Já jsem teďka marod , tak jsem se rozhodl k StarTrek : Enterprise... Kriminalky a sitcomy mě už přestali bavit. Už se blížím k třetí řadě. Nezajímavější jsou ty díly kdy T´pol přijde k emocím :D
_________________ Wilks? Makes little guys feel better about lifting less. Means nothing. I came up with my own formula that makes weaker guys like me to feel better: it's a combination of bw, years training, leverages, excuses, potential and heart :D:D:D
Pred par mesiacmi som natrafil na serial American dad , heh a je to fajnoveee
Miestami este nechutnejsie ako Family guy, ci Soth park (ten som vsak nesledoval)...najma vdaka postave Rogera:
No a ked som si uz myslel, ze nic sprostejsie kreslene momentalne nie je, natrafil som na Ugly americans A to je uz masaker...:
Ja teda breaking bad moc doporucit nemuzu, extremne pomale tempo, hodne hluchych mist, absence !jedine! sympaticke postavy nebo postavy, ktere byste v serialu aspon trochu fandili (Jesse ma svetly chvilky, ale vetsinou se chova jako kreten), zajimave je vetsinou jen finale serie, ktere je opravdu v tempu.
Nejsem si ale jistej, jestli ten serial opravdu ziskava ve finale lepsi spad nebo je to jen v tom, ze mate radost, ze se tam konecne neco deje...
Jak je na tom pátá řada? Nějak jsem se neodhodlal se na ni podivat.
_________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
Lunreal: Viděl jsem zatím 3 řady a baví mě čím dál víc. Seriál, který kvalitou neklesá, ale naopak stoupá každým dílem výš, což je v dnešní době docela zázrak.
Já teď zrovna sleduju už jenom premiéry -
Two And A Half Men - 10. série (Už to není, jako to bylo, ale mě se to pořád líbí)
Family Guy - 11. Série (Už to není, co to bylo :-D - A mnohem víc se mi líbil českej dabing, než originál - Petr Rychlý je Petr Rychlý)
Dr. House - 8 série - Dívám se na to s českým dabingem (Jelikož jsem to dlouho neviděl, tak se na to dívám velmi rád)
Simpsonovi - 24. série a Clevelend Show - 4. série - Nic moc....
Dokoukávám 2. sérii Sherlocka - Tohle opravdu doporučuju, kdo to neviděl, tak si na to vyhraďte čas..
Nemůžu se dočkat: Dexter (8. série), Sherlock (3. série), Hra o Trůny (3. série)
- Koukal jsem, že tady pár lidí doporučuje Strike-Back, tak nevím, jestli do toho jít.
Tak jsem se podíval na Flashforward. Celé lidstvo se podívá na dvě minuty do několik měsíců vzdálené budoucnosti.
Docela zajímavé, postrádalo to hluchá místa, sympatičtí herci. Pro mě to mělo jeden obrovský mínus. Aby seriál mohl mít vůbec nějaký předpokládaný děj, ignoruje se jak by se lidé ve skutečnosti v takovém případě chovali a chovají se tak jak potřebuje scénárista. Také se ignoruje kauzalita. Ale bez toho by se tento seriál nedal natočit.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru