|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Black Adder

|
Zaslal: út prosinec 11, 2012 2:15 pm Předmět: |
|
|
| Alak1234 napsal: | | idem v stvrtok na hobita ta som zvedavy co to bude zac |
Jn, na Hobita jdu do IMAXU, jen mě štve, že to zase natáhli na 3 díly...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Alak1234
|
Zaslal: út prosinec 11, 2012 4:42 pm Předmět: |
|
|
to aj mna ksu pohorsilo jak mio brat povedal ze budu traja
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: st prosinec 12, 2012 10:03 am Předmět: |
|
|
No já právě zvažuju, zda na 3D jít. Celkem to moc nechválí. _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: st prosinec 12, 2012 10:21 am Předmět: |
|
|
Hobit a 3D? Nikdy!  Nehledě na to, že po 3 hodinách (nebo kolik má ten díl) by mě hrozně bolela hlava...a uši  . _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: st prosinec 12, 2012 10:38 am Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | Hobit a 3D? Nikdy! Nehledě na to, že po 3 hodinách (nebo kolik má ten díl) by mě hrozně bolela hlava...a uši . |
No za tých 48fps, vo filme prvýkrat vôbec, to myslím, že stojí, ja už mám lístky, či to pôjde poznať, to sa uvidí, no 2d bude s klasickým frameratom. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: st prosinec 12, 2012 10:49 am Předmět: |
|
|
..pak dej vědět _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: st prosinec 12, 2012 11:05 am Předmět: |
|
|
Ja si pockam na hobita na torentech, nejaka TS verze me bude stacit )
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: st prosinec 12, 2012 11:25 am Předmět: |
|
|
| Judson napsal: | | Ja si pockam na hobita na torentech, nejaka TS verze me bude stacit ) |
na to se vykašli... pokud seš na film nadrženej, tak ho jdeš sledovat hned co to jde. Pokud nadrženej nejseš, tak počkáč aspoň na R5 verzi. TS za to určitě nestojí. Určitě jsou stovky filmů, které chceš vidět, ikdyž o nich třeba ještě něvíš.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: st prosinec 12, 2012 12:08 pm Předmět: |
|
|
| Judson napsal: | | Ja si pockam na hobita na torentech, nejaka TS verze me bude stacit ) |
TS verze? To je jak CAMRIP - odpad, z filmu si nic neodneseš. Když už stahovat, tak alespoň dvd-rip, lípe BRRIP 480/720p. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
zztop
|
Zaslal: čt prosinec 13, 2012 4:04 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: čt prosinec 13, 2012 4:40 pm Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | Frozz. napsal: | Hobit a 3D? Nikdy! Nehledě na to, že po 3 hodinách (nebo kolik má ten díl) by mě hrozně bolela hlava...a uši . |
No za tých 48fps, vo filme prvýkrat vôbec, to myslím, že stojí, ja už mám lístky, či to pôjde poznať, to sa uvidí, no 2d bude s klasickým frameratom. |
Tak to se nebojim, ze by 48fps neslo poznat . Vyssi framerate pochopim u dokumentu a sportovnich prenosu. Ve filmech to absolutne znici celkovy vizualni dojem. Ta "trhanost" 24fps snimku delala filmy takove, jake je zname a mame radi. 48 je vizualne pretvori na telenovely 3. kategorie.
Jsem zvedavy na tvoje dojmy... _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
|
| nahoru |
|
 |
Alak1234
|
Zaslal: čt prosinec 13, 2012 8:56 pm Předmět: |
|
|
dobry bol ten hobit pohodicka akcak jak smrtonosna pasca 4 :D
|
|
| nahoru |
|
 |
chippie

|
Zaslal: čt prosinec 13, 2012 11:33 pm Předmět: |
|
|
Teďkomc jsem došel z hobita. Moje hodnocení:
Je to vlastně takový Fantomas, Star Wars a Indiana Jones v jednom filmu. Místy je to vtipné, místy melodické, ale hlavně kurevsky epické. Dobré to neni, ale za shlédnutí určitě stojí. Těším se na další díl.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|