Máte nějaký vzor, jak by jste chtěli vypadat? Bušíte aby jste se podobali někomu kdo vás oslnil? Kdo je to?
Můj vzor je Sly stallone, dle mě vždy vypadal perfektně a nikdy neměl svalů až příliš (ale měl jich hoooodně, to je samozřejmě pravda) . A taky, čet sem že Sly dal v 57 letech 165 bench press, 230 dřep a 140 nadhozem nad hlavu....vše v kilogramech...dle mě minimálně úctyhodné:-)
Můj vzor je uživatel http://lide.ronnie.cz/habartovi takovou postavu bych bral všema deseti..nelíbí se mi vyrýsovaní kulturisti, ale z kulturistů např Roelly Winklaar, Lorenzo Becker, Cutler...
Můj vzor jednoznačně Milan Šádek!! , dříve když ještě závodil tak Lukáš Topinka , i když Lukáš Milana porážel nakonec z toho všeho přeci jenom vyšel vítěz Milan.
Za tohle bych se nezlobil, ale bohužel musím počkat, jestli to geneticky klapne třeba v příštím životě
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Na pouhých 185cm neskutečná dynamika a výborná koordinace pohybů.
Ale taky až v příštím životě.
_________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Když jsem hrál fotbal, tak to byl Theo Walcott... tohle je vůbec nejbrutálnější věc, kterou jsem kdy na fotbale viděl. Konkurenci tomu dávají snad jedině velký obraty z 0:3 na 4:3 apod. U toho si řeknu wow.
Teď už vzor nemám. Motivuje mě toho dost, ale největší motivace je pro mě každej progress, kterej zaznamenám na sobě. Moc mě motivuje, když potkám nějaký takový lidi, který vidím na netu, nebo si o nich čtu. Vidět D. Hájka v Golds gymu, pokec s kultíkama při EVL's Prague Pro.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru