AMINOKYSELINY

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 54, 55, 56 ... 106, 107, 108  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - AMINOKYSELINY  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> AMINOKYSELINY
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: po prosinec 10, 2012 12:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Takze rozhodl jsem se poridit si nejake BCAA/Aminokyseliny, ktere bych pil behem treninku. Tedka jsem vyzkousel The Edge od Relfexu.
Mate nekdo zkusenosti s INFINITE LABS - INFINITE FORCE HP ci Amino X od BSN ?
Jen jeste... je lepsi toho brat vice nez doporucuje vyrobce ze ?! Nechci to brat stylem at to co nejdele vydrzi. Planuji k tomu pridat L-Glutamine po treninku a pred spanim a nejakym stylem zaradit Hovezi amina.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
TheGhost

PříspěvekZaslal: po prosinec 10, 2012 7:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Prodám nerozbalené Amino-X rok a půl záruka cena 450 (1balení ) + poštovné ,mám dvě příchutě vodní meloun a zelené jablko , důvod nevyužiju je . Nabídky SZ..
Draper

PříspěvekZaslal: po prosinec 10, 2012 7:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CZEBLADE napsal:
Takze rozhodl jsem se poridit si nejake BCAA/Aminokyseliny, ktere bych pil behem treninku. Tedka jsem vyzkousel The Edge od Relfexu.
Mate nekdo zkusenosti s INFINITE LABS - INFINITE FORCE HP ci Amino X od BSN ?
Jen jeste... je lepsi toho brat vice nez doporucuje vyrobce ze ?! Nechci to brat stylem at to co nejdele vydrzi. Planuji k tomu pridat L-Glutamine po treninku a pred spanim a nejakym stylem zaradit Hovezi amina.

Ja jsem byl maximaln spokojenej s AMINO X od BSN nebo AMINO 1 od MusclePharm, oboji jsem na treninku a nasledne i na regeneraci kladnym zpusobem pocitoval, samozrejme pri trochu vetsim davkovani.
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: po prosinec 10, 2012 9:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Chci toho vypit aspon ten pullitr behem treninku. Co je to vetsi davkovani? Pokud ty Amino X maji vydrzet misto mesice treba jen 2 tydny ci min ?!
Luster

PříspěvekZaslal: po prosinec 10, 2012 9:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

smysluplny je 10g pred a 10g po treninku, a kdyz pridas jeste 10g behem, tak ver tomu, ze to pocejtis

edit: mysleno obsah amin. na odmerku, takze tri odmerky celkem..
Frozz.

PříspěvekZaslal: po prosinec 10, 2012 10:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Stejné zkušenosti jako kluci, ideálně 10+10+10g, já dávkuju 10+10 a i tak to šíleně rychle spotřebuju .

Kdybych si mohl přát nějaký dárek z oblasti suplementů, bylo by to 20kg BCAA .
Eros

PříspěvekZaslal: so prosinec 15, 2012 11:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Cau mate nekdo zkusenosti s AMINOCORE od ALLMAX Nutrition? rozpustnost , chut , pripadne ucinek? chut me moc nezajima ale pro info jakou mam poridit....
e-pod

PříspěvekZaslal: pá prosinec 28, 2012 3:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdravím, za chvíli mi začne zase takové trošku rýsovací období a zařadím WPC 80 a chci k tomu zkusit nějaké amina (finančně na tom bohužel nejsem zrovna nejlépe ) a rozhoduji se mezi: Universal Nutrition Beef Aminos nebo Scitec AMINO 5600 .
Nějaké zkušenosti, nebo rady, zda-li nebude lepší vzít např. samotný Leucin..?
webster

PříspěvekZaslal: út leden 01, 2013 7:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Eros napsal:
Cau mate nekdo zkusenosti s AMINOCORE od ALLMAX Nutrition? rozpustnost , chut , pripadne ucinek? chut me moc nezajima ale pro info jakou mam poridit....

ty používá Milan Šádek :D i to tam v jednom videu komentuje :D ale aby to mělo učinek, tak do toho urveš dost peněz, on to určitě neplatí ze své kapsy :D
addaro

PříspěvekZaslal: čt leden 03, 2013 12:00 pm    Předmět: Beef amino hydro Odpovědět s citátem

Zdravím,

chci se zeptat na Beef Amino Hydro 4000 a jejich použití. Pro mě jsou velmi lákavé oproti neustálému pití proteinu, protože jich prostě dám 10 v sáčku do tašky a kdekoliv jsem, jen je zapiju a dál nic nemusím řešit. Dají se použít jako "oprava" jídla, když prostě nemám čas vařit nebo musím sníst něco nekvalitního? Příklad: 1.) mám na snídani vločky, mnoho sacharidů, minimum bílkovin, protein bych už nevypil - hodím tam 5 amin a jídlo je vyrovnanější. 2.) na snídaní bábovka od babičky - sním 10 amin a jídlo je v pohodě. 3.) v práci jsem na obědě a je nějaký blivajz - sním 10 amin a jídlo je v pohodě. 4.) staví se na večer mamka a donese rohlíky s pochoutkovým salátem - přihodím 10 amin a jídlo je OK. 5.) jedl jsem v 19, spát jdu ve 22, ale jíst se mi už nechce - hodím 10 amin a je to.

Nejsem žádný kulturista, cvičím kvůli lepšímu pocitu z fungování těla, ale chápu, že strava je základ. Amina jsou pro mě tedy výborný způsob, jak opravit nevyváženost stravy. Dají se takto používat? Tedy že jich jeden den sním třeba 40g a další 0, protože mám OK stravu? Pití proteinu mi už leze krkem, finanční stránku oproti proteinu také neřeším.
duke.dukem

PříspěvekZaslal: čt leden 03, 2013 12:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kdyz finance neresis, tak nebylo by smysluplnejsi nez jist takove sra*ky jako babovka od babicky, blivajzy na obed, pochoutkovy salat s rohliky zainvestovat misto do tabletek amin do poradneho zradla?!
dogeatdog

PříspěvekZaslal: čt leden 03, 2013 12:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

addaro> stravu která stojí za prd nevyvážíš žádnými tabletami. To, co jsi uvedl ("bábofka + amina a je to fpohodě") je krásná ukázka festivalu vyhozených peněz s výsledkem nula-nula-nic.
Absolutní základ je žrádlo.
kubaz

PříspěvekZaslal: čt leden 03, 2013 1:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

chapete ze nekdo to proste takhle nechce ? chlap si proste rozumne zacvici, snazi se jist jak se ma, ale kdyz ma na neco chut tak si to proste da, a kdyz uz tak udela tak to vyrovna aspon nejakym DOPLNKEM STRAVY, protoze od toho to taky je
duke.dukem

PříspěvekZaslal: čt leden 03, 2013 1:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kubaz napsal:
chapete ze nekdo to proste takhle nechce ? chlap si proste rozumne zacvici, snazi se jist jak se ma, ale kdyz ma na neco chut tak si to proste da, a kdyz uz tak udela tak to vyrovna aspon nejakym DOPLNKEM STRAVY, protoze od toho to taky je

Ano, je to DOPLNEK STRAVY a ne NAHRAZKA STRAVY. To ze rohliky s pochoutkovym salatem zasypu hrsti tablet z toho rohliku se salatem jeste nedela preci plnohodnotne a vyvazene jidlo. Ale at si dela kazdy co chce, jsou to jeho penize...
Petey

PříspěvekZaslal: čt leden 03, 2013 1:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kubaz napsal:
chapete ze nekdo to proste takhle nechce ? chlap si proste rozumne zacvici, snazi se jist jak se ma , ale kdyz ma na neco chut tak si to proste da, a kdyz uz tak udela tak to vyrovna aspon nejakym DOPLNKEM STRAVY, protoze od toho to taky je

to sa moc nesnazi teda ja to chapem,ale naco to potom hrotit nejakymi aminami? nemusi vyhadzovat peniaze a bude na tom rovnako
Instant BCAA | Extrifit
Skutečně čistá instantní BCAA bez jakýchkoli jiných složek.
499 Kč
BCAA Instant | Survival
Instantní aminokyseliny s obsahem BCAA, glutaminu a argininu s výbornou rozpustností i chutí.
499 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - AMINOKYSELINY Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 54, 55, 56 ... 106, 107, 108  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: