoslo mi na mail, ze tu pisete. Diky za odpovedi. Podle toho co tu ctu mi vychazi nejlip smartlabs... ale nejsem si jisty, jestli se jedna o nektery z techle: https://obchod.ronnie.cz/extrifit-produkty nebo ne... jestli jo, tak ktery bude vhodnou nahradou? U optimum nutrition jsem nasel jen tohle: https://obchod.ronnie.cz/s-746-optimum-100--whey-gold.html ... Tak a ted babo rad co z toho..?
Bude to opravdu jen na noc, misto toho tvarohu. Pres den uz mam jidlo zajistene, jen na tu noc me to pokulhava.
|
|
| nahoru |
|
 |
duke.dukem
|
Zaslal: út listopad 27, 2012 8:40 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|