Foresten: Já nevím, z čeho to máš ty.. nebo jestli máš teda skoliozu. Ale já napálil klíční kostí/ramenem do obrovský ocelový trubky ve sprintu a pár dní po tom jsem to rameno měl ještě o 10cm níž. Nijak to neřeším, což je špatnej přístup.
Ty se optej toho fyzioterapeuta, jak by to řešil, nebo možná líp sportovního doktora. Já se v tomhle nevyznám kdo co dělá
Aktualni forma při 88 kg 173,5cm , začátek objemové fáze na podzimni souteže 2013. v kulturistice jun. Jdu do 77 kg. Kritizujte, klidně poraďte cením. Zbytek v galerii v profilu>
http://lide.ronnie.cz/karlkanas?gal=4165
do súťaže ďaleko, verím, že ešte urobíš kvalitný objem a potom to zosekáš, pôjdeš vysoko, držím päste, nech to aj vyhráš.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
tady přihazuju 2 dny starou fotku z tréninku ramen.. jak já bych je chtěl mít větší než ty celý ruce
jinak včera sem pracoval na upoutávce k dalšímu videu,v kterym nebude už jenom posilka a budu se snažit tam toho nacpat co nejvíc,kamarád mi k tomu dělá i hudbu,tak se těšim až začnu stříhat :)
mě by celkem zajímalo za jakým účelem ta videa vlastně děláš
Videa dělám,protože mě to baví a sport obecně,jak už sem psal minule,miluju..takže bych chtěl i trochu motivovat lidi (shrbený v 18ti letech za počítačem)
Rostislaw napsal:
Devil: pekne udelany video, ale u takoveho hard core snimku bych si predstavoval 100kg reznika:-)
mam 97kg,19let, takže ještě 3 kila,pár let a snad tě uspokojim
Jinak nevim pod jakym pojmem si predstavujes 100kg reznika,jakože obrovský široký prase? To bych ale postrádal veškerou funkčnost,kterou já chci mít... ,to rozhodně neni můj cíl..
Jinak teď sem po létě začal silovku (4den),za měsíc objemovka,tak doufám,že budu kulatější
Devill:ten snimek pusobi strasne vtipne,takovy radoby drsny video,kde zvedas zelezo a fakt se pri tom tvaris prisne a pak bouchnes jako do pytle,aby z tebe sel jakoze strach ...ale na tvy kamose ze skoly to mozna platit bude,az si to das na facebook no
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru