_________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
hodně lidí nadává na dubing u BBT..mě naopak vůbec nevadí,naopak mi příjde jako jeden z těch lepších
az na Hamu a jeho nastup do dilu ... vetsinou jeho prvni hlaska v jednotlivych dilech, je na facku ... jinak jsem spokojen, jen nevim proc to Hama takto kazil ..
a kdo nadava? ti co chteji ukazat, ze rozumi anglicky a dabing nepotrebuji ... kazdej si honi ego jinak ..
Dnes shlédnut poslední díl SG-1. VELMI emotivní díl, nádhernej seriál... Co dodat, snad jen: Indeed.
přesně tak ... hodně z těch emocí zapříčinil perfektní song od CCR
Sg-1 je prostě nejlepší sci-fi seriál ever
_________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru