Compress B.I.G. + Peptide Fusion

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Compress B.I.G. + Peptide Fusion  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Compress B.I.G. + Peptide Fusion
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
peix

PříspěvekZaslal: so prosinec 15, 2012 4:03 pm    Předmět: Compress B.I.G. + Peptide Fusion Odpovědět s citátem

Nedávno jsem založil vlákno na tohle téma, ale bohužel jsem se dostal odpovědi, neboť se thread změnil ve spíše obecnou diskusi. Takže prosím, abyste neodbíhali od tématu a drželi jste se jen těch dvou výrobků :). Stačí mi pouze odpověď, zda-li jste s nimi měli nějakou zkušenost a to jakou a jestli byste mi je jako 17 letému studentovi doporučili :) Jsou chutě vanilka dobré? :) Děkuji moc za všechny odpovědi.

Dávkování bych viděl v
tréninkový den: před snídaní gainer, po tréninku gainer, hodinu po tréninku protein, před spaním protein nebo tvaroh
netréninkový den: před snídaní gainer, před spaním protein

Protein:
https://obchod.ronnie.cz/s-2872-peptide-fusion.html

Gainer:
https://obchod.ronnie.cz/s-2882-compress-b-i-g.html
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
patrikdundych

PříspěvekZaslal: so prosinec 15, 2012 4:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jediná povedená příchuť u compress BIG je čokoláda,ta je fakt parádní
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Lada78
Anonymní

PříspěvekZaslal: so prosinec 15, 2012 7:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jak Peptide, tak B.I.G jedine cokoladu.

Vanilkovy B.I.G chutna hrozne chemicky, cokoladovy je naopak prijemne nahorkly, jahodovy pak chutna jako zkazene granko. Davkoval bych ho jako odpoledni svacu plus 30 minut po cviceni.

Peptide vanilka (mam ji ted) je k zbliti, hruza nechutna, cokoladovy je pak takovy prijemne jemny, ale take zadny chutovy zazrak. Jinak Peptide celkove dost peni (pena neopadne ani za 30min) a je plny hrudek z kaseinu (resilo se jinde). Davkoval bych ho jako dopoledni svacu a pak hodku po cviceni, pripadne na noc.

Jeste je zajimave, ze kdyz sem bral pred spanim Long, nemel sem rano hlad, po Peptidu se probouzim neprijemne hladovy...

Mozna bych doporucil nez kombinovat tohle, tak rovnou jit do One Stop Extreme od Reflexu.

Rychle na stránku:

Přejdi na: