budem sledovať main card, teším sa na roya, meatheda, barryho ale aj na tuf finále, včera potešil Lombard pekným tko na Palharesa.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
aj tak mi je ľúto Hendricksa, nedostal ľahký fight, a opäť musí zabrať
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
hej, ten si to chudak musi fakt prebojovat snad cez vsetkych moznych kym dostane titulovy. No myslim, ze Ellenberga zrusi v prvom kole, co mu prida este prestize. No do marca daleko a potom mozno este dalej...
Ad TUF: !SPOIL! No konecne som videl Barryho opat vyhrat. Neskutocne brutalny knockout. Nelson bol tutovka, pekne si pomojkal zas brusko. TUF nesledujem, no nejak mi niekam zmizol ten propagovany zapas toho vygumovaneho marinaka.
On Tuesday, it was revealed that Overeem supplied five voluntary drug tests between June and November and had submitted to NAC-administered tests on Nov. 16 and Dec. 21. All results came back negative.
Uz o tri dni poriadne naslapany event: http://en.wikipedia.org/wiki/Strikeforce:_Marquardt_vs._Saffiedine Cormier Barnett Mousasi Kennedy atd atd.. k dokonalosti chybaju len Rockhold a Melendez. Ale podla toho co sa v SF deje, tak by som nebol prekvapeny ak to bude jeden z poslednych eventov. Nemaju tam koho stavat proti skvelym menam a aspon by to urychlilo niektore dream fighty UFC vs Strikeforce
aj prelims sú parádne, s radosťou pozriem, to, že SF končí je dobré, ale musím uznať, že počas svojej existencie predviedli parádne eventy, fakt sa teším na moussasiho, cormiera a dúfam, že nakoniec aj Barnetta v ufc
"Conor Bless"
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru