|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
peix
|
Zaslal: čt prosinec 13, 2012 4:40 pm Předmět: Hamé tuňák drcený ve vlastní šťávě |
|
|
Jaký názor máte na ten výrobek?
Složení: Tuňák drcený (kalsuwonus pelamis) 70%, pitná voda, jedlá sůl.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
elnino

|
|
| nahoru |
|
 |
L@dis
|
Zaslal: čt prosinec 13, 2012 6:45 pm Předmět: |
|
|
ani zadarmo, jeden z největších humáčů mezi tuňákama a že jsem jich už měl
|
|
| nahoru |
|
 |
peix
|
Zaslal: čt prosinec 13, 2012 7:18 pm Předmět: .. |
|
|
A co přesně je tedy na tomhle tuňákovi špatného? Který jiný do 30 Kč/konzervu byste mi doporučili?
|
|
| nahoru |
|
 |
elnino

|
Zaslal: čt prosinec 13, 2012 7:22 pm Předmět: |
|
|
do tehle ceny se s kvalitnim tunakem nevejdes. Ja treba kupuju za 34 tusim tunak z Lidlu,cele kousky a rekl bych ze mezi nejlevnejsimi je nejkvalitnejsi _________________ Fanaticzny styl życie
|
|
| nahoru |
|
 |
L@dis
|
Zaslal: čt prosinec 13, 2012 7:25 pm Předmět: |
|
|
špatná je jeho chuť, humus. Kup si kousky a né drcený, kam namelou kdejaký odpad. Levný a dobrý je třeba Vitao d oro z kaufu, nebo Nixe z lídlu. Jinak bývají akce, já koupil nedávno v tescu Calvo v olivovém ol. za 30,-. Dobrý je prý Aro z Makra.
|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
Zaslal: čt prosinec 13, 2012 7:27 pm Předmět: |
|
|
Aro z makra sice neni špatnej ale žádná hitparáda to taky neni... já si občas kupuju v akci Fanze Josefa,nebo calvo po 3kusech ...jiný se nevyplatěj a nebo sou to shity..
|
|
| nahoru |
|
 |
TheGhost

|
Zaslal: čt prosinec 13, 2012 7:28 pm Předmět: |
|
|
| L@dis napsal: | | špatná je jeho chuť, humus. Kup si kousky a né drcený, kam namelou kdejaký odpad. Levný a dobrý je třeba Vitao d oro z kaufu, nebo Nixe z lídlu. Jinak bývají akce, já koupil nedávno v tescu Calvo v olivovém ol. za 30,-. Dobrý je prý Aro z Makra. |
Aro z makra jsou ty největší hnusy , Aro značka která vyrábí pro makro , všechno co jsem měl té značky je hnus hnus a hnus , ani zadarmo bych od nich nic nebral
|
|
| nahoru |
|
 |
HerrThomas
|
Zaslal: čt prosinec 13, 2012 7:38 pm Předmět: |
|
|
Ceny tuňáků sleduji pravidelně, momentálně má Kaufland akci na RioMare - 2ks - 34Kč a Globus Calvo 4 kusy za 69.
Jinak to Hamé je fakt humus, to jsem měl jednou a fakt kentus. Teď ho někdy koupím psovi do granulí.
U mě je na prvním místě ten z Lidlu a RioMare !!
|
|
| nahoru |
|
 |
L@dis
|
Zaslal: čt prosinec 13, 2012 7:39 pm Předmět: |
|
|
[quote="TheGhost"] | L@dis napsal: | špatná je jeho chuť, humus. Kup si kousky a né drcený, kam namelou kdejaký odpad. Levný a dobrý je třeba Vitao d oro z kaufu, neb
Aro z makra jsou ty největší hnusy , Aro značka která vyrábí pro makro , všechno co jsem měl té značky je hnus hnus a hnus , ani zadarmo bych od nich nic nebral |
Neměl jsem ho, ale vycházel jsem z D-testu ve kterém obsadil snad 3 místo bez rozdílu ceny
Naposledy upravil L@dis dne čt prosinec 13, 2012 8:46 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
L@dis
|
Zaslal: čt prosinec 13, 2012 7:43 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt prosinec 13, 2012 8:04 pm Předmět: |
|
|
| elnino napsal: | | do tehle ceny se s kvalitnim tunakem nevejdes. Ja treba kupuju za 34 tusim tunak z Lidlu,cele kousky a rekl bych ze mezi nejlevnejsimi je nejkvalitnejsi |
Ano, to maso je opravdu chutnejsi a zrejme i kvalitnejsi (ostatne jako mnoho dalsich veci z Lidlu), kdyz to srovnam s nekteryma jinyma a navic je v te plechovce 150g pevne casti oproti 135g, jak to byva u jinych. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: čt prosinec 13, 2012 8:19 pm Předmět: |
|
|
Drcený tuňák je VŽDY humus už svojí podstatou, a člověk, který má aspoň trochu rád své vnitřnosti, jej neveme do huby.
Kousky tuňáka už takový sajrajt samozřejmě nejsou, ale jako zdroj bílkovin jsou pořád z hlediska cena/výkon totální provar. Takže ano, pokud někomu konzervovaný tuňák chutná, nebo nutně potřebuje výjimečně něco z pixly, tak budiž....ale v tom případě jít po max kvalitě a cenu neřešit. Jíst jej trvale je jednak humus...konzerva nebude nikdy ze zdravotního hlediska při dlouhodobější konzumaci výhra...jednak finanční matláctví.
Příklad...mám tu konzervu Kaiser Franz Josef (podle mě nej kvalita v plechu, takže občas koupím), byla to nějaká sleva, takže pixla 32 Kč (běžně přes 50). Na obalu je uvedeno, že hmotnost netto je 170g, hmotnost pevného podílu je ale jen 120g. Takže 100g je za cca 27Kč, kilo za 270 Kč. Kilo kuřecích prsou je 100-140, krůtích 160-200, roštěné 220-270, hovězí zadní 170-200, panenské svíčkové 220-250, věpřové pečeně bez kosti (karé) 120-160, kýta 100-130. Ceny chlazených ryb až tak nesleduji, ale myslím, že s kilem do 300 se dá pořídit spousta kvality, jak mořské, tak sladkovodní. A vše je skutečně čisté kvalitní maso bez tuku. Proboha proč se ládovat něčím v plechu, a ještě za to platit takové peníze???? _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Vidlák
|
Zaslal: čt prosinec 13, 2012 8:57 pm Předmět: |
|
|
pár poznámek z pohledu člověka, který pracoval v amícké rybárně:
- drcené nebrat. Už jsem měl v konzervě celou mouchu. Drcenou bych nechtěl
- v rybárnách pracují lidi, kteří dělají chyby a taky tam občas pracují pěkná hovada. Můžou tam zůstat zbytky vnitřností. Další věc je, že konzervy často dělají ve fabrikách, kde se hodí ryba do mašiny a vyjede hotová konzerva. Nežral bych to...
- nejkvalitnější mořské ryby se do Evropy nevyvážejí. V Asii a USA je mnohem větší poptávka i ochota za ni cálovat. Např. kvalitní losos z USA je v Evropě sci-fi, jak je to se skandinávskými lososy netuším, ale tipuji, že co sami nesežerou pošlou asiatům. Losos na českých pultech je opravdu silně béčková kvalita ať už jde o druh ryb a s tím spojenou kvalitu a chuť masa nebo zpracování. Věřím, že s tuňákem to bude hodně podobné (ale to je jen můj laický názor).
- naopak bych vyzdvihl české ryby, za relativně rozumnou cenu dostanete očekávanou kvalitu. Takový candát, nebo štika jsou chutné ryby a obchodníci z nich neudělají hogo fogo.
|
|
| nahoru |
|
 |
xxsml
|
Zaslal: čt prosinec 13, 2012 9:03 pm Předmět: |
|
|
já si kupuju taky v Lidlu - tuňák celé kousky ve vlastní šťávě za 34,90 a ve srovnání s jinými v podobné cenové hladině je jasně nejlepší. Ty hnusy drcený nebrat!!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|