|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Rostislaw

|
Zaslal: čt prosinec 13, 2012 9:16 pm Předmět: |
|
|
Neni nad zavinace, tunak v plechu je moc suchy.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
RavenStalker

|
Zaslal: pá prosinec 14, 2012 12:44 am Předmět: |
|
|
| Rostislaw napsal: | | Neni nad zavinace, tunak v plechu je moc suchy. |
Pokud nevyleješ ten olej tak není zase tak suchý : )
I když myslím že dneska se to nevyplatí kupovat, zlatý rybí olej v kapslích + jiné maso
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka160
|
Zaslal: so prosinec 15, 2012 10:39 pm Předmět: |
|
|
Takže když kupuju drcenýho tuňáka ve vlastní šťávě za nějakých 19korun, tak to asi taky nebude žádná moc kvalita co? :- (
|
|
| nahoru |
|
 |
Rostislaw

|
Zaslal: so prosinec 15, 2012 11:18 pm Předmět: |
|
|
| Jirka160 napsal: | | Takže když kupuju drcenýho tuňáka ve vlastní šťávě za nějakých 19korun, tak to asi taky nebude žádná moc kvalita co? :- ( |
Nejedl bych to ani zadarmo.
To už si dej radši tolikrát zatracovaný tvaroh.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne prosinec 16, 2012 7:16 am Předmět: |
|
|
V Brne v jednom obchode jsem narazil na tunaky kousky za 16,90, kdyby chtel nekdo vedet kde tak PM. Myslim, ze pod 30kc kousky uz nikde nekoupite. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Rostislaw

|
Zaslal: ne prosinec 16, 2012 10:50 am Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | V Brne v jednom obchode jsem narazil na tunaky kousky za 16,90, kdyby chtel nekdo vedet kde tak PM. Myslim, ze pod 30kc kousky uz nikde nekoupite. |
Důchodců ráj na Orlí?
|
|
| nahoru |
|
 |
Candyman
|
Zaslal: po prosinec 31, 2012 1:53 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | V Brne v jednom obchode jsem narazil na tunaky kousky za 16,90, kdyby chtel nekdo vedet kde tak PM. Myslim, ze pod 30kc kousky uz nikde nekoupite. |
Občas jsou akce v Tescu za 25,- a nedávno v Kauflandu za 19,90,-
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|