Dobrý den chtěl bych se zeptat na cvičení bez suplementů. Jsem student cvičím přibližně 11 měsíců. Typ spíše endomorf výška 183 cm, váha 80 kg. Beru protein a sacharid chtěl bych vědět zda by se dalo cvičení obejít i bez těchto dvou věcí. Popřípadě čím nahradit třeba jakým jídlem po tréninku atd. Předem děkuji za odpovědi.
a čoby sa nedalo, dodržuje 4-5 komplexných jedál denne a pôjde to dobre
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
co by se nedalo, pohlidej si jidlo a pujde to
doplnky jsou od slova doplnovat
a pokud mas protein i sacharid, tak je ot ok
a jestli jsi student, tak na nejake tribulusy a expandy mas casu dost
_________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
Tak že stačí pořádně jíst a i když budu cvičit objem a nebudu brát něco takové budu pomalu nabírat. Chci se zeptat nerad bych přestal brát a začil se ničit když už jsem něco vybudoval.
prčo by si mal niečo ničiť a pod. ked budeš mať rozumnú stravu, nemysli si, že nejaký koteilík za den naviac zrobil celé tvoje úsilie, hlavne dávaj komplexné jedlá, ako už bolo napísané a budeš ok a bude aj progress, len nečakaj zázraky zo dňa na deň, posilovňa a duplom naturálne cvičenie je športom dlhodobým.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru