A safra na tyhle videa bych mohl koukat celý dny :D a zase zjišťuju, že vím uplný h**** :D Docela čumim, co říkal o tom potréninkovým šejku, kardiu pro nabíraní, že každá série má bejt do selhání a mnoho dalšího Ale jde vidět, že ví o čem mluví.
Nějak jsem na to narazil, třeba by to někoho zajímalo....
Krasa. Na tehle starych strojich a se starym zelezem bych si chtel nekdy zacvicit....a taky se mne hrozne libi technika cviku tehle old time kultiku.
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Jsem rád, že se líbí, ani nevím jak jsem na to narazil, ale radši si to stáhnu do PC a až bude čas, tak to zkouknu.
Jinak souhlasím, líbí se mi jak formy tak i technika a co jsem to tak jen v rychlosti prolítnul, tak ve spoustě dnešních motivačních videí jsou i útržky z tohohle videa.
_________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
Guru ted mám pocit, že vše, co dělám, je špatně, když se dívám na to video
To neměj. Jeden člověk doporučuje energii jen z sacharidů a jinej zas třeba max 30g sacharidů denně.
Někdo jinej zas cvičí jen v plném rozsahu, nebo do 5 opakování, další zas jen pumpuje 12-20 opakování a částečné opakování. Jason Huh na ruce cvičí jen tak, že má sval neustále pod napětím a rozsah pohybu je třeba (skoro) jen 5cm. Ono asi funguje všechno (taky záleží na supplementaci a dalších podmínkách)... hlavní je necvičit pusu, ale svaly.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru