Forma dobra jo, k videim uz ti vse bylo receno. Ten 'typ' tech videi (soudim z toho mesic stareho) je proste 'spatny' zpusob jak ty videa delat - je to spis jak nejake highlight video.
Problem je, ze vsechny tyhle highlight videa se delaji, kdyz uz je nekdo znamy/relativne uspesny. To co delas, je ekvivalentni highlight videu nejakeho neznameho amaterskeho boxera, jak dava nejaky komba pri sparingu - to ale moc lidi nezajima a ani nemotivuje. V kombinaci s docela vaznou hudbou a spoustou strihu, to proste pusobi jako 'machrovani' a nasledne trapne (protoze tam nejsou nejake uzasne vykony, nic proti).
Nemyslim si, ze tenhle typ videi se muze nejak moc libit. Mozna az budes jak nejakej Alistair Overeem/nekdo znamy/silny/respektovany/neco, tak potom bude video jako to co si udelal pred mesicem skvely.
Jinak pokud chces delat takovahle videa, tak bych aspon zkusil vybrat nejakou mene vaznou hudbu, min strihu a vic cistejch, dlouhejch zaberu na cviceni. Treba i pridat nejakej komentar proc cvicis to co cvicis, ale to se z toho potom spis stava nejakej video-log no (podle me by to tak ale bylo lepsi).
Jen nejaka kritika, snazil jsem se byt konstruktivni :D
Jasny,chápu, díky .)
balbi napsal:
Nechápu, proč tu spamujete o nesmyslech, koho to video zaujme, ať se podívá, koho né, tak ať nechá být, jak prosté
Nejrozumější příspěvek,videa dělat nepřestanu,baví mě to. Jak už jsem psal,budu se snažit je dělat víc regulérní.. budu rád když se vám vid budou líbit,ostatní se jim tedy vyvarujte..
Tohle je poslední příspěvek,co ohledně celé diskuze píšu. Těším se na další vaše formy
Inak Alík má nový trailer na REEM 3.0, už aby bol späť!, hlava jedna konská nasypaná hehe
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
myslím, že na veľkonočnú hlavu to bude stále viac než stačiť:)
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
udelal jsem tento effekt cviceni s robotem a zaroven se tomu da rict moje aktualni forma.. ano je to v tricku ale tricko je obtazene a aspon se to hejbe...
udelal jsem tento effekt cviceni s robotem a zaroven se tomu da rict moje aktualni forma.. ano je to v tricku ale tricko je obtazene a aspon se to hejbe...
cheers
Do aktuálek to nepatří, ale seš šikovnej :) pěknej robot
Ať to opravdu nevypadá, že jedu jen břicho a hrudník (viz předchozí strana) tak přikládám fotky zad a nohou.
Na nohou je ještě hodně práce, ale mám u nich hodně intenzivní trénink tak věřím, že to půjde rychle nahoru.
Záda. K dokonalosti ještě asi chybí hodně, ale dělám, co můžu. U mrtvoly se spíše soustředím na techniku, než na váhu, takže přes 140 to zatím nejde. Aspoň ale zvládnu celou sérii, jedno nebo dvě opakování pro mě nemá smysl.
Na dřepech jsem u 130 kg a asi tam nějakou chvíli zůstanu, když chci rýsovat.
A to, že lýtka nerostou, už jsem taky zjistil. Asi tam nahodím nějaké implantáty.
Revitale to si delas srandu s tim rysovanim ne? viz. tve fotky na strane 82
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
revital : co chces rysovat ? pripada ti ze mas tlusty kosti ?
nebo tlustý nohy ? :)
to je typická ukázka jak to vypadá když někdo jede vršek a na nohy kašle, nejdřív jsem myslel že to jsou fotky někoho jinýho.... pak až jsem si všim toho dvojitýho bicepsu zezadu.
_________________ Tomi99: můžu sem hodit video, ve kterém dám několik reps se správnou technikou (50kg) a potom si naložím 100kg a dám jednu reps s fake technikou. (o MT)
revital : co chces rysovat ? pripada ti ze mas tlusty kosti ?
nebo tlustý nohy ? :)
to je typická ukázka jak to vypadá když někdo jede vršek a na nohy kašle, nejdřív jsem myslel že to jsou fotky někoho jinýho.... pak až jsem si všim toho dvojitýho bicepsu zezadu.
Tak to není pravda. Do nohou teď dávám úplně všechno, nemyslím si, že jsem na tom nějak špatně. Co ale pravda je, že má vršek hodně velký náskok, ze začátku jsem nohy prostě necvičil a nebojím se to říct. Jenže to už je nějaký ten pátek, měl bys je vidět na začátku, to jsem se styděl a pak mi to došlo.
Děkuji všem a pokusím se hodit záda i z větší blízkosti.
Revital: Kdyby ses postavil rovne a vyfotils celou postavu. Videl bys jak hodne ty nohy zaostavaj. Jinak ale pekny. Hlavne uz tam nic nerysuj, spis neco na zimu naber.
_________________ Vaše přítomnost je tu iritující jako uvařený kaktus v opičím pyžamu.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru