|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Filip Vaško

|
Zaslal: st listopad 28, 2012 10:56 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
eSko
Naivka

|
Zaslal: st listopad 28, 2012 11:01 pm Předmět: |
|
|
Guru, ty máš skoliózu, nebo si jen špatně zapózoval? Jo a jinak máme dost podobnou stavbu hrudníku, ten hrudní kuš mi kouká mezi kozama taky, ať už mám kilo kolik chci. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
|
| nahoru |
|
 |
marka13
|
Zaslal: čt listopad 29, 2012 8:14 am Předmět: Aktuální formy |
|
|
A moje před měsícem, teď zase objem.
A hlavně nabrat na zadku a nohou, což je velký problém.
|
|
| nahoru |
|
 |
shooter

|
Zaslal: čt listopad 29, 2012 8:44 am Předmět: |
|
|
marka13 tak to je teda mazec  klobouk dolů
|
|
| nahoru |
|
 |
marka13
|
Zaslal: čt listopad 29, 2012 9:00 am Předmět: Aktuální formy |
|
|
Děkuju, ale spodek je slabota. Teď se snažím nabrat, mám nějakých 8 kilo nahoře, potřebuji do konce ledna ještě tak 5kg, ale nějak to nejde. Na jaře bude zase rýsovačka a moc toho ze mě nezbude. na konci ledna sem dám fotku z konce objemu, tak pro srovnání.
|
|
| nahoru |
|
 |
Rostislaw

|
Zaslal: čt listopad 29, 2012 9:04 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: čt listopad 29, 2012 9:24 am Předmět: |
|
|
Guru: No na tomhle lepším světle to je úplně o něčem jiným. Ty záda jsou masivní. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
marka13
|
Zaslal: čt listopad 29, 2012 9:58 am Předmět: Aktuální formy |
|
|
Děkuju, ale ve skutečnosti na závodech jsem " malá", jiný holky nejsou tak vyrýslý, ale mají víc hmoty, což je u mě problém. A proto nebyla medaile, no snad příště.
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: čt listopad 29, 2012 10:01 am Předmět: |
|
|
Při vší úctě, poslední dva příspěvky ale nebyly na tebe. To víš, chlapi jsou zajímavější, tak už to na tohmle fóru chodí. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: čt listopad 29, 2012 10:05 am Předmět: Re: Aktuální formy |
|
|
| marka13 napsal: | | Děkuju, ale ve skutečnosti na závodech jsem " malá", jiný holky nejsou tak vyrýslý, ale mají víc hmoty, což je u mě problém. A proto nebyla medaile, no snad příště. |
Asi se v tom nevyznam, ale ja bych te podle fotky (minimalne podle fotky vrsku) tipl na kulti. a ne na bodyfitness.
|
|
| nahoru |
|
 |
marka13
|
Zaslal: čt listopad 29, 2012 10:30 am Předmět: Aktuálni formy |
|
|
Esko: ok, nic se neděje, chápu, chlapi jsou tady opravdu zajímavý.
Kdepak kulturistika, pouze body a jak říkám, ještě málo. Všechny závodnice se rok od roku se zkvalitňují.
|
|
| nahoru |
|
 |
Roin

|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|