|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
jari

|
Zaslal: so prosinec 08, 2012 12:18 am Předmět: |
|
|
| Jirka Kalous napsal: |
Pokud jsou celosvětově ( globálně ) nejúspěšnější licenční pořady, jejichž produkcí je cirkusová zábava, dokládá to že tyto pořady mají velkou sledovanost.
|
To je snad samozřejmý....a? Je to přeci jedno. Kdo se nechce dívat, nemusí.
Hodnotou rozuměj to, čeho si jednotlivci váží, cení nebo za co jsou ochotni něco obětovat, případně zaplatit.
|
Bavíme se o obyčejném pořadu v televizi...
S toho můžeš dovodit, že preferovanou hodnotou v globálním světě, je pro určité velké skupiny epizodní konzumní ( spotřební ) zábava.
|
Pořád se bavíme o zábavném pořadu v televizi. Kouknu na to, když se chci pobavit. Když chci vidět zprávy, kouknu na zprávy (vlastně taky někdy k pobavení )
Vyprázdnění hodnot = ústup dřívějších hodnot a jejich nahrazení novými -> v tom to případě velmi jednoduchými licenčními zábavnými pořady. |
Hmm, svět je prohnilej, už to není jako dřív, ach jo
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Johncreasy

|
Zaslal: so prosinec 08, 2012 12:58 am Předmět: |
|
|
Jari. Jseš mimo. Dokonce si mi zatleskal za definici definice, která byla obrácena proti tobě. A ty tvoje odpovědi ala "Když se nechceš koukat, tak se nekoukej"....jsou sice bodře selské, ale bezcenné. O tom Jirkovo zamyšlení nebylo. Bylo o tom, co lidé ve většinovém vzorku preferují. A Jirko Kalousi, absolutně nemá smysl vysvětlovat konzumentovi osidla konzumnosti.
PS: Nikdo netvrdí, že kritik konzumnosti je čistě mimo jeho vliv. Nesmí jí však bejt pohlcen.
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
|
| nahoru |
|
 |
Vokr

|
Zaslal: so prosinec 08, 2012 3:27 am Předmět: |
|
|
| jari napsal: | Johne, jde o to, že topic se jmenuje mixér pro zábavu a tak tu zábavný věci jsou. Zcela pak nechápu glosy typu o úpadku společnosti. Moje odpovědi jsou možná bodře selské ale věcné. O tom jaký já jsem konzument nebo nejsem víš kulový. Že je tu někdo tak zapšklej nebo že ho to tak trápí a nedokáže se povznést nad něčim tak bohulibém jako je televizní talentová soutěž, je to jeho problém ale ať necpe rozumy do topicu, který je právě téhle prozaické zábavě určen. Bye
| Johncreasy napsal: | | Jari. Jseš mimo. Dokonce si mi zatleskal za definici definice, která byla obrácena proti tobě. |
Aha, asi jsi nepochopil Příště zareaguju hlouběji. |
Já teda taky nemám rád televizní soutěže, realityshow apod. a přijdou mi stejně ubohé jako Kalousovi s Johnem. Ale když mi někdo ukáže jakýkoliv úctyhodný výkon, tak nevím proč bych měl nad ním ohrnovat nos, kvůli tomu, že je zrovna z televize.
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka Kalous

|
Zaslal: so prosinec 08, 2012 11:35 am Předmět: |
|
|
| jari napsal: | ale ať necpe rozumy do topicu, který je právě téhle prozaické zábavě určen. Bye
|
Sám jsi požádal o vysvětlení věty, které jsi nerozuměl. _________________ `K smíchu jsou mi všichni lidé, kteří tvrdí, že se člověk svou vlastní silou nemůže vznést do vzduchu!`
J.T.
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
kerber
|
Zaslal: ne prosinec 09, 2012 7:51 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: ne prosinec 09, 2012 9:58 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Adder

|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: po prosinec 10, 2012 6:24 am Předmět: |
|
|
Hmm, tak ten konec jsem nečekal  nepíšou tam jak to dopadnul? Asi moc dobře ne...
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Adder

|
Zaslal: po prosinec 10, 2012 6:59 am Předmět: |
|
|
| jari napsal: | Hmm, tak ten konec jsem nečekal nepíšou tam jak to dopadnul? Asi moc dobře ne... |
Prej umřel, laureát Darwinovy ceny.
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: po prosinec 10, 2012 7:23 am Předmět: |
|
|
| Black Adder napsal: | | jari napsal: | Hmm, tak ten konec jsem nečekal nepíšou tam jak to dopadnul? Asi moc dobře ne... |
Prej umřel, laureát Darwinovy ceny. |
JJ, tak jsem to kdysi cetl taky, uz je to stary.
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: po prosinec 10, 2012 12:04 pm Předmět: |
|
|
No asi už se nedovíme, co ho k tomu vedlo. Jestli byl jenom nasranej a chtěl si zabouchat, nebo si vážně myslel, že projede do kabiny....fakt rarita.
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: po prosinec 10, 2012 12:14 pm Předmět: |
|
|
A neni to nejaky fake? Ze ty lidi v odrazu jen tak dal stoji jakoby nic... _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Adder

|
Zaslal: po prosinec 10, 2012 4:16 pm Předmět: |
|
|
| Lunreal napsal: | | A neni to nejaky fake? Ze ty lidi v odrazu jen tak dal stoji jakoby nic... |
Nevim no, je to možný, ale já už viděl třeba na NDR taky několik videí z Číny (smrtelný nehody, těžko to byly fejky) a ti lidi dělaj jakoby nic i když tam teče mozek po silnici...holt jinej kraj, jinej mrav.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|