|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
Study
|
Zaslal: po prosinec 10, 2012 8:02 pm Předmět: |
|
|
Musím pochválit Extrifit a jeho WPC 80 příchut borůvka!
Kamoš mi to dal ve fitku ochutnat a musím říct, že to byl opravdu chuťový orgasmus na to, že to bylo ještě ve vodě! Až budu objednávat další protein, tak tohle je jasná volba!
|
|
| nahoru |
|
 |
nEcro

|
|
| nahoru |
|
 |
webster

|
Zaslal: po prosinec 10, 2012 9:09 pm Předmět: |
|
|
| nEcro napsal: | | guruhonza napsal: | | co ti přijde na té ceně divný? 1kg izolátu za 500kč od značky, která neplatí nikde šílený prachy za reklamu |
nerad bych vam kazil radost ale levne izolaty byvaji vetsinou iontova vymena (velmy levny a nevhodny zpusov jak ziskat velke procento bilkovin na ukor kvality - nezamenovat ze syrovatkovy izolatem) a protoze izolat je oznacovana bilkovina ktera ma tusim vice nez 80% tak tam spada i iontova vymena |
píšou tam že je vyroben mikrofiltrací pomocí keramických filtrů (CFM)100% čistý syrovátkový protein zpracovaný nejkvalitnější metodou mikrofiltrace, je mi jasný že si tam můžou napsat co chcou že...ale:
STANDARDNÍ KVALITA - CFM (MIKROFLTRACE, ULTRAFILTRACE) / Ultrafiltrací a mikrofiltrací PASTERIZOVANÉ TEKUTÉ SYROVÁTKY: - označení ve složení produktu: CFM (CROSS FLOW MICROFILTRATION), popř. MIKROFILTROVANÝ A ULTRAFILTROVANÝ SYROVÁTKOVÝ IZOLÁT, NEBO MIKROFILTROVANÝ A ULTRAFILTROVANÝ SYROVÁTKOVÝ KONCENTRÁT (pozn. pasterizovaná tekutá syrovátka je vedlejší produkt, který vzniká při výrobě sýrů za použití kyselin a sýřidel = tepelná a chemická denaturace bílkoviny, narušení její struktury)
Celkem by mi to stačilo na nejvyšší kvalitu Native Whey nejsou zase dost bohatý a spíš dám prachy do masa a ostatního jídla, jako doplněk by mi standart kvalita stačila...
Tak co mi radíte?
Zn.- Syrovátkový izolát disponuje vysokým obsahem bílkovin, nízkým obsahem mléčného tuku a laktózy. Jeho chuťové vlastnosti jsou v porovnání se syrovátkovým koncentrátem horší.
Můžete mi ještě napsat jako používáte vy, popř. něco doporučit? zhruba 2,2kg/1000kč
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: út prosinec 11, 2012 6:52 am Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | | co ti přijde na té ceně divný? 1kg izolátu za 500kč od značky, která neplatí nikde šílený prachy za reklamu |
Takhle, jak to píšeš, to ale nefunguje, protože ve chvíli, kdy je značka významnější (tzn. třeba i utrácí "šílený prachy za reklamu"), tak na druhou stranu úměrně tomu prodává a má naprosto (a mnohdy skutečně dost výrazně) jiné vstupní ceny surovin. Tzn. ve výsledné ceně jsou sice náklady na reklamu, ale naopak proti tomu působí zcela jiné vstupní ceny - takže výsledek "mají velkou reklamu, proto jsou dražší" určitě neplatí.
|
|
| nahoru |
|
 |
vejdy

|
Zaslal: út prosinec 11, 2012 2:18 pm Předmět: |
|
|
Chtěl bych poprvé ochutnat Matrix (banán&cream),doporučujete mi tento protein?dík za info...
|
|
| nahoru |
|
 |
Michoo
|
Zaslal: út prosinec 11, 2012 3:39 pm Předmět: |
|
|
| vejdy napsal: | | Chtěl bych poprvé ochutnat Matrix (banán&cream),doporučujete mi tento protein?dík za info... |
Jak jsem psal par stranek zpatky. Mel jsem Matrix prichut cokolada tady z ronnie.cz, takze to nebyl zadnej padelek, ani nebyla prosla expirace a protein se hrozne spatne rozpousti, dela hrudky. Myslim si ze u me byla jen nepovedena sarze, protoze co jsem jinde cetl tak byla rozpustnost ok.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út prosinec 11, 2012 7:11 pm Předmět: |
|
|
| vejdy napsal: | | Chtěl bych poprvé ochutnat Matrix (banán&cream),doporučujete mi tento protein?dík za info... |
Pokud ti jde o chut, tak to se tezko hodnoti, kdyz kazdemu chutna neco jineho (samozrejme ale dost zalezi, jak se to umicha / nasleha a to opravdu dela hodne. coz mnoho lidi nevi / neumi a pak proteiny kritizuji). Pokud ti jde o kvalitu a nemas to jen jako ochucovadlo ovesne kase, tak uricte patri mezi kvalitni viceslozkove proteiny, takze doporucuji. Uz je to sice davno a od te doby se myslim par veci zmenilo k lepsimu (jak co se kvality tyka, tak chute), ale mel jsem vsechny prichute a se vsema spokojenost. U cookies and cream si nekteri lide stezovali na kousky susenek nebo co to bylo v napoji, ale nic hrozneho to nebylo a ja osobne jsem to naopak bral jako pozitivum, protoze to krasne krupalo :) I kdyz ani nevim, jestli takhle prichut na trhu jeste je. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
vejdy

|
Zaslal: út prosinec 11, 2012 8:05 pm Předmět: |
|
|
Děkuju za výpis Vašich referencí,ale dám opět přednost již osvědčeným značkám které tady pozitvně hodnotíme.Jen mě zajímalo nebo spíše hledám,která firma dělá nejlepší příchuť banán.
|
|
| nahoru |
|
 |
webster

|
Zaslal: st prosinec 12, 2012 9:36 am Předmět: |
|
|
| vejdy napsal: | | Děkuju za výpis Vašich referencí,ale dám opět přednost již osvědčeným značkám které tady pozitvně hodnotíme.Jen mě zajímalo nebo spíše hledám,která firma dělá nejlepší příchuť banán. |
to je pěkný tak mi zkus dát tip na osvědčené značky ať se kouknu :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Bjozicek

|
Zaslal: st prosinec 12, 2012 11:10 am Předmět: |
|
|
| webster napsal: | | vejdy napsal: | | Děkuju za výpis Vašich referencí,ale dám opět přednost již osvědčeným značkám které tady pozitvně hodnotíme.Jen mě zajímalo nebo spíše hledám,která firma dělá nejlepší příchuť banán. |
to je pěkný tak mi zkus dát tip na osvědčené značky ať se kouknu :) |
Reflex,SMARTLABS,MusclePharm a u proteinu bych mrknul i na OPTIMUM NUTRITION jejich 100%WHEY GOLD je skvělej !
|
|
| nahoru |
|
 |
webster

|
Zaslal: st prosinec 12, 2012 12:41 pm Předmět: |
|
|
| Bjozicek napsal: | | webster napsal: | | vejdy napsal: | | Děkuju za výpis Vašich referencí,ale dám opět přednost již osvědčeným značkám které tady pozitvně hodnotíme.Jen mě zajímalo nebo spíše hledám,která firma dělá nejlepší příchuť banán. |
Reflex,SMARTLABS,MusclePharm a u proteinu bych mrknul i na OPTIMUM NUTRITION jejich 100%WHEY GOLD je skvělej ! |
jo Optimum jsem měl, celkem v poho, včera jsem si pročítal MP Combat, sere mě že je toho jen 1800kg, ale logicky nechtěli jít přes 1000kč :D tak ho asi zkusím......no Reflex, to je jiná cenová skupiny :D Smartlabs jsem dával o příspěvek zpět, jestli koukneš? a koukneš i na něj co je na něm špatně?
|
|
| nahoru |
|
 |
Bjozicek

|
Zaslal: st prosinec 12, 2012 12:51 pm Předmět: |
|
|
| webster napsal: | | Bjozicek napsal: | | webster napsal: | | vejdy napsal: | | Děkuju za výpis Vašich referencí,ale dám opět přednost již osvědčeným značkám které tady pozitvně hodnotíme.Jen mě zajímalo nebo spíše hledám,která firma dělá nejlepší příchuť banán. |
Reflex,SMARTLABS,MusclePharm a u proteinu bych mrknul i na OPTIMUM NUTRITION jejich 100%WHEY GOLD je skvělej ! |
jo Optimum jsem měl, celkem v poho, včera jsem si pročítal MP Combat, sere mě že je toho jen 1800kg, ale logicky nechtěli jít přes 1000kč :D tak ho asi zkusím......no Reflex, to je jiná cenová skupiny :D Smartlabs jsem dával o příspěvek zpět, jestli koukneš? a koukneš i na něj co je na něm špatně? |
Reflex je dražší, ale za to ta kvalita je ověřená no...Jinak jestli teda přemejšlíš co tak bych volil mezi 100%WHEY GOLD a COMBAT.
Jde ještě o to co chceš za protein,kdy ho budeš brát,... combat je zrovna třeba vícesložkovej
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: st prosinec 12, 2012 12:59 pm Předmět: |
|
|
momentalne mam cokoladovej IsoGrow od PHP , je to hydro. syrovatkovej izolat, pro nekoho, kdo chce max. bilkovin / min. cukru a tuku, je to super volba za slusny penize, stravitelnost 50g proteinu absolutne bez problemu, navic obsahuje i DOST BCAA, lehce pres 6g na 1 davku.. chutove takovej lepsi prumer, prece jenom je to izolat, takze treba Combatu se to nepriblizuje, ale spatnej rozhodne neni a klidne bych do nej sel znova
|
|
| nahoru |
|
 |
webster

|
Zaslal: st prosinec 12, 2012 7:13 pm Předmět: |
|
|
Tak mám neskutečnou radost jak dlouho ne  říkám kolegovi, pojd se podívat do Maxíka (obchod se sportovním zbožím v čb) , dojdem tam a na výlohách 40-90 % slevy, výprodej.....takhle se mi oči dlouho nerozzářily  Zkrátím to...
Odnesl jsem si Instant Whey NATIVE 2270g - Reflex nutrition, kde cena je kolem 1799kč na netu co jsem se díval, ale díky slevy mě stál 1050 kč + plus nějaký tepláky na cviko, šejkry za směšné peníze
Ještě mají plný poličky, tak nevím, zda-li obětovat další 1000ci korunu a udělat si zásobu kvality
Kdyby tu někdo byl, jestli zítra ještě bude, možná jsem i ochoten ho koupit a poslat Vám ho na adresu. Cena 1050kč + náklady pošty. (Domluva)
|
|
| nahoru |
|
 |
vejdy

|
Zaslal: čt prosinec 13, 2012 9:11 pm Předmět: |
|
|
@webster : no vidíš dobrá muzika za málo peněz,super kšeft jsi udělal !!!
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|