AMINOKYSELINY

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 53, 54, 55 ... 106, 107, 108  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - AMINOKYSELINY  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> AMINOKYSELINY
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Midnight

PříspěvekZaslal: ne listopad 11, 2012 1:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdravím! Právě dobírám Amino X od BSN a rozhoduji se, které koupit dál. Docela mi vyhovují ty instantní, takže se rozmýšlím opět mezi Amino X a nebo Amino 1 od MP.

Co byste radši brali? Podle ceny bych sáhnul opět na Amino X, ale o pár stránek zpět mě zarazily informace, že obsahují docela dost balastu.
Away from the past
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
prime

PříspěvekZaslal: ne listopad 11, 2012 2:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jeste se chci zeptat jak je dobre tyhle amina davkovat? v clanku tady na ronniem jsem nasel ze 5g 60min pred treninkem a potom 5g po treninku, ale zaznelo tady slovo instatni amino kyselina , meni to cas podavani pripravku pred treninkem nebo ne? Diky:)
Luster

PříspěvekZaslal: ne listopad 11, 2012 2:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

prime napsal:
Jeste se chci zeptat jak je dobre tyhle amina davkovat? v clanku tady na ronniem jsem nasel ze 5g 60min pred treninkem a potom 5g po treninku, ale zaznelo tady slovo instatni amino kyselina , meni to cas podavani pripravku pred treninkem nebo ne? Diky:)
davej cca 15-20min. pred treninkem 10g a hned po treninku zase 10g, muzes pit i behem treninku..
Frozz.

PříspěvekZaslal: ne listopad 11, 2012 5:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

prime napsal:

Já dávám 10g před a 10g po, můžeš ale dát i 10g při.
prime

PříspěvekZaslal: ne listopad 11, 2012 7:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

super diky za rady.
Bjozicek

PříspěvekZaslal: po listopad 12, 2012 9:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

AMINO 1 - višeň/limetka TOP
AMINO X - všechny příchutě skvělý! :)
starosta382

PříspěvekZaslal: so listopad 24, 2012 3:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ronnie napsal:
John Chipsa napsal:
Tak ronnie, kdy bude od MusclePharm AMINO 1? Konkurence už ho mají......a v akci za 690,-

Sice doma mám ještě 3 balení od BSN, ale asi bych to testnul

Díky

My je mít pravděpodobně nebudeme, resp. já je do sortimentu přidávat nechci, nevidím na nich nic výjimečného a po posledních zkušenostech s pár US značkami jsme k nim o to víc obezřetnější. Viz AminoX s obsahem 30 % sacharidů, zatímco deklarují v dávce méně jak 1 g

ram.

BSN - čo vám kleplopo pazúroch ? z iných zdrojov počúvam že skôr máte problém s distribúciov z ameriky a tu vám domáce firmi vychádzajú finančne lepšie tak ako to je čakáte že sa na to v tichosti zabudne ? osobne som si vás vážil aj ked už dlchší čas u vás neobjednávam z dvovodu neskutočneného predraženia výrobkov a ked som vám napísal že inde majú o vela lacnejšie ani ste mi neodpovedaly no vyjadrenie k amino X stojí na Vás a to si ozaj myslíte že sa na to zabudne?
Spam

PříspěvekZaslal: pá listopad 30, 2012 4:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Cau, jake doporucujete jako nejlepe ucinkujici BCAA? Vesmes kdyz jsem to tak nejak procital tak kazdej doporucuje Amino1 a AminoX... Mate nejaky nazor na BCAA XPRESS? Nebo doporucte nejake podle vas nejlepsi BCAA v pomeru CENA/MNOZSTVI/UCINEK
Frozz.

PříspěvekZaslal: pá listopad 30, 2012 5:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Spam napsal:
Cau, jake doporucujete jako nejlepe ucinkujici BCAA? Vesmes kdyz jsem to tak nejak procital tak kazdej doporucuje Amino1 a AminoX... Mate nejaky nazor na BCAA XPRESS? Nebo doporucte nejake podle vas nejlepsi BCAA v pomeru CENA/MNOZSTVI/UCINEK

Ty, co jsi vyjmenoval, jsou super, + bych doporučil tyto: Optimum Nutrition Amino Energy, složení OK a chuťově pecka.
Spam

PříspěvekZaslal: pá listopad 30, 2012 5:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:
Spam napsal:

Ty, co jsi vyjmenoval, jsou super, + bych doporučil tyto: Optimum Nutrition Amino Energy, složení OK a chuťově pecka.

Jj diky, kdyz na to tak koukam tak vesmes Amino1 a AminoX ma v 15g (jedne davce) 10g BCAA, coz by me dalo 30g kazdou treninkovou jednotku (10g BCAA pred a 10g BCAA po).
Takove Xpress jsou 100% ciste, takze by stacilo 20g, ale zase jsou o neco drazsi a s tou prichuti jablka taky nevim no, vetsina to moc kladne nehodnoti.
MAST3R

PříspěvekZaslal: pá listopad 30, 2012 6:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Spam:

kód:
Pozor! 100 % čisté BCAA aminokyseliny se nerozpouštějí lehko a mají hořkou chuť!

- mám sice jiné, ale taky 100% BCAA
- ta rozpustnost není až tak vážná, je potřeba s tím trochu více "kvrdlat", ale nic hrozného, ale ta chuť, to je fakt něco, hořký jak když si dáš do pusy nějaký prášek na bolest a nezapiješ ho, řešil jsem to tak, že jsem do toho přidával cokoliv, minule jsem to míchal s Liftem (takové to pití, má to dost příchutí : jablko, hruška,..), problém byly bublinky jeden špatně uzavřený šejkr.
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: pá listopad 30, 2012 6:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Weider ma taky nejaky praskovy amina... mel je nekdo?
Spam

PříspěvekZaslal: pá listopad 30, 2012 9:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MAST3R napsal:
Spam:

kód:
Pozor! 100 % čisté BCAA aminokyseliny se nerozpouštějí lehko a mají hořkou chuť!

- ta rozpustnost není až tak vážná, je potřeba s tím trochu více "kvrdlat", ale nic hrozného, ale ta chuť, to je fakt něco, hořký jak když si dáš do pusy nějaký prášek na bolest a nezapiješ ho, řešil jsem to tak, že jsem do toho přidával cokoliv, minule jsem to míchal s Liftem (takové to pití, má to dost příchutí : jablko, hruška,..), problém byly bublinky jeden špatně uzavřený šejkr.

No praveze kdyz se podivas na BCAA XPRESS tak jsou 100% ciste a maji je i v prichuti jablko...
MAST3R

PříspěvekZaslal: pá listopad 30, 2012 9:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo to jsem koukal, já měl od jedné známé firmy co prodává věci bez příchutí, a pak si můžeš dokoupit 27 příchutí a dávat dle libosti, já jsem tam dával např. kokos, pomeranč, karamel a stejně ta hořkost jde cítit, neříkám, že je problém to s tím vypít, ale aby si zase nemyslel, že když si koupíš příchuť jablko, že to bude chutnat jak všichni popisují Amino X- jako limonáda. :)
Mates-daoc

PříspěvekZaslal: pá listopad 30, 2012 10:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Spam napsal:
MAST3R napsal:
Spam:

kód:

No praveze kdyz se podivas na BCAA XPRESS tak jsou 100% ciste a maji je i v prichuti jablko...

nato si dejte pozor !!!!!!!!
500 grm baleni je čisty bez cukru 5grm - 5 grm bacca
700 grm baleni je s cukrem !!!!!!!!!!! v 7grm -- 5 grm bcaa

pozor na tuto koupi !!!! at se pak nedivíte

jinak 500 grm baleni bcaa je čisty nedaj se skoro rozpustit tak radši hodit do pusy nechat je v puse nalít vodu v puse udělat mixer a polknout ,

jinak jsou levne ale nevím jak to je s kvalitou , někdo říka - někdo + takže si vyber
Instant BCAA | Extrifit
Skutečně čistá instantní BCAA bez jakýchkoli jiných složek.
499 Kč
BCAA Instant | Survival
Instantní aminokyseliny s obsahem BCAA, glutaminu a argininu s výbornou rozpustností i chutí.
499 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - AMINOKYSELINY Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 53, 54, 55 ... 106, 107, 108  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: