| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
ditom
|
Zaslal: st prosinec 12, 2012 8:38 pm Předmět: Co jíst po tréninku místo suplementů? |
|
|
Zdravicko, muze mi nekdo prosim poradit? Vzhledem k tomu, že si nemůžu koupit suplementy, co mám jíst po tréninku? Banány (ovoce) a potom vajíčka - může být? Nebo tvaroh? Nebo jiné zdroje bílkovin? Díky!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
Insano41

|
Zaslal: st prosinec 12, 2012 8:49 pm Předmět: |
|
|
v největší nouzi i piškoty po tréninku splní svůj účel.
|
|
| nahoru |
|
 |
Foresten

|
Zaslal: st prosinec 12, 2012 8:56 pm Předmět: |
|
|
Nic neres, po treninku se za hodinu az hodinu a pul normalne najez, nejlepe maso.
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
Zaslal: st prosinec 12, 2012 8:59 pm Předmět: |
|
|
V tvém případě po tréninku banán. Ale není to nutnost
|
|
| nahoru |
|
 |
dogeatdog
|
Zaslal: čt prosinec 13, 2012 9:39 am Předmět: |
|
|
Jediný suplement, který po tréninku beru, je pár lžiček maltodextrinu, abych dostal glukózu do krve (a taky abych sebou nesekl, mívám občas tendence k hypoglykemii). Hodinku, hodinku a půl po tréninku jídlo - maso s bramborama, s rýží.. takový tatarák nebo hovězí stejk.. kuřecí se sýrem.. sakra já mám zas hlad
rychlojídlo varianta u mě je přijít z železářství, dát vařit rýži a tu pak smíchat s tvarůžkama (pěkně se rozhňahňají) a cottage. Přidat cibulku, do misky rajčata a potréninkové jídlo ready. _________________ "Expose your weaknesses and work on them." Arnold Schwarzenegger
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: čt prosinec 13, 2012 9:49 am Předmět: |
|
|
Ja davam tesne po treningu 150g ovesny vlocek, Pred cvicenim je zaliju vodou a mlikem at sou pak ready.
|
|
| nahoru |
|
 |
Insano41

|
Zaslal: čt prosinec 13, 2012 10:20 am Předmět: |
|
|
po treninku by se mely davat spis rychle stravitelne sachry, ne? Vlocky jsou docela záhul
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: čt prosinec 13, 2012 10:42 am Předmět: |
|
|
150g vlociek je teda hardcore po treningu _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
ceiro
|
Zaslal: čt prosinec 20, 2012 6:50 am Předmět: |
|
|
A neměli by se náhodou po treninku jíst rychle strávitelné sacharidy? Ovesné vločky jsou pomalu strávitelné ne?
Myslím že malta je ideální a není draha.
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: čt prosinec 20, 2012 6:55 am Předmět: |
|
|
NJ, dal jsem spatny priklad, ja jako tezkotonaznik co uz pribirat ani moc nechce a nepotrebuje si klidne muzu dat ty vlocky - pomaly sacha..
Ale nekdy taky sezeru pul sacku piskotu, este pred tema vlockama )
|
|
| nahoru |
|
 |
honzaj95

|
Zaslal: pá prosinec 21, 2012 9:14 am Předmět: |
|
|
Nejez vločky po tréninku, obsahují spoustu vlákniny a ta zpomaluje vztřebávání živin.
Tvaroh se strašně pomalu tráví a po tréninku je dost nevhodný.
Ovoce, nejlépe banán obsahuje hodně fruktózy a trochu vlákniny, takže by neměl být až tak špatný.
Puding nebo syrovátka jsou asi takový nejlepší náhrady, pokud teda snášíš dobře laktózu, obsahuje to poměrně vyvážené množství s/b a cenově docela levné, jen připrava/chuť..
|
|
| nahoru |
|
 |
nEcro

|
Zaslal: pá prosinec 21, 2012 9:56 am Předmět: |
|
|
hlavne si proboha nekupuj susenou syrovatku, to je tak na prujem akorat !
banan je taky pomerne k nicemu protoze obsahuje fruktozu ktera nestiumuluje inzulin takze tim maltu nenahradis _________________ BP 165 l DL 300 l SQ 240 l RAW
BP 180 l DL 300 l SQ ??? l EQ
195cm/126kg 21let
|
|
| nahoru |
|
 |
aptor
|
|
| nahoru |
|