|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
guruhonza
Anonymní
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Majesty

|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: ne prosinec 23, 2012 12:06 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | | Master: Naturální vs testovaná vs netestovaná. Asi tak =) Průser je, že i v naturální občas někoho chytnou. |
To věřím, že se chytaj i tam. Ale prostě by se dalo říct, že koho nechytli za celý život je vlastně naturál. Takže naturál je ten, kdo umí včas vysadit.
Ale jinak věřím, že někde je to přísnější a třeba jsou tam náhodné (nebo jak se tomu říká) kontroly několikrát do roka, kde to není tak snadné jako když Tě testují chvilku po soutěží.
A ještě aby si někdo nemyslel, tak já AS nějak neodsuzuji, ať si bere každej co chce. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: ne prosinec 23, 2012 12:09 pm Předmět: |
|
|
Ještě tak dokážu pochopit lidi, co sypou. Ale pokud je někdo nastřelenej a přitom všem vehementně tvrdí, že je čistej.....Tak to je prostě ču.ák. Nemluvím teď o závodnících, kteří mají logický důvod v určitých kruzích mlčet. Ale pokud se nějakej borec od vedle zlepší o parník a není schopen přiznat barvu, tak je to zmrd a sráč.
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: ne prosinec 23, 2012 12:09 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: ne prosinec 23, 2012 12:12 pm Předmět: |
|
|
Master: No. Třeba Evan Centopani nikdy chycenej nebyl a přitom normálně mluví o steroidech a jejich důležitosti. Českej talentovanej dorostenec už taky nepopírá, že by si je nikdy nevzal a přitom ho nikdy nechytli. Spíš nemá smysl to takhle řešit. Chyba je v systému.
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: ne prosinec 23, 2012 12:13 pm Předmět: |
|
|
Johncreasy: Přesně takhle to bylo v mém případě, on nám trvdil, jak 4 měsíce nemá ani blbej protein (říkal to několika lidem, sám od sebe), prostě nic, přitom bral ten spirák a ani bych se nedivil, i kdyby toho bylo více. Chápu, že když se ho nikdo neptá, tak proč by chodil za lidma a říkal, že něco bere, ale když si sám honí takhhle EGO. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: ne prosinec 23, 2012 12:16 pm Předmět: |
|
|
Sorry, ale co je ti ten spirák?
A taky...je treba si uvedomit ze steroidama oni ničí sami sebe. Maji svaly, ale v hlave jim asi neco nedochazi....
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: ne prosinec 23, 2012 12:17 pm Předmět: |
|
|
Guru: tak já to ani nechtěl nějak řešit, ale po tom co jsem dal Study ty fotky, že věří, že to naturální apod. Není mi 15 takže mi je jasné, že celá jeho postava nestojí jen na sypačce a také, že se sype jen v kulturistice.
Jinak třeba Lee taky mluvil o tom, pokud se nepletu celkem na rovinu, když se někdo zeptal. A ten dorostenec, to myslíš, toho jak je podobnej Flexovi? Jestli jo, tak tam jsem si nikdy nemyslel, že je to naturál.
Micus: máš PM. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: ne prosinec 23, 2012 12:20 pm Předmět: |
|
|
Master: Koukal jsem na video k Olympii 84 snad a tam to řešej. Gaspari pak jen říkal, že nebere diuretika, což je docela šílený, protože on posunul hranice připravenosti zas o krok dál.
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: ne prosinec 23, 2012 12:26 pm Předmět: |
|
|
Guru: no já myslím, že fajn, když se takhle o tom i člověk dozví, dá se říct z první ruky. Udělá si o tom trochu přehled, i když to brát nechce. Já jsem si dřív taky o trochu přečetl, ale dokud nebudu chtít užívát AS, tak se o to moc nebudu zajímat, nikdy neříkám nikdy, ale teď učitě ne.
A jinak z těch fotek co si dal se mi nejvíc líbí ta první ten Aaron Curtis. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: ne prosinec 23, 2012 12:29 pm Předmět: |
|
|
Guru: Zrovna ten Aaron, kdyz vezmem tu porovnavaci fotku z objemu a pak rysly, tak ten mi pripada nastreleny uplne maximalne, sice je tam rok rozdil, ale aby stahl tuk na minimum a pribral k tomu jeste takovou kopu svalu, tak to mu vubec nezeru
A ten Rob Riches, tomu bych to i veril, vsak on tam zadne extra objemy nema a vypadat takhle po 15 letech cviceni se sypkou by bylo spis ubohe. Ale na 15 let cviciciho naturala to vypada hodne dobre.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: ne prosinec 23, 2012 12:32 pm Předmět: |
|
|
guru-
Zrovna Rob je takovej typ, který má znalosti a zkušenosti na to, aby takovou formu zvládnul na čisto.
Možná jsem naivní, možná tam něco posílá/posílal, ale já mu fandím hlavně po tom, co jsem ho sledoval na youtubu, kde se nechával točit při zkoušení různých sportů
- "Nice body but what can you do with it?" - všem doporučuju, hodně zajímé a v neposlední řadě je tu dobře vidět, jaký je Rich talent (obstojně zvládné sprinterský trénink, MMA trénink atd. - a to cvičí převážně na "vzhled"). _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
Zaslal: ne prosinec 23, 2012 1:20 pm Předmět: |
|
|
Ten kamoš má 16, je mladší i menší než já. Do fitka chodime spolu přes 2 roky. Řešíme spolu vše co se týče fitka. Prostě věřím mu, protože ho znám už hodně dlouho (i ze školy) A jak vím, v létě se třeba ani nezastaví jak má práce.
Při výšce 168cm a 79kg má výkony, MT:207,5 Dřep:145kg, BP:118kg občas trénuje i dvoufázově, vše v pohodě uregeneruje. Na jídlo kašle. A objemy má více než slušný! Dodávám, že břicho má celkem rýsnuté.
A ted mi řekněte, proč by takový borec který má 32 let, trénuje asi od 15 by nemohl mít takovou postavu při kvalitním jídelníčku a tréninku pokud by měl opravdu dobrou genetiku (viz třeba můj kamarád).
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: ne prosinec 23, 2012 1:25 pm Předmět: |
|
|
to je krasny jak se tady zacnou 70ti kilovi kluci co malem ani nevi jak cvicit a jist bavit o sypacce, zalozte si radsi skupinu na facebooku a tam si to reste
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|