| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
honza94
|
Zaslal: pá prosinec 07, 2012 6:14 pm Předmět: Co si myslíte o těchto rukavicích |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
deco
|
Zaslal: pá prosinec 07, 2012 9:18 pm Předmět: |
|
|
Celkem dobrý pro vyznavače tedleh vecí,me prišli jako dárek za nákup výživy a dal sjem je slečne.Jinak mám no compromise s omotávkou zápestí a ty jsou dobrý,pul roku používání prežily a na bench treba celkem dobrý.
Stejne radši bez nich.
|
|
| nahoru |
|
 |
Michoo
|
Zaslal: pá prosinec 07, 2012 9:59 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka Kalous

|
Zaslal: pá prosinec 07, 2012 10:25 pm Předmět: |
|
|
Měl jsem a byl jsem spokojený. Za tu cenu je to dobrá volba. Teď jsem si pořídil ještě lepší od Everlastu, ale cena byla vyšší. _________________ `K smíchu jsou mi všichni lidé, kteří tvrdí, že se člověk svou vlastní silou nemůže vznést do vzduchu!`
J.T.
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka Kalous

|
Zaslal: pá prosinec 07, 2012 10:33 pm Předmět: |
|
|
| Michoo napsal: | | Akorat se mi hodne poti ruce takze mi ta kuze/kozenka z ktery jsou cca po 2 letech ztvrdla a roztrhla se. |
Jo to je pravda, také se mi stalo. Jenže s tím se dá počítat že po dvou letech odejdou, tak jako tak. Pot se do toho zažere, pořádně vyprat se to nedá. Rez od železa se ti tam dostane. Mně se třeba často trhají rukavice v místě mezi palcem a ukazováčkem. Asi je to ( nejen ) v mém případě hodně namáhané místo. _________________ `K smíchu jsou mi všichni lidé, kteří tvrdí, že se člověk svou vlastní silou nemůže vznést do vzduchu!`
J.T.
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
Zaslal: pá prosinec 07, 2012 10:43 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Joerex
|
Zaslal: so prosinec 08, 2012 4:22 pm Předmět: |
|
|
Ty no compromise jsem měl. U prvních se mi začala párat síťovina mezi prsty po 1 týdnu používání, reklamoval jsem je a nový se do 2 týdnů začaly párat taky.
Nechal jsem si je vyměnit za ty power gripy a ty držej perfektně doteď (cca. 2 roky používání). Sice s nima necvičim pokaždý (spíš když si potřebuju zpevnit zápěstí - omotávka je dostačující), ale zpracováním jsou na tom líp.
|
|
| nahoru |
|
 |
Wass

|
Zaslal: so prosinec 08, 2012 4:33 pm Předmět: |
|
|
Daj se použít třeba i na mrtvolu, když nemám kde sehnat magnézium? Nebo na mrtvolu jedině trhačky? Ty mi ale přijdou už moc profi na těch mejch trapnejch 100kg :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Joerex
|
Zaslal: so prosinec 08, 2012 5:21 pm Předmět: |
|
|
To je dost individuální věc. Použít se samozřejmě dají. Někomu to s úchopem pomůže, u někoho je to naopak. Taky dost záleží na typu tyče - jestli je hladká nebo vroubkovaná a jak moc.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tsunami

|
Zaslal: so prosinec 08, 2012 7:17 pm Předmět: |
|
|
Wass: Co znamená, nemůžu sehnat magnésium?  do 50Kč v horolezeckém obchodě např. Spíš, že leckce nechtějí magnézko dovolit. Ale občas se to dá i domluvit, nebo použít tekuté, které nedělá bordel. Mě osobně rukavice nikdy nevyhovovaly - mám malou ruku a dost mi to zhoršovalo úchop. Rukavice jsou zbytečný  na pár mozolů ještě nikdo neumřel  a já ač masíruju, nikdo nenadává.
|
|
| nahoru |
|
 |
nebuzardar

|
Zaslal: út prosinec 11, 2012 2:32 pm Předmět: |
|
|
|
|