Marc Fitt

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Marc Fitt  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Marc Fitt
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Spam

PříspěvekZaslal: út prosinec 18, 2012 3:00 pm    Předmět: Marc Fitt Odpovědět s citátem

Určitě ho většiná zná a kdo ne stačí vygooglovat. Našel jsem jeho jídelníček a přečetl nějaký články na jeho stránkách. V jedné otázce se ho někdo ptá jak buduje svaly a přitom si udržuje minimální % tuku. Jeho odpověď zněla že jeho spec. dietou, tréninkem 6x týdně a bez cardia. Po shlédnutí jeho jídelníčku opravdu nevím co si o tom myslet, takové množství proteinů, suplementů, sach. málo... no já nevím. Zajímají mě vaše názory. Díky...

How do you maintain low bodyfat percentage while gaining muscle? Do you train to get bigger or just to stay that way?
The best way to maintain this low bodyfat is to have a great diet with a high protein ratio. (3 protein, 2 carbs, 1 fat). I am always trying to gain dry mass.

Diet : 2 to 3 hours between each meal

Breakfast :1 banana, 1 cup of oats, 5 egg whites, 200ml of natural yogourt (o fat, low carbs), 1 protein shake, 1multi-vitamin, 1 omega-3, 1 vitamin b-100, 2 cap of test alpha and 5 g of glutamine

Meal2 : 1 orange, 15 almonds, 1 protein shake, two rice cakes with almonds butter if I’m hungry

Meal3 :200g of chicken with 60 g of brown rice, 1 cup of green vegetables, 1 multi-vitamin and 1 omega-3

Meal4 :15 almonds, 2 rices cakes with almond butter on, 1 protein shake

Meal5 : 200g of chicken with 60 g of brown rice, green vegetables, 1 multi-vitamin and 1 omega-3, 2caps of test alpha (beyond yourself test booster

Preworkout meal : 1 hours before gym :1 shake with: 20g of whey isolate beyond yourself and 2 egg whites.1 cup of natural oats, 1 apple and cinnamon
+ 1 vitamin c, 1 omega 3, 1 multi-vitamin and 1 vitamin b100

Preworkout shake : 1 ½ scoop of preworkout ‘’Go beyond’’, 10g of bcaa,

Postworkout shake : 40g of whey isolate beyond yourself, 60g of dextrose (simple sugars), 5g of monohydrate creatine beyond yourself, 5g of glutamine beyond yourself, 5 g of bcaa beyond yourself

Post workout meal : 200g of chicken with 60 g of brown rice, 1 cup of green vegetables, 1 multi-vitamin and 1 omega-3

Meal7 : high Protein pudding (200g of yogourt with 1 scoop of protein)

Meal 8 : 5 egg whites, 1 scoop of isolate protein, 5g of glutamine, 3 caps of ZMA, 2 omega-3
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Paťo22

PříspěvekZaslal: út prosinec 18, 2012 4:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

bez kardia, pretože hlavným zdrojom pri kardiu je glykogén - sacharidy -> a keď nemáš sacharidy tak je kardio kontraproduktívne... prečítaj si niečo o CBL alebo CNS... 10 dní sacharidy do 30G, 10. deň nacukrovať, a potom ísť aspoň 4 dni znovu so sacharidmi pod 30g a na 4.,5.,6.,7.,.....10. deň nacukrovať..
Spam

PříspěvekZaslal: út prosinec 18, 2012 9:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Cože? Hele teda dobře chtěl jsem celkový názor na jeho jídelníček atd... Ale když už teda mluvíš o cardiu tak cardio za účelem spalování tuků se jezdí právěžě až po tréninku (min 50min) až máš spálenej glykogen aby si tělo bralo energii z tuků. To je můj názor, opravte mě jestli se pletu.
Arantir

PříspěvekZaslal: čt prosinec 20, 2012 12:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

8 jedal za den?a kedy si traviaci trakt oddychne?a kto ma na to cas? no thanks
tweeety

PříspěvekZaslal: st leden 02, 2013 2:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ty vole...ja nechapu co je na nem k reseni..vzdyt ten kluk neni nicem jinej nebo specialni..boze takovejch kluku s takovym telem znam..fakt nechapu
MAST3R

PříspěvekZaslal: st leden 02, 2013 2:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No nějak tak, zajímalo by mě čím se tak proslavil, to samé jako ten Zyzz nebo jak se jmenoval, už jsem to tu psal, ale dokud neumřel a nedal jsem Guru (?) ten odkaz, tak jsem o něm nevěděl.

Takhle vypadají lidi co dělají crossfit.
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: st leden 02, 2013 2:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

OT- crossfit taky neni nic noveho snad ne?
MAST3R

PříspěvekZaslal: st leden 02, 2013 3:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Však já neříkám, že je to nové, ale za takhle vypadá skoro každej co ho dělá, proto nechápu tohle šílenství okolo něho (Fitta).
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: st leden 02, 2013 4:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo jasny no, tak on dela porad videa, radi a tak... zkratka je videt. S tim Zyzzem mas pravdu, dokud jsem se o nem nedozvedel, tak jsem ho taky neznal.
Lukyss

PříspěvekZaslal: st leden 02, 2013 4:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CZEBLADE napsal:
dokud jsem se o nem nedozvedel, tak jsem ho taky neznal.

jo to zní rozumně
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: st leden 02, 2013 5:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo no ... spis ho vetsina objevila az po smrti ....

Rychle na stránku:

Přejdi na: