|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Filip Vaško

|
Zaslal: so prosinec 01, 2012 11:29 am Předmět: |
|
|
Devil: Můžu se zeptat kolik měříš ? Příjde mi že jsi dost vysokej..
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Loudy

|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: so prosinec 01, 2012 11:34 am Předmět: |
|
|
Devill: supr forma, pěkný tvary. Jsi dost vysekanej, až na to břicho.
Ale ty videa netoč. Máš moc dobrou formu a ty videa pak působí hodně vtipně, když jsou tak nekvalitní. Natoč třeba regulerně nějakej tréning, ale tohle se mi moc nelíbí.
|
|
| nahoru |
|
 |
*Devill:)

|
Zaslal: so prosinec 01, 2012 11:40 am Předmět: |
|
|
| Mike Priest napsal: | Devill:ten snimek pusobi strasne vtipne,takovy radoby drsny video,kde zvedas zelezo a fakt se pri tom tvaris prisne a pak bouchnes jako do pytle,aby z tebe sel jakoze strach ...ale na tvy kamose ze skoly to mozna platit bude,az si to das na facebook no |
jakože do pytle už bouchám dýl jak zvedám železo v posilce ,to mě mrzí že to na tebe takhle zapůsobilo, věř mi že to,jestli ze mě de strach nebo ne mám uplně u prdele.. ale dík za náror.
| Filip Vaško napsal: | | Devil: Můžu se zeptat kolik měříš ? Příjde mi že jsi dost vysokej.. |
jojo měřim 193cm
| Loudy napsal: | Devill : Takhle nějak bych si to jednou představoval, parádní forma |
Díky moc!!
| guruhonza napsal: | Devill: supr forma, pěkný tvary. Jsi dost vysekanej, až na to břicho.
Ale ty videa netoč. Máš moc dobrou formu a ty videa pak působí hodně vtipně, když jsou tak nekvalitní. Natoč třeba regulerně nějakej tréning, ale tohle se mi moc nelíbí. |
jojo měl sem volnej pátek tak sem chtěl jen udělat nějaký promo k dalšímu videjku... příště na to kašlu Jinak díky chlape
|
|
| nahoru |
|
 |
Rostislaw

|
Zaslal: so prosinec 01, 2012 11:42 am Předmět: |
|
|
Nechtel jsem to psat na plna usta, ale souhlasim s Guruem.
Pokud to nemel byt vtip, tak to vyzniva trochu samolibe.
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: so prosinec 01, 2012 11:45 am Předmět: |
|
|
Náhodou video je v pohodě, pokud to má člověk v hlavě v pořádku, tak proč ne _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |

|
Zaslal: so prosinec 01, 2012 11:49 am Předmět: |
|
|
| Rostislaw napsal: | Nechtel jsem to psat na plna usta, ale souhlasim s Guruem.
Pokud to nemel byt vtip, tak to vyzniva trochu samolibe. |
Oká, jasne ze nechci aby to vypadalo nejak namachrovane nebo tak..to je posledni co bych chtel.. taky sem nechtěl aby to vypadalo nějak vážně.. jen sem si chtěl udělat po 2 měsících nějaký menší video zase.. jinak Dík
| Wojtkingson napsal: | | Náhodou video je v pohodě, pokud to má člověk v hlavě v pořádku, tak proč ne |
Díky! :))
|
|
| nahoru |
|
 |
Janze
|
Zaslal: so prosinec 01, 2012 11:51 am Předmět: |
|
|
| Wojtkingson napsal: | | Náhodou video je v pohodě, pokud to má člověk v hlavě v pořádku, tak proč ne |
souhlas
|
|
| nahoru |
|
 |
Revital

|
Zaslal: so prosinec 01, 2012 12:37 pm Předmět: |
|
|
Přesně tak! Na video se osobně těším, jsem zvědavý, jak to dopadne.
Jinak díky za pochvalu a podotýkám, že máš taky skvělou formu. A ještě k tomu 2 roky náskok!
|
|
| nahoru |
|
 |
Vidlák
|
Zaslal: so prosinec 01, 2012 1:01 pm Předmět: |
|
|
| *Devill:) napsal: | | Vidlák napsal: | | mě by celkem zajímalo za jakým účelem ta videa vlastně děláš |
Videa dělám,protože mě to baví a sport obecně,jak už sem psal minule,miluju..takže bych chtěl i trochu motivovat lidi (shrbený v 18ti letech za počítačem) |
Nechci ti brát iluze, ale 18ti leté kluky většinou nemotivují ti 19ti letí, kteří mají před sebou kus práce. Já ti to video neberu, pro mě za mě si je toč každý den. Můj názor je takový, že takové video nikomu nic moc neřekne. Když to bude regulérní trénink jak tady psali někteří výše, bude to myslím zajímavější pro mnohem více lidí. A to třeba i pro tebe, protože pokud bys něco náhodou dělal špatně, určitě tě na to někdo upozorní. Nemá to žádnou výpovědní hodnotu (já mluvím i o tom delším videu, které máš na svém kanále) a působí to jen jako onanie nad vlastními schopnostmi, zatímco delší video s normálním tréninkem by působilo přirozeněji. Máš to jako sestřih ve stylu mistra světa. Navíc si myslím, že ti, kteří něco dokázali, nebo dokážou na to nepotřebují upozorňovat druhé. Z osobní zkušenosti např. vím, že lidé, kteří dělají dobře a dlouho bojové sporty o tom nemluví, jsou velice skromní a neagresivní. Naopak ti, kteří jsou v těchhle věcech Janci o tom rádi mluví vždy a všude, točí videa a rádi ukazují své nové schopnosti. Tím nechci říct, že je to tvůj případ. Já tě neznám a nechci tě soudit. Jen to na mě dýchá takovým dojmem a píšu ti to proto, aby ses nad tím zamyslel. Třeba to máš v hlavě sám dávno srovnané a píšu ti to zbytečně a jen se neshodneme na tom, že by to mohlo někomu nějak pomoci.
|
|
| nahoru |
|
 |

|
Zaslal: so prosinec 01, 2012 1:31 pm Předmět: |
|
|
| Revital napsal: | | Wojtkingson napsal: | | Náhodou video je v pohodě, pokud to má člověk v hlavě v pořádku, tak proč ne |
Přesně tak! Na video se osobně těším, jsem zvědavý, jak to dopadne.
Jinak díky za pochvalu a podotýkám, že máš taky skvělou formu. A ještě k tomu 2 roky náskok! |
Dík borče!!!
| Vidlák napsal: | | *Devill:) napsal: | | Vidlák napsal: | | mě by celkem zajímalo za jakým účelem ta videa vlastně děláš |
Videa dělám,protože mě to baví a sport obecně,jak už sem psal minule,miluju..takže bych chtěl i trochu motivovat lidi (shrbený v 18ti letech za počítačem) |
Nechci ti brát iluze, ale 18ti leté kluky většinou nemotivují ti 19ti letí, kteří mají před sebou kus práce. Já ti to video neberu, pro mě za mě si je toč každý den. Můj názor je takový, že takové video nikomu nic moc neřekne. Když to bude regulérní trénink jak tady psali někteří výše, bude to myslím zajímavější pro mnohem více lidí. A to třeba i pro tebe, protože pokud bys něco náhodou dělal špatně, určitě tě na to někdo upozorní. Nemá to žádnou výpovědní hodnotu (já mluvím i o tom delším videu, které máš na svém kanále) a působí to jen jako onanie nad vlastními schopnostmi, zatímco delší video s normálním tréninkem by působilo přirozeněji. Máš to jako sestřih ve stylu mistra světa. Navíc si myslím, že ti, kteří něco dokázali, nebo dokážou na to nepotřebují upozorňovat druhé. Z osobní zkušenosti např. vím, že lidé, kteří dělají dobře a dlouho bojové sporty o tom nemluví, jsou velice skromní a neagresivní. Naopak ti, kteří jsou v těchhle věcech Janci o tom rádi mluví vždy a všude, točí videa a rádi ukazují své nové schopnosti. Tím nechci říct, že je to tvůj případ. Já tě neznám a nechci tě soudit. Jen to na mě dýchá takovým dojmem a píšu ti to proto, aby ses nad tím zamyslel. Třeba to máš v hlavě sám dávno srovnané a píšu ti to zbytečně a jen se neshodneme na tom, že by to mohlo někomu nějak pomoci. |
Předem díky za plnohodnotnou odpoveď
K minulému videu: to už,když jsem ho sem minule postoval,tak sem psal že sme si ho udělali s kamaradem..takže to je spíš video pro zábavu..
Právě teď u toho druhého videa co budu dělat se chci věnovat přímo regulérnímu tréninku,zařadit tam i workout,něco s vlastní vahou a tak.. uvidim co se tam všechno vejde,chtěl bych tam toho dát co nejvíce... Nejvíc mě začala bavit práce s videem a to už sem psal,takže pro to to mám sestříhané tak,jak mám..ale nemyslím si že ve stylu mistra světa .. já na sebe nechci upozorňovat,jen dělám,co mě baví a rád se o to podělím.. a pokud máš za janky ty,kteří o sobě točí videa a rádi ukazují své schopnosti,tak tady se rozcházíme asi nejvíce,protože já tyhle lidi nejvíc podporuju,buď neukáží nic nového,tak si to prostě znovu nepustim a zapomenu na to,nebo čekám na každé nov video ve stylu např. lidí jako Adam Raw (workout) a podpořím to..
Naposledy upravil *Devill:) dne so prosinec 01, 2012 1:36 pm, celkově upraveno 2 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: so prosinec 01, 2012 1:32 pm Předmět: |
|
|
Formu máš pěknou, ale ty videa jsou docela trapné. Nechápu významy log paramount, WB atp.. fakt se to tváří strašně zbytečně tvrďácky.
A jak už někdo nade mnou psal, 18ti letí kluci se těžko budou inspirovat 19ti letým klukem.
Formu máš pěknou, toho bych se držel, na nějaké videa bych se prozatím vysral.
|
|
| nahoru |
|
 |
pk1234
|
Zaslal: so prosinec 01, 2012 6:46 pm Předmět: |
|
|
Forma dobra jo, k videim uz ti vse bylo receno. Ten 'typ' tech videi (soudim z toho mesic stareho) je proste 'spatny' zpusob jak ty videa delat - je to spis jak nejake highlight video.
Problem je, ze vsechny tyhle highlight videa se delaji, kdyz uz je nekdo znamy/relativne uspesny. To co delas, je ekvivalentni highlight videu nejakeho neznameho amaterskeho boxera, jak dava nejaky komba pri sparingu - to ale moc lidi nezajima a ani nemotivuje. V kombinaci s docela vaznou hudbou a spoustou strihu, to proste pusobi jako 'machrovani' a nasledne trapne (protoze tam nejsou nejake uzasne vykony, nic proti).
Nemyslim si, ze tenhle typ videi se muze nejak moc libit. Mozna az budes jak nejakej Alistair Overeem/nekdo znamy/silny/respektovany/neco, tak potom bude video jako to co si udelal pred mesicem skvely.
Jinak pokud chces delat takovahle videa, tak bych aspon zkusil vybrat nejakou mene vaznou hudbu, min strihu a vic cistejch, dlouhejch zaberu na cviceni. Treba i pridat nejakej komentar proc cvicis to co cvicis, ale to se z toho potom spis stava nejakej video-log no (podle me by to tak ale bylo lepsi).
Jen nejaka kritika, snazil jsem se byt konstruktivni :D
|
|
| nahoru |
|
 |
BerserK87
(ban)

|
Zaslal: so prosinec 01, 2012 6:55 pm Předmět: |
|
|
Preco robi videa? Lebo narcis to je  + chce byt drsny :)
Ked spravis nieco preborneho tak to si pozriem ale na taketo videa ja niesom. Keby aspon nejake impressive kusky na hrazde alebo nieco pod. Postavu mas kvazi fajn, ako kazdy kto sa tomu cviceniu poctivo venuje.
|
|
| nahoru |
|
 |
balbi

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|