|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Moocha

|
Zaslal: čt listopad 29, 2012 7:12 pm Předmět: |
|
|
| eSko napsal: | Guru: No na tomhle lepším světle to je úplně o něčem jiným. Ty záda jsou masivní. |
To je stará fotka z objemu :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: čt listopad 29, 2012 7:18 pm Předmět: |
|
|
| patrikdundych napsal: | Guruhonza: no už se nemůžu dočkat až si zase povedeš log (pokud mi teda nic neuniklo a už si ho třeba nevedeš ) bylo to vždycky parádní počtení a skvělá motivace,měl jsi parádní tréninky a ty výkony ...no bomba ať už jsi z5 |
Chlape, asi už nepovedu.
1) ty fotky jsou starý 3 měsíce
2) Krátká verze - Cvičím 3 roky a po pauze mám sílu jako po 10 měsících cvičení - ztráta motivace.
Dlouhá verze výkony jsou v pr*eli... dal jsem na doporučení lidí tady z fóra a dal jsem pauzu. Měsíc. No a teď jsem teda zjistil, že když dá naturál měsíc pauzu od posilovny + nedodržuje stravu + dělá hodně sportů, tak to jde všechno do kopru. Příklad: Dal jsem 30x100kg na dřepy a teď dám 100kg 10x a je to těžký. Dal jsem 8x100kg na bench a dám 3x100kg a je to těžký. Jediný, na co se mi udržela síla, tak jsou cviky na dynamiku - přemístění, trhy... díky tomuhle nemám vůbec žádnou motivaci vést log, protože se za ty výkony opravdu upřímně stydím. A já byl vždy víc na sílu, než na nějakou kultur-estetiku. Takže ponaučení - Nikdy v životě už nedávat pauzu, protože vás to posune šíleně dozadu - mě konkrétně 2 roky. Jinak sleduj log papayi, protože teď cvičím 4x týdně právě s papayou. Cíl je jasnej - nabrat jakoukoliv hmotu, což se ale nedaří
|
|
| nahoru |
|
 |
IHaveaDream

|
Zaslal: čt listopad 29, 2012 7:24 pm Předmět: |
|
|
Proč si nedodržoval aspoň tu stravu?
|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
Zaslal: čt listopad 29, 2012 7:26 pm Předmět: |
|
|
guru: co plašíš, pauza tvému tělu jen prospěla a na ty výkony se vratíš do měsíce, do 2 měsíců max. _________________ Go For Your Dream..
|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: čt listopad 29, 2012 7:35 pm Předmět: |
|
|
Jsi chtěl po měsíci přijít do fitka a dávat osobáky?
BTW: Byla by to pěkná motivace pro ostatní, kdybys to zase vytáhl na svoji top formu a ještě výš :)
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: čt listopad 29, 2012 7:36 pm Předmět: |
|
|
| patrikdundych napsal: | Sakra přemluvte toho pacholka |
:D a pak to tady má mazat kdo? CIZO? Snad tě sprdne.
Majesty, Turakam, Draper, CIZO (je zpátky)... pořád je co sledovat. Až si dám nějakej osobák, tak konkrétně tobě slibuju, že i bude log, ale teď sílu už vážně neřeším, pokud se z toho nechci psychicky sesypat.
A pro ostatní, ať se to tu už neřeší.
Fotky jsou ze začátku září - konec diety. Pak jsem dal měsíc pauzu.
Začátkem října jsem začal cvičit a za říjen si dal tak 7 tréningů, protože jsem si dvakrát něco udělal s kolenem. Takže cvičím už nějakejch 6 týdnů a ty výkony jsou takový. A už to neřeště, nebo to řešte jinde.
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: čt listopad 29, 2012 7:44 pm Předmět: |
|
|
Souhlas, nedavat pauzi, ja dal 14 dni kvuli zadum, a napr u bench pressu me pak trvalo 1 - 1,5 mesice nez sem daval vykony jako pred tim.
|
|
| nahoru |
|
 |
Revital

|
Zaslal: čt listopad 29, 2012 9:58 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Conan

|
Zaslal: čt listopad 29, 2012 10:02 pm Předmět: |
|
|
Revital, prej objem, a co bys chtel jako rysovat, dost dobry _________________ Tomi99: můžu sem hodit video, ve kterém dám několik reps se správnou technikou (50kg) a potom si naložím 100kg a dám jednu reps s fake technikou. (o MT)
|
|
| nahoru |
|
 |
ALKAPONE

|
Zaslal: čt listopad 29, 2012 10:05 pm Předmět: |
|
|
super forma  takle bych si to predstavoval na leto _________________ `Bolest, kterou cítíš dnes, bude síla, kterou pocítíš zítra…`
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: čt listopad 29, 2012 10:06 pm Předmět: |
|
|
Tu rysovacku si doufam myslel k noham, vrsek je super.
|
|
| nahoru |
|
 |
Foresten

|
|
| nahoru |
|
 |
Revital

|
Zaslal: čt listopad 29, 2012 10:51 pm Předmět: |
|
|
Děkuju všem! Tím rýsováním jsem myslel nohy, tam je moje "slabší" stránka. Objemově už jsou na tom dobře, přes zimu je budu sekat. Ze začátku jsem nohy flákal, ani nevím proč, když dřepy jsou asi ten nejzábavnější cvik.
Jinak mám 82 kg, snažím se nabírat jen čistě svalovou hmotu a tak na 87 kg bych se chtěl zastavit. 5 kg svalovky - vidím to optimisticky tak na 2 - 3 roky.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mari.Shinzon

|
Zaslal: čt listopad 29, 2012 11:05 pm Předmět: |
|
|
super postava, ale myslim, ze nejaky tuk by ti mozna i prospel ( vylepsil vzhledove postavu  )
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|