... Craig mi přijde jako vůbec první, kdo nepůsobí jako totální "panák" ... panák v roli totálního panáka ... a protože mě bondovky moc neberou, netroufám si odhadnout, jestli je to pro bondofily dobře, nebo špatně :D
http://www.csfd.cz/film/290326-atlas-mraku/ ... výjimečný film ... zajímavý film
Skoda len, ze ho plno ludi nepochopi alebo nan rychlo zabudne. Velmi pekny. Teraz cakam na dvd alebo r5. Bo som si na konci filmu uvedomil, ze som nestihal sledovat postavy. Bude jeden z mojich oblubenych, ktore mi nebude vadit pozerat viac krat :)
Meda - 10/10 - Dokonaly :D "Na moji podlaze lezi hovno! Tam v rohu je hovno! No ano, hrali jsme vadi nevadi a Shereen ma vazne kuraz. Ale na moji podlaze je hovno!" :D :D
Bez kalhot - 9/10 - Tak tohle se mi libilo fakt hodne, takova pohoda a navic moc dobrej vyber hercu. Jen jsem si obcas pripadal pri sledovani trochu divne, hlavne ze zacatku teda, je to nezvyk :D
Nedotknutelni - 9/10 - Skvelej film, ze kteryho primo sala pozitivni energie, takze se porad usmivate a nechcete aby to skoncilo.
Prometheus - 9/10 - Trochu nechapu ty spatny recenze, co se obcas objevuji. Pro me naprosto skvely sci-fi. Hlavne vyborna atmosfera, co je pro me nejdulezitejsi. Musim se na to podivat jeste jednou na blu-ray.
Temny rytir povstal - 9/10 - Zase perfektni. Dal bych i 10, ale mel jsem pocit, jakoby se trosku vytratila ta batmanovska atmosfera z prvnich dvou dilu a to mi trochu vadilo. Presto skoro dokonaly. Musim se na to podivat jeste jednou a treba se mi to bude libit podruhe jeste vic.
Bourneuv odkaz 8/10 - Pro me jeden z nejlepsich akcnich filmu, co jsem ted v posledni dobe videl. Kritika sice nic moc, ale proste z nejakyho duvodu mi to fakt sedlo a moc dobre se na to koukalo od zacatku, do konce. Vic takovych filmu.
Total Recall - 8/10 - Pokud to nebudete brat jako remake puvodniho filmu, kterej mimochodem patri mezi moje nejoblibenejsi, tak myslim ze vyborny sci-fi. Bavil jsem se celou dobu a o to jde.
Amazing Spiderman - 8/10 - Vyborny. Libilo se mi to vic, nez puvodni Spiderman. Hlavne co se tyce vyberu hercu. Navic sledovat opet premenu ve Spidermana proste nudit nemuze. Dokonce se mi to libilo o dost vic, nez Avangers.
50/50 - 7/10 - Cekal jsem neco jinyho, tim spis me to prekvapilo. Na jednou zkouknuti moc peknej film.
Az vyjde mesic - 6/10 - Pro me asi prvni koukatelny Andersonuv film. Znovu bych to videt asi nechtel, ale bylo to tak divny, az me to celkem bavilo.
Stolen - 5/10 - Tyhle filmy na jednou zkouknuti s Cagem mam moc rad, ale tenhle byl z tech poslednich asi nejhorsi. I tak se na to ale dalo kouknout.
Sousedska hlidka - 4/10 - No hovadina :D Ale stejne musim dat alespon 4, protoze zase uplna nuda to nebyla.
Wrong Turn 5 - 3/10 - Po tretim dile druhej nejhorsi. Furt je to stejne nechutny :D Tentokrat to byla ale i celkem nuda.
Poraďte mi prosím kde stáhnu Amazing Spiderman sem bezmocnej :-) nejlépe uloz.to prosím, nemohu to nějak najít, samí trailery... předem moc děkuji vazby ;-)
No ak bude novy Star Trek taky ako posledny tak sa nan tesim i ja. Na poslednom som sa naramne bavil + treba si pozriet :
gazilion skus sa regnut na wareznet.cz tam pohladat vo filmoch. Kedze hellshare uz len za prachy, tak momentalne obcas stahujem z fastshare ci z kade, tam to pekne slape. Ovsem stahujem zadarmo.
2 Miro:
Meda dokonaly nie je. Zo zaciatku sranda, potom to uz povadne.
Nedotknutelni je cele dobre, az na ten koniec. Mi to pride ako neukoncene, nedotiahnute. Fakt koniec pride a ani ho necakate.
Temny rytier je perfektny, na tom som bol v kine. Zazitok. Akurat ma prekvapil Hardyho hlas upraveny. Som kukal ze wtf :) ale v skutku fajn nepredvidatelny film.
Prometheus. No to je tym, ze ma velke ambicie.. no.. je to take nemastne, neslane. Skoda toho, mohol to byt skvely film, ktory by hravo dobehol Votrelca.
The last watch - 7,5/10 ale výborná žánrovka
The amazing spider man - 7/10, noo nebolo zlé a dlho som sa bránil to vôbec pozrieť, nový spíďa je síce tenký jak tyčka, ale hrať vie, chémia medzi dvojkou fungovala, celkovo komornejšie, ale príjemné
Judson resident evil určite pozriem, však som videl celú sériu, ale to musíš brať s rezervou, proste vypneš mozog, Mila si zastrieľa, zabojuje s umbrelou a monštrami, klasika, ktorá roky zarába:)
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Resident ani neplanujem. Poslednou dobou horory stoja za staru belu. Akurat ten Sinister na ktory sa chystam.. tam mi ale vadi len herec v hlavnej ulohe, ktory mi je nesympaticky. Mozno sa ale budem bavit natom ako tam bude vystrasene behat
Napr. ja som sa potesil pokracovaniu Silent Hillu. No ako vidim reakcie, tak to bude dobry odpad pri ktorom sa ani nezlaknem, a skorej budem kukat ze to nemyslite vazne. + ten chlapec z Game of thrones.. ktory sa tvari na kazdom zabere ako taa Bella (?) z twilightu.
Judson resident evil určite pozriem, však som videl celú sériu, ale to musíš brať s rezervou, proste vypneš mozog, Mila si zastrieľa, zabojuje s umbrelou a monštrami, klasika, ktorá roky zarába:)
Sak ja vim, jenze tento posledni dil je este horsi nez jakejkoliv pred tim, kdyby aspon mela hrudnik jak normal zenska a ne prkno, aby se na to dalo koukat.
Jo ten prvni urcite, ale ty dalsi uz moc nesly ani s vypnutym...
_________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru