Ahoj, jelikož už tu pár borců co valí Crossfit je, řekl jsem si, že se taky přidám a začnu si vést blog...
Nějaký to info:
je mě 28, váha 74kg, výška 176 cm
od února jsem poprvé zjistil, že existuje něco jako Crossfit, zkusil jsem pár lehčích TG a hned mě to chytlo...před tím jsem chodíval do posilovny...ale tam už se nevrátím prostě CrossFit je best
jinak jsem chvíli jezdíval trénovat do Ústí nad Orlicí, ale to je pro mě cca 40km jízdy autem, což není tak málo a benzín ne a ne zlevnit tak jsem sebral harampádí co jsem měl v bytě a trochu to dal do kupy u rodičů v garáži... během tohohle měsíce snad pořídím KB a kruhy, uvidí se...a časem určo bumper kotouče...
do UnO budu občas jezdit na weightlifting pilovat techniku...
největší slabiny: double unders, HSPU, a vůbec neudělám muscle up, ale je fakt že jsem neměl pořádnou příležitost si je zkoušet...to se snad teď změní... musí
tady jeden TG ze včera:
[b]100 pull ups
100 deadlift 70 kg
100 one arm DB thruster 15 kg
100 burpees
100 sit ups
time: 65 min. což je hrůza, nějak to moc nešlo...asi byla znát páteční návštěva hospy tady jen v rychlosti můj HOME GYM, postupně se bude vylepšovat
takže, byl jsem trochu KO, ale už jsem snad ready a dnes jsem zajel na TG do gymu v ÚnO.
rozcvička klasika:
shyby, kliky, dřepy...však to znáte
pak:
warm-up - 3min amrap ve dvojici max reps. push press 40kg, druhej dělal 2O dřepů, činka se nesměla položit na zem, ja udělal 20 dřepů, činka se předala a nanovo....
WOD:
10,9,8,7,6,5,4,3,2,1 clean and jerk 60/35kg
10,20,30,40,50,60,70,80,90,100 double unders
4 ROUNDS, 22 DU
měli jsem limit 20 min. takže jsem stih 4 kola a 22 DU... hrůza, DU prostě neumím a brzdily mě neskutečně...jo a jel jsem to s 50kg místo 60...
a teď to nejlepší nakonec: udělal jsem můj první MUSCLE UP!!!!!!!!!!! já měl radost jak kdybych vyhrál milion kámoška mě ukázala jak na to a šup...šlo to úplně samo samozřejmě ještě je co zlepšovat ale....
tak to je asi vše... good night
teď byla delší pauza ale už snad budu zase moc valit pořádně...
v sobotu jen tak doma v obývaku:
20 MIN. AMRAP
20 PUSH UPS
20 SIT UPS
20 BURPEES
4 ROUNDS + 14 BURPEES
dnes:
WA
50 KETTLEBELL SWINGS (24KG)
WOD:
5 ROUNDS
5 CLEAN AND JERK (60 KG)
15 PULL UPS
TIME 28:18
teda jak sem chvíli necvičil tak mě tech 60 kg přišlo celkem dost...
a dnes jedu k fyzioterapeutovi, už asi dva měsíce mám problém ( a teď nevím s čím - buď šlacha, vaz, svalovej úpon...prostě nevím...) ze zadu nad lýtkem, prostě v kolenní jamce a nemůžu pořádně dřepovat...hold jsem kdysi dost podceňoval zahřátí a tady jsou následky...
tak po dlouhéé době (svátky a pár jiných aktivit) dnes zlehka TG (noha pořád špatný tak to teď bude vše slabší dokud nebudu moci dělat zase normálně dřepy)
klasickej WA a strečink
WOD:
20 min AMRAP
5 pull ups
10 push ups
15 burpees
bez počtu kol...jeli jsme to ve třech a hrazdu máme jen jednu tak to nebylo 100%...
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru