|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
jerry.jerry.jerry
|
Zaslal: po prosinec 03, 2012 7:17 pm Předmět: 10 kilo za 2 měsíce - hubnutí bez keců! |
|
|
Ahoj,
zdravím všechny. Nabral jsem za poslední měsíc, dva asi 6 kilo, samozřejmě to je tuk. Vidím to na sobě. Neptejte se prosím proč a na co, ale potřebuju to za 2 měsíce shodit. Asi tak 10 kilo. A teď něco o sobě.
- 185cm/85 kg
- 19 let
- tuk v oblasti břicha, stehna, zadek
- pohyb zatím žádný, předtím běh
- zdravotní komplikace žádné
- poslední dobou pohyb žádný
Něco k jídlu:
- ráno nejčastěji sladké müslli s mlékem a pití
- dopoledne svačina - Bebe sušenky, Racio chlebíčky s polevou
- oběd většinou ve škole
- svačina opět to müslli s mlékem nebo ovoce
- večeře někdy zelenina, tuňák, polévka s pečivem
- dále nic, někdy mně to ale ujede - celá čokoláda, chipsy, bílé pečivo,...prostě někdy nějaká kalorická bomba
Vím, že v jídle jsou chyby - od rána po večer, müssli je zlé, bílé pečivo a čokoláda večer taky apod. Píšu to sem jen pro to, aby bylo vidět, jak jsem to teď vedl. Pohyb za den minimální.
Potřebuji radu, jak nejrychleji zhubnout - sacharidové vlny, detoxikace na způsob Mačingové nebo jak se jmenuje ta slovenská autorka nebo...? Pohyb zapojit lze, ale nemůžu si finančně dovolit posilovnu apod.
Díky moc, je to důležité a nerad bych to vzal za špatný konec.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
RavenStalker

|
Zaslal: po prosinec 03, 2012 7:28 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: po prosinec 03, 2012 7:36 pm Předmět: Re: 10 kilo za 2 měsíce - hubnutí bez keců! |
|
|
| jerry.jerry.jerry napsal: | | Potřebuji radu, jak nejrychleji zhubnout | ketogenni dieta
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: po prosinec 03, 2012 7:38 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Insano41

|
Zaslal: po prosinec 03, 2012 7:46 pm Předmět: |
|
|
přidej na bílkovinach a uber jednoduchy cukry, spočitej si bazální metabolismus a podle toho ubírej.. a hlavně se hýbej a nedrž žádné hladovky!!
|
|
| nahoru |
|
 |
jerry.jerry.jerry
|
Zaslal: po prosinec 03, 2012 8:06 pm Předmět: |
|
|
Dík za rady, na tu ketogenní dietu nevím, to je docela drsný, ne?
Jinak myslíte, že se s tím za 2 měsíce dá něco udělat?
|
|
| nahoru |
|
 |
JoanL

|
Zaslal: po prosinec 03, 2012 8:14 pm Předmět: |
|
|
Dostatek bílkovin, pravidelný pohyb, málo sacharidů.. a zvládneš to za 2 měsíce. Důležité je se vážně pohybovat, byť je strava 70% úspěchu tak sezením nic nenaděláš. Běhej nebo použij rotoped.. nebo pak mohu doporučit program p90x, ten mi hodně pomohl. Hlavně nejíst obrovské porce, ale taky nehladovět.. jak tu píšou nademnou.. nicméně by výdej měl být větší než příjem.
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: po prosinec 03, 2012 8:16 pm Předmět: |
|
|
vzhledem k tomu ze mas 185cm a 85kg a chces shodit 10 kilo tak toho z tebe moc nezbyde. navic pokud neposilujes tak nebudes mit zrovna pevnou a vyrysovanou postavu. a tak rychly hubnuti tolika kilo neni ani pro telo zrovna vyhra v loterii...
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: po prosinec 03, 2012 8:21 pm Předmět: |
|
|
CKD, vlny... a šílený množství kardia. Cokoliv nezdravého pro nezdravé schození 10kg za 2 měsíce.
A nebo neřeš váhu, udělej to striktně a dopadne to nejlíp. Půjde dolů tak 6kg tuku, ale nabereš tak 3kg svalů. Budeš vypadat líp, cejtit se líp a váhu stejně nikdo nepozná, protože to je číslo a můžeš si ho vymyslet. Průser je to, že se za tu dobu nenaučíš základy stravování a tréningu, a proto budeš muset peníze investovat do někoho, kdo ti s tím pomůže, což bude něco stát.
Nejlepší by bylo, kdyby sis dělal srandu, protože ten jídelníček mi to naznačuje
|
|
| nahoru |
|
 |
jerry.jerry.jerry
|
Zaslal: po prosinec 03, 2012 10:25 pm Předmět: |
|
|
Tak nejde o kila, samozřejmě. Já to jen tak hodil, aby bylo orientačně jasno. Jde o to, aby člověk vypadal lépe. Měl jsem ještě před půl rokem 69 kg a vypadal jsem dobře, mohu říct.
Bohužel srandu si nedělám, ten jídelníček tak opravdu je. Je to jen takovej nástřel, opravdu to tak je. Ono dost stresu, málo spánku apod. docela dělá divy. Takže to je beze srandy.
Takže snížení sacharidů, což asi bude problém, víc pohybu, jasný... Popravdě tohle jsem jako věděl, takže děkuju, trošku jsem doufal v nějakou "zázračnou" dietu. :-D
Bude to boj...
|
|
| nahoru |
|
 |
Midnight
|
|
| nahoru |
|
 |
JoanL

|
|
| nahoru |
|
 |
onik

|
Zaslal: út prosinec 04, 2012 10:32 am Předmět: |
|
|
tím sem si ted prošel taky jidelniček byl zhruba
7:00 odmerka proteinu+omega 3 tableta
7:30 80g musli+jogurt jogobela klasicky/saček ovesne kaše emco + odměrka proteinu
10:00 protein+lžíce arašidoveho masla,kousek ovoce nebo zeleniny
12:00 obed co dum dá,1/4 sačku ryže+maso+omega 3 tableta
13:00 velké kafe
14:00-16:00 trenink-během treninku odměrka protein fuel
16:30 odmerka proteinu
19:00 zelenina 200g+platek kuřete na sucho připadne trochu olivače
sem tam den volna kdy jsem si dopřal na co byla chuť,na tuku sem spadl zhruba o 7 kilo,kilo svalu a nějaka voda
Trenoval sem cele tělo formou 4serie 10opakovaní
Dřep + shyb + kladka na dojetí
Power Clean & Power Jerk 5x5
Benč + kliky + vytačení trupu
tlaky s jč + vrch břicha + trapezy
Biceps s ez + tricepsove kliky na bradlech + spodek břicha
+ 30 minut kardio po každém treninku obden
Druhý den hodinu kardio v tepech + spingové kolo sprinty 30sekund 5-8x podle pocitu
Odpočinek podle pocitu
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|