|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
harucen
|
Zaslal: po prosinec 03, 2012 6:39 pm Předmět: Bolest hlavy |
|
|
Ahoj lidi, vim, ze se tady neprobiraji nemoci a zraneni, presto se chci zeptat na jednu otazku, snad mi pomuzete.
Je tomu presne tyden, co jsem si po dlouhe dobe neaktivity [poranene slachy, mel jsem ruku v dlaze] sel zacvicit. Vzal jsem svihadlo a sel jsem se ven trochu probehnout a zaskakat. Najednou jsem pocitil pulzni bolest v prave casti hlavy, tak jsem skoncil a sel domu. Cca. 30minut po cviceni jsem pocitil velmi neprijemnou bolest v prave casti hlavy, musel jsem si jit lehnout. Pravdepodobne mi vystrelil hrozne vysoko tlak.
Byl jsem s tim u doktorky, dokonce 2x, ale ta mi rekla, ze si mam dat ibuprufen a ze to snad odezni. Tak je tomu tyden a hlava me porad boli, ovsem musim rict, ze se to zlepsilo, ze bych ale sel do posilovny, na to se necitim.
Jiz pri mensi aktivite [par kliku, preskoku prez svihadlo] me rozboli hlava, presne cejtim, jak mi v ni pulzuje, jedna se o pravou cast hlavy. Omlouvam se za neodborne terminy, snad mi poradite, uz potrebuji co nejdriv zase cvicit.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
jachym
|
Zaslal: po prosinec 03, 2012 6:53 pm Předmět: |
|
|
Nevim, tohle určitě neni normální a mohlo by to klidně být i něco vážnějšího, jestli ti vystřeluje a pulzuje do hlavy, navíc ještě ten tlak.... myslim že bude lepší zajít za jinym doktorem se poradit, tady ti asi těžko někdo nějak rozumně bude schopnej poradit aniž by tě někdo odborně vyšetřil a nepodceňoval bych to.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po prosinec 03, 2012 7:02 pm Předmět: |
|
|
Kdyz jsi u te doktorky byl podruhe, tak vazne nechapu, proc te neposlala na nejake vysetreni. Samozrejme to muze byt banalita, ale take nemusi a tim, ze ti rekne, at si veznes ibuprufen to celkem podcenuje. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
jachym
|
Zaslal: po prosinec 03, 2012 7:12 pm Předmět: |
|
|
Hlavně - ibuprofen řeší sekundární problém - bolest, ale je potřeba řešit to, proč něco bolí. To je jak brát při chripce jen paralen, kterej sice sníží teplotu a nebolí hlava, ale z chřipky tě nevyléčí a je potřeba řešit to kde to vzniká.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|