|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Wojtkingson

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Turakam

|
Zaslal: so prosinec 08, 2012 1:28 pm Předmět: |
|
|
| Johncreasy napsal: | | Celá série Resident evil je blbost. Když Zoombie horor, tak v kolejích REC. Můj názor. |
jasné, rec bol skvelý, hlavne jednotka, ale resident evil a zombie horror -bto nie, neymslím, že ho tak ľudia vôbec berú, to je akčné postapo scifíčko podľa survival horor hry, nič viac, nič menej:) _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
coder

|
Zaslal: so prosinec 08, 2012 3:33 pm Předmět: |
|
|
pokud zombies tak jedine the walking dead
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Adder

|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: so prosinec 08, 2012 11:41 pm Předmět: |
|
|
jsem si vědom kultovosti tohoto filmu, ale třeba já mu byl nucen dát odpad.
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Adder

|
Zaslal: ne prosinec 09, 2012 9:30 am Předmět: |
|
|
| Johncreasy napsal: | | jsem si vědom kultovosti tohoto filmu, ale třeba já mu byl nucen dát odpad. |
Tve, chápu, že se to někomu nelíbí, ale odpad? :-D Proč?
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
Zaslal: ne prosinec 09, 2012 10:42 am Předmět: |
|
|
| Judson napsal: | http://www.csfd.cz/film/278539-expresni-zasilka/
Dost dobry. Mam chut vytahnout z pudy meho favorita special a projet se ) |
Skvělej film, můžu jenom doporučit!
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: ne prosinec 09, 2012 12:08 pm Předmět: |
|
|
| Black Adder napsal: | Nejlepší zombie/gore horror je podle mě Braindead od Jacksona (TOHO Jacksona) csfd.cz/film/4708-braindead-zivi-mrtvi/ . Můj jedinej oblibenej horor, závěrečná scéna se sekačkou je bezchybná |
Je to stejne kvalita jako http://www.csfd.cz/film/4707-bad-taste-vesmirni-kanibalove/ ? Braindead jsem jeste nevidel, ale podle obrazku vypada podobne
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Adder

|
Zaslal: ne prosinec 09, 2012 1:15 pm Předmět: |
|
|
| Seva98 napsal: | | Black Adder napsal: | Nejlepší zombie/gore horror je podle mě Braindead od Jacksona (TOHO Jacksona) csfd.cz/film/4708-braindead-zivi-mrtvi/ . Můj jedinej oblibenej horor, závěrečná scéna se sekačkou je bezchybná |
Je to stejne kvalita jako csfd.cz/film/4707-bad-taste-vesmirni-kanibalove/ ? Braindead jsem jeste nevidel, ale podle obrazku vypada podobne |
Jo, je to něco podobnýho :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: ne prosinec 09, 2012 1:44 pm Předmět: |
|
|
Bylo to mírou zklamání. Kolem pětadvacáté minuty jsem to vypnul.
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Adder

|
Zaslal: ne prosinec 09, 2012 3:44 pm Předmět: |
|
|
| Johncreasy napsal: | | Bylo to mírou zklamání. Kolem pětadvacáté minuty jsem to vypnul. |
Vždyť v 25. minutě se to ještě ani nerozjelo...bejt tebou tak tomu dám druhou šanci
|
|
| nahoru |
|
 |
Máča
|
Zaslal: ne prosinec 09, 2012 4:27 pm Předmět: |
|
|
Co byste mi doporučili za film? - hledám něco ve stylu Velmi nebezpečné známosti.
Hlavně ne akční nebo sci-fi..
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: ne prosinec 09, 2012 7:30 pm Předmět: |
|
|
| Black Adder napsal: | | Johncreasy napsal: | | Bylo to mírou zklamání. Kolem pětadvacáté minuty jsem to vypnul. |
Vždyť v 25. minutě se to ještě ani nerozjelo...bejt tebou tak tomu dám druhou šanci |
No a to je ta chyba. U komedie čekám konstantní příjem hlášek, či atmosféry. Rozjezdy netoleruju. Už na začátku by měl přijít reprezentativní vzorek autorského humoru.
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: ne prosinec 09, 2012 7:31 pm Předmět: |
|
|
| Máča napsal: | Co byste mi doporučili za film? - hledám něco ve stylu Velmi nebezpečné známosti.
Hlavně ne akční nebo sci-fi.. |
Co takhle to samé na jiný způsob? Valmont od Formana.
|
|
| nahoru |
|
 |
Alak1234
|
Zaslal: út prosinec 11, 2012 12:02 pm Předmět: |
|
|
idem v stvrtok na hobita ta som zvedavy co to bude zac
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|