|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
madball

|
Zaslal: so prosinec 08, 2012 11:45 am Předmět: |
|
|
Tak Raziel má mrtvolu přes 3 kila a váhu myslím něco málo přes 90. Na zbytek se už musíš zeptat jeho. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Majesty

|
Zaslal: so prosinec 08, 2012 11:54 am Předmět: |
|
|
Myslim ze 300 drep uz je trochu na hrane pro naturala do 100kg. To uz chce velky talent :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: so prosinec 08, 2012 11:55 am Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | 300 naturálně při 100 kilech jde v každym případě. I dřep. Samozřejmě to, jestli je naturální maximum tolik nebo tolik, to už řešit z principu nejde. Těch 300 ale rozhodně není žádná nedosažitelná meta pro dobře disponovanýho, dlouhodobě kvalitně trénujícího naturála. |
cizo ako nič v zlom, ale že to vôbec ty napíšeš, ukáž mi prosím ťa v rámci SR/ČR koľkí ľudia vôbec potiahnu/drepnú 300kg raw s bw okolo 100 - nehovoriac už že naturálne, 1 z 1000000 tvrdo trénujúcich?? aj to je myslím si podhodnotené _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: so prosinec 08, 2012 11:57 am Předmět: |
|
|
Taky si myslim ze lidi tady ztraceji soudnost v hodnoceni vykonu, zvlast nekteri
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: so prosinec 08, 2012 12:02 pm Předmět: |
|
|
Turakame, nebral bych jako měřítko naše dvě krásné malé zemičky :) Tady je ta základna solidně trénujících silových sportovců opravdu malá.
U dřepu jsem bral v potaz použití bandáží, mrtvolu samozřejmě raw. Za tím co jsem napsal si stojím. _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: so prosinec 08, 2012 12:10 pm Předmět: |
|
|
Za mě bych napsal:
mrtvola 300kg - ano
pwr dřep 300kg (jak psal cizo s bandážema) - asi ano
oly zadní dřep 300kg - podle mě ne
ještě teda samozřejmě závisí, na jaké výšce těch 100kg bude, pro 2m borca určitě ne. :) _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: so prosinec 08, 2012 12:12 pm Předmět: |
|
|
Ja nevim, muj sen je ze jednou drepnu 300 pri vaze 100, potazmo teda 3xbw drep, ale ze bych si na to sahl naturalne, to teda nevim  a opravdu si myslim ze tady nekteri ty vykony strasne podhodnocujou.
Btw, pri jakych vykonech si myslite ze je clovek "silny" ?
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: so prosinec 08, 2012 12:17 pm Předmět: |
|
|
| Majesty napsal: |
Btw, pri jakych vykonech si myslite ze je clovek "silny" ? |
250+ mrvola, 230+ dřep, 170+ bench, 120+ nad hlavu ... cokoliv z toho samozřejmě raw, ale je mi jedno jestli s lentilkama nebo bez.
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: so prosinec 08, 2012 12:18 pm Předmět: |
|
|
Já si nemyslím, že by ty výkony někdo podhonocoval.
Já je třeba beru jako top výkony, po hodně letech kvalitního a systematickýho tréninku s dostatečnou dávkou talentu, tzn. že opravdu na ně velký procento nedosáhne.
A předpokládám, že Cizo na to má podobnej názor. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: so prosinec 08, 2012 12:18 pm Předmět: |
|
|
Majesty, já nic nepodhodnocuju, ale řekněme si to na narovinu. Ty, já, stejně jako naprostá většina dalších... my žádný talenti nejseme :) Talent vypadá jinak. Napadají mě třeba jména jako Orság, nebo Kladivová. _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Morico

|
Zaslal: so prosinec 08, 2012 12:20 pm Předmět: |
|
|
Člověk sem hodí jedno video a je z toho takovej flame :) ... já si myslim, že se to určit prostě nedá ... maximálně to zkusit tak nějak zprůměrovat ... takže pokud někdo bude cvičit poctivě, chytře, řadu let, budou se mu vyhejbat zranění, co by ho držely zpátky a bude mít nějaký základní predispozice pro sílu, tak si myslim, že na nějakých 300-350 mrtvolu by se podívat moh, 300 dřep s bandama, 200 benchpress si myslim že je taky reálnej ... těch lidí je sice málo, ale nemyslim si, že by bylo tím, že by na to tělo od přírody nemělo, spíš je to o preferencích, snaze, štěstí. _________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
Naposledy upravil Morico dne so prosinec 08, 2012 12:21 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: so prosinec 08, 2012 12:21 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | | Majesty napsal: |
Btw, pri jakych vykonech si myslite ze je clovek "silny" ? |
250+ mrvola, 230+ dřep, 170+ bench, 120+ nad hlavu ... cokoliv z toho samozřejmě raw, ale je mi jedno jestli s lentilkama nebo bez. |
Dát tohle s lentilkama rozhodně neznamená být silný, alespoň já bych to teda tak neoznačil. _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: so prosinec 08, 2012 12:25 pm Předmět: |
|
|
Jasně, ale tak ten člověk je pro mě prostě silnej a neřeším, jak toho dosáhl. To stejně nejde většinou poznat. Já tím neříkám, že to jsou nadlidský výkony, spíš jen výkony, který odlišej (v mém vnímání) silnýho člověka od těch ostatních. Já si třeba kromě toho benche za pár let věřím na všechny z nich, abych byl teda taky silnej
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: so prosinec 08, 2012 12:29 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | Majesty, já nic nepodhodnocuju, ale řekněme si to na narovinu. Ty, já, stejně jako naprostá většina dalších... my žádný talenti nejseme :) Talent vypadá jinak. Napadají mě třeba jména jako Orság, nebo Kladivová. |
Tak to samozrejme, s takovyma jmenama by byla uz cest jen byt v jedny vete Ale myslel jsem to spis tak, ze ty to beres moc ze soutezniho hlediska, protoze kdyz si vezmes, tak 99,99% cvicich lidi na tyhle vykony mit proste nebude, a zase si priznejme ze ani to co davame my vetsina cvicich lidi nikdy neda, at uz je to protoze maji jiny cil treninku, nebo cokoliv jineho, proste neda. A ja nevim jak ty, ale slaby si neprijdu, i kdyz nesplnuju ani jeden z tech Guruho vykonu (teda krom toho overheadu, pokud myslel aspon pushpress ). Proste si myslim ze na hodnoceni vykonu je treba brat v ohledu to co davaji normalni lidi hlavne, ne jen lidi co v necem zavodi
Za me to znamena udelat aspon 370+ wilkse, coz znamena na vahu 90kg kolem 600 trojboj.
Naposledy upravil Majesty dne so prosinec 08, 2012 12:37 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: so prosinec 08, 2012 12:33 pm Předmět: |
|
|
To sice ano, ale Guru se ptal na názor, čeho se dá dosáhnout, ne na to, co se dává normálně. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|