Bolest lokte

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Bolest lokte  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> Bolest lokte
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Buri

PříspěvekZaslal: pá listopad 30, 2012 11:56 am    Předmět: Bolest lokte Odpovědět s citátem

Chtěl jsem vás požádat o radu. Už asi měsíc mě bolí vnitřní strana lokte a taky trošku níž pod kloubem, snad loketní kost nebo já nevím a to u benchpressu nebo na stroji na ramena (podobné tlakům na ramena). Bolest cítím pouze při tréninku. Po něm snad vůbec.
Koupil jsem si Glukosamyn a Metylsulfonylmetan. Beru to zatím druhým týdnem po 3 tabletách z každého denně.
Je tu nějaká možnost dát to do kupy nebo pouze návštěva lékaře a pěkně dlouho dobu necvičit?
Díky za odpovědi
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
nebuzardar

PříspěvekZaslal: pá listopad 30, 2012 12:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

skoc za lekarom, podla mna to najrozumnejsie, co mozes urobit...
Mablung

PříspěvekZaslal: so prosinec 01, 2012 1:07 am    Předmět: Re: Bolest lokte Odpovědět s citátem

Buri napsal:
Chtěl jsem vás požádat o radu. Už asi měsíc mě bolí vnitřní strana lokte a taky trošku níž pod kloubem, snad loketní kost nebo já nevím a to u benchpressu nebo na stroji na ramena (podobné tlakům na ramena). Bolest cítím pouze při tréninku. Po něm snad vůbec.
Koupil jsem si Glukosamyn a Metylsulfonylmetan. Beru to zatím druhým týdnem po 3 tabletách z každého denně.
Je tu nějaká možnost dát to do kupy nebo pouze návštěva lékaře a pěkně dlouho dobu necvičit?
Díky za odpovědi

Posiluješ nebo děláš i jiné sporty?
Buri

PříspěvekZaslal: ne prosinec 02, 2012 5:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Rekreačně futsal, sem tam badminton. Jinak posiluju něco přes rok.

Rychle na stránku:

Přejdi na: