PROTEINY II.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 387, 388, 389 ... 558, 559, 560  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II.  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> PROTEINY II.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
Study

PříspěvekZaslal: po prosinec 10, 2012 8:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Musím pochválit Extrifit a jeho WPC 80 příchut borůvka!

Kamoš mi to dal ve fitku ochutnat a musím říct, že to byl opravdu chuťový orgasmus na to, že to bylo ještě ve vodě! Až budu objednávat další protein, tak tohle je jasná volba!

https://www.instagram.com/studynkapetr/
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
nEcro

PříspěvekZaslal: po prosinec 10, 2012 8:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
co ti přijde na té ceně divný? 1kg izolátu za 500kč od značky, která neplatí nikde šílený prachy za reklamu

nerad bych vam kazil radost ale levne izolaty byvaji vetsinou iontova vymena (velmy levny a nevhodny zpusov jak ziskat velke procento bilkovin na ukor kvality - nezamenovat ze syrovatkovy izolatem) a protoze izolat je oznacovana bilkovina ktera ma tusim vice nez 80% tak tam spada i iontova vymena
webster

PříspěvekZaslal: po prosinec 10, 2012 9:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nEcro napsal:
guruhonza napsal:
co ti přijde na té ceně divný? 1kg izolátu za 500kč od značky, která neplatí nikde šílený prachy za reklamu

nerad bych vam kazil radost ale levne izolaty byvaji vetsinou iontova vymena (velmy levny a nevhodny zpusov jak ziskat velke procento bilkovin na ukor kvality - nezamenovat ze syrovatkovy izolatem) a protoze izolat je oznacovana bilkovina ktera ma tusim vice nez 80% tak tam spada i iontova vymena

píšou tam že je vyroben mikrofiltrací pomocí keramických filtrů (CFM)100% čistý syrovátkový protein zpracovaný nejkvalitnější metodou mikrofiltrace, je mi jasný že si tam můžou napsat co chcou že...ale:

STANDARDNÍ KVALITA - CFM (MIKROFLTRACE, ULTRAFILTRACE) / Ultrafiltrací a mikrofiltrací PASTERIZOVANÉ TEKUTÉ SYROVÁTKY: - označení ve složení produktu: CFM (CROSS FLOW MICROFILTRATION), popř. MIKROFILTROVANÝ A ULTRAFILTROVANÝ SYROVÁTKOVÝ IZOLÁT, NEBO MIKROFILTROVANÝ A ULTRAFILTROVANÝ SYROVÁTKOVÝ KONCENTRÁT (pozn. pasterizovaná tekutá syrovátka je vedlejší produkt, který vzniká při výrobě sýrů za použití kyselin a sýřidel = tepelná a chemická denaturace bílkoviny, narušení její struktury)

Celkem by mi to stačilo na nejvyšší kvalitu Native Whey nejsou zase dost bohatý a spíš dám prachy do masa a ostatního jídla, jako doplněk by mi standart kvalita stačila...

Tak co mi radíte?

Zn.- Syrovátkový izolát disponuje vysokým obsahem bílkovin, nízkým obsahem mléčného tuku a laktózy. Jeho chuťové vlastnosti jsou v porovnání se syrovátkovým koncentrátem horší.

Můžete mi ještě napsat jako používáte vy, popř. něco doporučit? zhruba 2,2kg/1000kč
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: út prosinec 11, 2012 6:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:

Takhle, jak to píšeš, to ale nefunguje, protože ve chvíli, kdy je značka významnější (tzn. třeba i utrácí "šílený prachy za reklamu"), tak na druhou stranu úměrně tomu prodává a má naprosto (a mnohdy skutečně dost výrazně) jiné vstupní ceny surovin. Tzn. ve výsledné ceně jsou sice náklady na reklamu, ale naopak proti tomu působí zcela jiné vstupní ceny - takže výsledek "mají velkou reklamu, proto jsou dražší" určitě neplatí.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
vejdy

PříspěvekZaslal: út prosinec 11, 2012 2:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Chtěl bych poprvé ochutnat Matrix (banán&cream),doporučujete mi tento protein?dík za info...
Michoo

PříspěvekZaslal: út prosinec 11, 2012 3:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vejdy napsal:
Chtěl bych poprvé ochutnat Matrix (banán&cream),doporučujete mi tento protein?dík za info...

Jak jsem psal par stranek zpatky. Mel jsem Matrix prichut cokolada tady z ronnie.cz, takze to nebyl zadnej padelek, ani nebyla prosla expirace a protein se hrozne spatne rozpousti, dela hrudky. Myslim si ze u me byla jen nepovedena sarze, protoze co jsem jinde cetl tak byla rozpustnost ok.
Draper

PříspěvekZaslal: út prosinec 11, 2012 7:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vejdy napsal:

Pokud ti jde o chut, tak to se tezko hodnoti, kdyz kazdemu chutna neco jineho (samozrejme ale dost zalezi, jak se to umicha / nasleha a to opravdu dela hodne. coz mnoho lidi nevi / neumi a pak proteiny
kritizuji). Pokud ti jde o kvalitu a nemas to jen jako ochucovadlo ovesne kase, tak uricte patri mezi kvalitni viceslozkove proteiny, takze doporucuji. Uz je to sice davno a od te doby se myslim par veci zmenilo k lepsimu (jak co se kvality tyka, tak chute), ale mel jsem vsechny prichute a se vsema spokojenost. U cookies and cream si nekteri lide stezovali na kousky susenek nebo co to bylo v napoji, ale nic hrozneho to nebylo a ja osobne jsem to naopak bral jako pozitivum, protoze to krasne krupalo :) I kdyz ani nevim, jestli takhle prichut na trhu jeste je.
vejdy

PříspěvekZaslal: út prosinec 11, 2012 8:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Děkuju za výpis Vašich referencí,ale dám opět přednost již osvědčeným značkám které tady pozitvně hodnotíme.Jen mě zajímalo nebo spíše hledám,která firma dělá nejlepší příchuť banán.
webster

PříspěvekZaslal: st prosinec 12, 2012 9:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

vejdy napsal:
Děkuju za výpis Vašich referencí,ale dám opět přednost již osvědčeným značkám které tady pozitvně hodnotíme.Jen mě zajímalo nebo spíše hledám,která firma dělá nejlepší příchuť banán.

to je pěkný tak mi zkus dát tip na osvědčené značky ať se kouknu :)
Bjozicek

PříspěvekZaslal: st prosinec 12, 2012 11:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

webster napsal:
vejdy napsal:

Reflex,SMARTLABS,MusclePharm a u proteinu bych mrknul i na OPTIMUM NUTRITION jejich 100%WHEY GOLD je skvělej !
webster

PříspěvekZaslal: st prosinec 12, 2012 12:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bjozicek napsal:
webster napsal:
vejdy napsal:

Reflex,SMARTLABS,MusclePharm a u proteinu bych mrknul i na OPTIMUM NUTRITION jejich 100%WHEY GOLD je skvělej !

jo Optimum jsem měl, celkem v poho, včera jsem si pročítal MP Combat, sere mě že je toho jen 1800kg, ale logicky nechtěli jít přes 1000kč :D tak ho asi zkusím......no Reflex, to je jiná cenová skupiny :D Smartlabs jsem dával o příspěvek zpět, jestli koukneš? a koukneš i na něj co je na něm špatně?
Bjozicek

PříspěvekZaslal: st prosinec 12, 2012 12:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

webster napsal:
Bjozicek napsal:
webster napsal:
vejdy napsal:

jo Optimum jsem měl, celkem v poho, včera jsem si pročítal MP Combat, sere mě že je toho jen 1800kg, ale logicky nechtěli jít přes 1000kč :D tak ho asi zkusím......no Reflex, to je jiná cenová skupiny :D Smartlabs jsem dával o příspěvek zpět, jestli koukneš? a koukneš i na něj co je na něm špatně?

Reflex je dražší, ale za to ta kvalita je ověřená no...Jinak jestli teda přemejšlíš co tak bych volil mezi 100%WHEY GOLD a COMBAT.
Jde ještě o to co chceš za protein,kdy ho budeš brát,... combat je zrovna třeba vícesložkovej
Luster

PříspěvekZaslal: st prosinec 12, 2012 12:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

momentalne mam cokoladovej IsoGrow od PHP , je to hydro. syrovatkovej izolat, pro nekoho, kdo chce max. bilkovin / min. cukru a tuku, je to super volba za slusny penize, stravitelnost 50g proteinu absolutne bez problemu, navic obsahuje i DOST BCAA, lehce pres 6g na 1 davku.. chutove takovej lepsi prumer, prece jenom je to izolat, takze treba Combatu se to nepriblizuje, ale spatnej rozhodne neni a klidne bych do nej sel znova
webster

PříspěvekZaslal: st prosinec 12, 2012 7:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak mám neskutečnou radost jak dlouho ne říkám kolegovi, pojd se podívat do Maxíka (obchod se sportovním zbožím v čb) , dojdem tam a na výlohách 40-90 % slevy, výprodej.....takhle se mi oči dlouho nerozzářily Zkrátím to...

Odnesl jsem si Instant Whey NATIVE 2270g - Reflex nutrition, kde cena je kolem 1799kč na netu co jsem se díval, ale díky slevy mě stál 1050 kč + plus nějaký tepláky na cviko, šejkry za směšné peníze

Ještě mají plný poličky, tak nevím, zda-li obětovat další 1000ci korunu a udělat si zásobu kvality

Kdyby tu někdo byl, jestli zítra ještě bude, možná jsem i ochoten ho koupit a poslat Vám ho na adresu. Cena 1050kč + náklady pošty. (Domluva)

vejdy

PříspěvekZaslal: čt prosinec 13, 2012 9:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

@webster : no vidíš dobrá muzika za málo peněz,super kšeft jsi udělal !!!

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 387, 388, 389 ... 558, 559, 560  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: