Aktuální formy VII.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 81, 82, 83 ... 339, 340, 341  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Aktuální formy VII.  Úvodní stránka -> Fotografie -> Aktuální formy VII.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Moocha

PříspěvekZaslal: čt listopad 29, 2012 7:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

eSko napsal:
Guru: No na tomhle lepším světle to je úplně o něčem jiným. Ty záda jsou masivní.

To je stará fotka z objemu :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt listopad 29, 2012 7:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

patrikdundych napsal:
Guruhonza: no už se nemůžu dočkat až si zase povedeš log (pokud mi teda nic neuniklo a už si ho třeba nevedeš ) bylo to vždycky parádní počtení a skvělá motivace,měl jsi parádní tréninky a ty výkony ...no bomba ať už jsi z5

Chlape, asi už nepovedu.
1) ty fotky jsou starý 3 měsíce
2) Krátká verze - Cvičím 3 roky a po pauze mám sílu jako po 10 měsících cvičení - ztráta motivace.
Dlouhá verze výkony jsou v pr*eli... dal jsem na doporučení lidí tady z fóra a dal jsem pauzu. Měsíc. No a teď jsem teda zjistil, že když dá naturál měsíc pauzu od posilovny + nedodržuje stravu + dělá hodně sportů, tak to jde všechno do kopru. Příklad: Dal jsem 30x100kg na dřepy a teď dám 100kg 10x a je to těžký. Dal jsem 8x100kg na bench a dám 3x100kg a je to těžký. Jediný, na co se mi udržela síla, tak jsou cviky na dynamiku - přemístění, trhy... díky tomuhle nemám vůbec žádnou motivaci vést log, protože se za ty výkony opravdu upřímně stydím. A já byl vždy víc na sílu, než na nějakou kultur-estetiku. Takže ponaučení - Nikdy v životě už nedávat pauzu, protože vás to posune šíleně dozadu - mě konkrétně 2 roky. Jinak sleduj log papayi, protože teď cvičím 4x týdně právě s papayou. Cíl je jasnej - nabrat jakoukoliv hmotu, což se ale nedaří
IHaveaDream

PříspěvekZaslal: čt listopad 29, 2012 7:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Proč si nedodržoval aspoň tu stravu?
magion

PříspěvekZaslal: čt listopad 29, 2012 7:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guru: co plašíš, pauza tvému tělu jen prospěla a na ty výkony se vratíš do měsíce, do 2 měsíců max.
patrikdundych

PříspěvekZaslal: čt listopad 29, 2012 7:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sakra přemluvte toho pacholka
Moocha

PříspěvekZaslal: čt listopad 29, 2012 7:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jsi chtěl po měsíci přijít do fitka a dávat osobáky?

BTW: Byla by to pěkná motivace pro ostatní, kdybys to zase vytáhl na svoji top formu a ještě výš :)
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt listopad 29, 2012 7:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

patrikdundych napsal:
Sakra přemluvte toho pacholka

:D a pak to tady má mazat kdo? CIZO? Snad tě sprdne.
Majesty, Turakam, Draper, CIZO (je zpátky)... pořád je co sledovat. Až si dám nějakej osobák, tak konkrétně tobě slibuju, že i bude log, ale teď sílu už vážně neřeším, pokud se z toho nechci psychicky sesypat.

A pro ostatní, ať se to tu už neřeší.
Fotky jsou ze začátku září - konec diety. Pak jsem dal měsíc pauzu.
Začátkem října jsem začal cvičit a za říjen si dal tak 7 tréningů, protože jsem si dvakrát něco udělal s kolenem. Takže cvičím už nějakejch 6 týdnů a ty výkony jsou takový. A už to neřeště, nebo to řešte jinde.
Judson

PříspěvekZaslal: čt listopad 29, 2012 7:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:

Souhlas, nedavat pauzi, ja dal 14 dni kvuli zadum, a napr u bench pressu me pak trvalo 1 - 1,5 mesice nez sem daval vykony jako pred tim.
Revital

PříspěvekZaslal: čt listopad 29, 2012 9:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak přikládám aktuální formu, focené je to včera. Omlouvám se za fotky, ale jinou možnost jsem neměl, tak to vypadá jak když se fotí puberťačka v koupelně na facebook.
Abych se přiznal, na nohách jsem začal pracovat později, už je ale dřu jak to jen jde, takže snad brzo dosáhnu kýžených výsledků. Objem už je fajn, ještě je ale vyrýsovat. O lýtkách se ani nezmiňuji, ty dvě svině prostě rostou hrozně pomalu. Ale dělám to pro sebe a nemám kam spěchat.

Revital.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Conan

PříspěvekZaslal: čt listopad 29, 2012 10:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Revital, prej objem, a co bys chtel jako rysovat, dost dobry
ALKAPONE

PříspěvekZaslal: čt listopad 29, 2012 10:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

super forma takle bych si to predstavoval na leto
Judson

PříspěvekZaslal: čt listopad 29, 2012 10:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tu rysovacku si doufam myslel k noham, vrsek je super.
Foresten

PříspěvekZaslal: čt listopad 29, 2012 10:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Guru: Nedalo mi to, protoze mame asi stejny problem, u ktere ho si vsiml az fyzioterapeut a jak na sebe tak koukam tak jsem jeste krivejsi a mam mirnou skoliozu a leve rameno mi taky trochu (vic) utika.
Chcu se zeptat, resis to nejak ?

Revital: Super vysekanost !
Revital

PříspěvekZaslal: čt listopad 29, 2012 10:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Děkuju všem! Tím rýsováním jsem myslel nohy, tam je moje "slabší" stránka. Objemově už jsou na tom dobře, přes zimu je budu sekat. Ze začátku jsem nohy flákal, ani nevím proč, když dřepy jsou asi ten nejzábavnější cvik.
Jinak mám 82 kg, snažím se nabírat jen čistě svalovou hmotu a tak na 87 kg bych se chtěl zastavit. 5 kg svalovky - vidím to optimisticky tak na 2 - 3 roky.

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Mari.Shinzon

PříspěvekZaslal: čt listopad 29, 2012 11:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

super postava, ale myslim, ze nejaky tuk by ti mozna i prospel ( vylepsil vzhledove postavu )

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Aktuální formy VII. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 81, 82, 83 ... 339, 340, 341  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: