|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: út listopad 27, 2012 5:07 pm Předmět: |
|
|
Myslím, že můžeš být spokojená, protože jsi to dotáhla do konce. To by hodně lidí, včetně mě, nedokázalo. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Martule

|
Zaslal: st listopad 28, 2012 8:00 am Předmět: |
|
|
Souhlasím, Market jsem viděla naživo a kus práce za tím bylo, vyzkoušela si,jaký to je a třeba teď ocení u závodníků, co za tím je práce, což spousta normálních lidí nemá ani páru,co to stojí energie a úsilí si takovou přípravou projít a dostat se mezi nejlepší.
Market poklona za výdrž
|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
Zaslal: st listopad 28, 2012 8:28 am Předmět: |
|
|
Souhlasím s tím co píše Daymoon. Za mě taky palec nahoru  .
Je ale škoda, že tě neúspěch tak odradil. Třeba se na to s odstupem času budeš koukat jinak.
|
|
| nahoru |
|
 |
Marki

|
Zaslal: st listopad 28, 2012 9:00 am Předmět: |
|
|
| jnerez napsal: | Souhlasím s tím co píše Daymoon. Za mě taky palec nahoru .
Je ale škoda, že tě neúspěch tak odradil. Třeba se na to s odstupem času budeš koukat jinak. |
Díky, a neúspěch mi rozhodně neodradil! Naopak ,makam dál a tvrdějc, jen ne už s vidinou soutěže, ale jen sama pro sebe a pro svého manžela Posilovna je můj život, nikdy se jí nevzdám!!!! A kdo ví, třeba ze mně bude kulturistka ne, to je zas další extrém, těch už jsem měla v životě tolik, že je na čase být trochu normální...
|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
Zaslal: st listopad 28, 2012 9:07 am Předmět: |
|
|
Tak to je dobře  .
Ale prosím tě, dyť být normální je nuda!  A kdyby ses náhodou někdy rozhodla pro tu kulturistiku, tak se ozvi s dotazy největšímu odborníkovi na ženskou kulturistiku v ČR  , tedy mně.
Hawght...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|