|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Midnight
|
Zaslal: ne listopad 11, 2012 1:39 pm Předmět: |
|
|
Zdravím! Právě dobírám Amino X od BSN a rozhoduji se, které koupit dál. Docela mi vyhovují ty instantní, takže se rozmýšlím opět mezi Amino X a nebo Amino 1 od MP.
Co byste radši brali? Podle ceny bych sáhnul opět na Amino X, ale o pár stránek zpět mě zarazily informace, že obsahují docela dost balastu. _________________ Each step I take
May it hurt may it ache
Leads me further
Away from the past
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
prime
|
Zaslal: ne listopad 11, 2012 2:04 pm Předmět: |
|
|
Jeste se chci zeptat jak je dobre tyhle amina davkovat? v clanku tady na ronniem jsem nasel ze 5g 60min pred treninkem a potom 5g po treninku, ale zaznelo tady slovo instatni amino kyselina , meni to cas podavani pripravku pred treninkem nebo ne? Diky:)
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: ne listopad 11, 2012 2:41 pm Předmět: |
|
|
| prime napsal: | | Jeste se chci zeptat jak je dobre tyhle amina davkovat? v clanku tady na ronniem jsem nasel ze 5g 60min pred treninkem a potom 5g po treninku, ale zaznelo tady slovo instatni amino kyselina , meni to cas podavani pripravku pred treninkem nebo ne? Diky:) | davej cca 15-20min. pred treninkem 10g a hned po treninku zase 10g, muzes pit i behem treninku..
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: ne listopad 11, 2012 5:45 pm Předmět: |
|
|
| prime napsal: | | Jeste se chci zeptat jak je dobre tyhle amina davkovat? v clanku tady na ronniem jsem nasel ze 5g 60min pred treninkem a potom 5g po treninku, ale zaznelo tady slovo instatni amino kyselina , meni to cas podavani pripravku pred treninkem nebo ne? Diky:) |
Já dávám 10g před a 10g po, můžeš ale dát i 10g při. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
prime
|
Zaslal: ne listopad 11, 2012 7:55 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Bjozicek

|
Zaslal: po listopad 12, 2012 9:18 pm Předmět: |
|
|
AMINO 1 - višeň/limetka TOP
AMINO X - všechny příchutě skvělý! :)
|
|
| nahoru |
|
 |
starosta382
|
Zaslal: so listopad 24, 2012 3:41 pm Předmět: |
|
|
| Ronnie napsal: | | John Chipsa napsal: | Tak ronnie, kdy bude od MusclePharm AMINO 1? Konkurence už ho mají......a v akci za 690,-
Sice doma mám ještě 3 balení od BSN, ale asi bych to testnul
Díky |
My je mít pravděpodobně nebudeme, resp. já je do sortimentu přidávat nechci, nevidím na nich nic výjimečného a po posledních zkušenostech s pár US značkami jsme k nim o to víc obezřetnější. Viz AminoX s obsahem 30 % sacharidů, zatímco deklarují v dávce méně jak 1 g
ram. |
BSN - čo vám kleplopo pazúroch ? z iných zdrojov počúvam že skôr máte problém s distribúciov z ameriky a tu vám domáce firmi vychádzajú finančne lepšie tak ako to je čakáte že sa na to v tichosti zabudne ? osobne som si vás vážil aj ked už dlchší čas u vás neobjednávam z dvovodu neskutočneného predraženia výrobkov a ked som vám napísal že inde majú o vela lacnejšie ani ste mi neodpovedaly no vyjadrenie k amino X stojí na Vás a to si ozaj myslíte že sa na to zabudne?
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: pá listopad 30, 2012 4:55 pm Předmět: |
|
|
Cau, jake doporucujete jako nejlepe ucinkujici BCAA? Vesmes kdyz jsem to tak nejak procital tak kazdej doporucuje Amino1 a AminoX... Mate nejaky nazor na BCAA XPRESS? Nebo doporucte nejake podle vas nejlepsi BCAA v pomeru CENA/MNOZSTVI/UCINEK
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: pá listopad 30, 2012 5:11 pm Předmět: |
|
|
| Spam napsal: | Cau, jake doporucujete jako nejlepe ucinkujici BCAA? Vesmes kdyz jsem to tak nejak procital tak kazdej doporucuje Amino1 a AminoX... Mate nejaky nazor na BCAA XPRESS? Nebo doporucte nejake podle vas nejlepsi BCAA v pomeru CENA/MNOZSTVI/UCINEK |
Ty, co jsi vyjmenoval, jsou super, + bych doporučil tyto: Optimum Nutrition Amino Energy, složení OK a chuťově pecka. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: pá listopad 30, 2012 5:20 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | | Spam napsal: | Cau, jake doporucujete jako nejlepe ucinkujici BCAA? Vesmes kdyz jsem to tak nejak procital tak kazdej doporucuje Amino1 a AminoX... Mate nejaky nazor na BCAA XPRESS? Nebo doporucte nejake podle vas nejlepsi BCAA v pomeru CENA/MNOZSTVI/UCINEK |
Ty, co jsi vyjmenoval, jsou super, + bych doporučil tyto: Optimum Nutrition Amino Energy, složení OK a chuťově pecka. |
Jj diky, kdyz na to tak koukam tak vesmes Amino1 a AminoX ma v 15g (jedne davce) 10g BCAA, coz by me dalo 30g kazdou treninkovou jednotku (10g BCAA pred a 10g BCAA po).
Takove Xpress jsou 100% ciste, takze by stacilo 20g, ale zase jsou o neco drazsi a s tou prichuti jablka taky nevim no, vetsina to moc kladne nehodnoti.
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: pá listopad 30, 2012 6:24 pm Předmět: |
|
|
Spam:
| kód: | | Pozor! 100 % čisté BCAA aminokyseliny se nerozpouštějí lehko a mají hořkou chuť! |
- mám sice jiné, ale taky 100% BCAA
- ta rozpustnost není až tak vážná, je potřeba s tím trochu více "kvrdlat", ale nic hrozného, ale ta chuť, to je fakt něco, hořký jak když si dáš do pusy nějaký prášek na bolest a nezapiješ ho, řešil jsem to tak, že jsem do toho přidával cokoliv, minule jsem to míchal s Liftem (takové to pití, má to dost příchutí : jablko, hruška,..), problém byly bublinky jeden špatně uzavřený šejkr. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: pá listopad 30, 2012 6:24 pm Předmět: |
|
|
Weider ma taky nejaky praskovy amina... mel je nekdo?
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: pá listopad 30, 2012 9:01 pm Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | Spam:
| kód: | | Pozor! 100 % čisté BCAA aminokyseliny se nerozpouštějí lehko a mají hořkou chuť! |
- ta rozpustnost není až tak vážná, je potřeba s tím trochu více "kvrdlat", ale nic hrozného, ale ta chuť, to je fakt něco, hořký jak když si dáš do pusy nějaký prášek na bolest a nezapiješ ho, řešil jsem to tak, že jsem do toho přidával cokoliv, minule jsem to míchal s Liftem (takové to pití, má to dost příchutí : jablko, hruška,..), problém byly bublinky jeden špatně uzavřený šejkr. |
No praveze kdyz se podivas na BCAA XPRESS tak jsou 100% ciste a maji je i v prichuti jablko...
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: pá listopad 30, 2012 9:09 pm Předmět: |
|
|
Jo to jsem koukal, já měl od jedné známé firmy co prodává věci bez příchutí, a pak si můžeš dokoupit 27 příchutí a dávat dle libosti, já jsem tam dával např. kokos, pomeranč, karamel a stejně ta hořkost jde cítit, neříkám, že je problém to s tím vypít, ale aby si zase nemyslel, že když si koupíš příchuť jablko, že to bude chutnat jak všichni popisují Amino X- jako limonáda. :) _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mates-daoc

|
Zaslal: pá listopad 30, 2012 10:42 pm Předmět: |
|
|
| Spam napsal: | | MAST3R napsal: | Spam:
- ta rozpustnost není až tak vážná, je potřeba s tím trochu více "kvrdlat", ale nic hrozného, ale ta chuť, to je fakt něco, hořký jak když si dáš do pusy nějaký prášek na bolest a nezapiješ ho, řešil jsem to tak, že jsem do toho přidával cokoliv, minule jsem to míchal s Liftem (takové to pití, má to dost příchutí : jablko, hruška,..), problém byly bublinky jeden špatně uzavřený šejkr. |
No praveze kdyz se podivas na BCAA XPRESS tak jsou 100% ciste a maji je i v prichuti jablko... |
nato si dejte pozor !!!!!!!!
500 grm baleni je čisty bez cukru 5grm - 5 grm bacca
700 grm baleni je s cukrem !!!!!!!!!!! v 7grm -- 5 grm bcaa
pozor na tuto koupi !!!! at se pak nedivíte
jinak 500 grm baleni bcaa je čisty nedaj se skoro rozpustit tak radši hodit do pusy nechat je v puse nalít vodu v puse udělat mixer a polknout ,
jinak jsou levne ale nevím jak to je s kvalitou , někdo říka - někdo + takže si vyber
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama BCAA Instant | SurvivalInstantní aminokyseliny s obsahem BCAA, glutaminu a argininu s výbornou rozpustností i chutí. 499 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|