| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Trev
|
Zaslal: st prosinec 19, 2012 7:44 pm Předmět: |
|
|
Pokud člověk jít 8 vajíček denně i se žloutky, tak to je problém. Pokud si dáš denně jedno vajíčko, tak to nehraje roli.
Doporučená denní dávka cholesterolu je zhruba tolik, co je obsaženo v jednom žloutku. Problém je v tom, že cholesterol můžeme přijmout i v jiné formě, jako je majonéza, atd. takže s tím je taky třeba počítat.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
MAST3R

|
Zaslal: st prosinec 19, 2012 7:53 pm Předmět: |
|
|
Přesťan psát sračky, momentálně jím 20+ týdně a ještě jsem neumřel. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
papaya

|
|
| nahoru |
|
 |
Pr!nc
|
Zaslal: st prosinec 19, 2012 8:01 pm Předmět: |
|
|
| Trev napsal: | Pokud člověk jít 8 vajíček denně i se žloutky, tak to je problém. Pokud si dáš denně jedno vajíčko, tak to nehraje roli.
Doporučená denní dávka cholesterolu je zhruba tolik, co je obsaženo v jednom žloutku. Problém je v tom, že cholesterol můžeme přijmout i v jiné formě, jako je majonéza, atd. takže s tím je taky třeba počítat. |
Jasně, až na to, že dneska se vyráběji majonézy, který žloutek skoro neviděly.
|
|
| nahoru |
|
 |
TheGhost

|
Zaslal: st prosinec 19, 2012 8:11 pm Předmět: |
|
|
Já jím 42 vajec týdně , každý den 6 doufám že neumřu :DDDDDDDDDDDDDDDD
|
|
| nahoru |
|
 |
HerrThomas
|
|
| nahoru |
|
 |
Pr!nc
|
|
| nahoru |
|
 |
nEcro

|
Zaslal: st prosinec 19, 2012 8:59 pm Předmět: |
|
|
tech jim denne pres 6 vajec a na poslednich testech na krev jsem mel cholesterol velmi podprumerny, takze pohoda. Vajca jsou OK _________________ BP 165 l DL 300 l SQ 240 l RAW
BP 180 l DL 300 l SQ ??? l EQ
195cm/126kg 21let
|
|
| nahoru |
|
 |
Foresten

|
Zaslal: st prosinec 19, 2012 9:00 pm Předmět: |
|
|
Vajicka v pohode, rekl bych, ze stravitelnejsi "zdravejsi" nez maso :)
|
|
| nahoru |
|
 |
shooter

|
Zaslal: st prosinec 19, 2012 9:05 pm Předmět: |
|
|
Jednak cholesterol je dobrej a špatnej. Tělo si vyrobí více nejž přijmeš. Takže bych to u sportujících lidí vůbec neřešil, protože to tělo potřebuje. Je to pomocník při stavbě svalů. Jestli jich sníš 5 nebo 20 je jedno. Byly doby kdy jsem jedl 20 vajec denně a úplně v pohodě.
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: st prosinec 19, 2012 9:06 pm Předmět: |
|
|
| nEcro napsal: | | tech jim denne pres 6 vajec a na poslednich testech na krev jsem mel cholesterol velmi podprumerny, takze pohoda. Vajca jsou OK |
nevíš jentak mimochodem kolik? buď jen LDL, nebo poměr LDL:HDL. Dost by mě to zajímalo. Profi kultík teď psal na jedno forum, že se snaží držet LDL na 100-110. Od 160 výš to je prej průser.
Stálo tě to měření něco?
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: st prosinec 19, 2012 9:07 pm Předmět: |
|
|
| nEcro napsal: | | na poslednich testech na krev jsem mel cholesterol velmi podprumerny, takze pohoda | no, mit hodne nizkej cholesterol neni zrovna nejaka vyhra
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: st prosinec 19, 2012 9:16 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | | Stálo tě to měření něco? | 30kc za navstevu praktickyho lekare
|
|
| nahoru |
|
 |
nEcro

|
Zaslal: st prosinec 19, 2012 9:17 pm Předmět: |
|
|
tak to nevim bylo to na poviny prohlidce kdyz sem prechazel k jinemu doktorovi.
samozrejme ten "spatny" a mel jsem tusim ze sem mel nizsi nez je takova prumerna hodnota takze pokud rekneme ze prumerna hodnota je tak 100 tak ja mel tak 60-70 _________________ BP 165 l DL 300 l SQ 240 l RAW
BP 180 l DL 300 l SQ ??? l EQ
195cm/126kg 21let
|
|
| nahoru |
|
 |
Pr!nc
|
Zaslal: st prosinec 19, 2012 9:18 pm Předmět: |
|
|
V jakých jednotkách je ten cholesterol uveden?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |