Co se tyce Crossfitu, tak urcite Dan Bailey, hlavne protoze je skoro stejne vysoky (170 cm vs 174 cm) jako ja a taky je ta lehci vahovka (78 kg). Casem by mi nevadilo se svalove a mozna nekdy za tisic let vykonove dostat na tu hranici, kde je on.
A kulturistika, tam je to jasne, bohuzel nekorunovany kral, ale pro me fakt nejlepsi kulturista vsech dob
kdyz to nema co docineni s kulturistikou a tak, rekl bych
dík za připomenutí, tohle je asi nejsilnější video které jsem viděl.
Pro ty co neví o co jde:
_________________ Tomi99: můžu sem hodit video, ve kterém dám několik reps se správnou technikou (50kg) a potom si naložím 100kg a dám jednu reps s fake technikou. (o MT)
Nechtěl jsem to nějak řešit, ale když to napsal jnerez.
Co to je mezi náturály? Že tam soutěžej? Že je ještě nechytli?
Jinak za mě když už jsem píšu, tak z reálného hlediska, něco co postnul Seva (i když ho neznám, tak si myslím, že je to postava, které se dá dosáhnout i naturálně) a z nereálného je to spousta kulturistů: Arnold, Dorian, Ronnie, Kai,...
_________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
No já se příznám, že nemám vůbec odhad co se dá dosáhnout naturálně a co ne, ale ten první týpek mi už přijde obrovskej.
Počkáme až se ozve někdo povolanější.
Study: Nevěř všemu co se píše na netu, já osobně už nevěřím nikomu, jeden "kámoš" všechny ve fiku krmil tím, jak jede jen na stravě i bez doplňků (měl cca 185 cm a 86kg - vysekanej - pruhy na ramenech a tricáku), a pak v šatně zapíjel spirák a bůh víc o měl k tomu ještě doma. :)
PS: nejde, že by to byla nějaká HC sypačka ten spirák, ale o tom, že Ti do očí lže.
_________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru