To je jako jedna bába povídala, ze arnold je cistej ale ze franta od naproti suplemntuje od 12 let a ted nasadil steroidy,...:D jj muj kamarad meri 150 cm vazi 120kilo dava mt 300 drep 250 a bench 200 a jmenuje se Machrus Imaginarus:-) a nebere steroidy
to je krasny jak se tady zacnou 70ti kilovi kluci co malem ani nevi jak cvicit a jist bavit o sypacce, zalozte si radsi skupinu na facebooku a tam si to reste
Nevím, proč by se tohle téma nemohlo takhle tady probírat . Hlavně ti mladí by měli vědět, že to co vidí na krabicích od proteinu, opravdu není z proteinu.
Proč se musí zajímavé téma zase stočit na tuhle nesmyslnou diskusi? Achjo
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Stejne tohle tema je jak kdyby si mali kluci porovnavali pindoury. Jedna strana mince je vzor jako vzhled, ale vetsina nema tucha co ten jejich vzor je za osobnost z druhe mince.
to je krasny jak se tady zacnou 70ti kilovi kluci co malem ani nevi jak cvicit a jist bavit o sypacce, zalozte si radsi skupinu na facebooku a tam si to reste
Nevím, proč by se tohle téma nemohlo takhle tady probírat . Hlavně ti mladí by měli vědět, že to co vidí na krabicích od proteinu, opravdu není z proteinu.
Chceš tím říct, že když si koupím protein tak v tom je něco navíc co výrobce nepíše?
Jednou jsem potkal v Mekáči 3 kluky, co se bavili o tom, že snad Mutant měl někde napsáno, že 8kg svalů za měsíc a oni tam řešili, že nenabrali vůbec nic.
Posledni dobou me celkem motivuji videa na FMG Borise "Valihora" Prekopa a i je mi sympaticky svoji postavou a vubec tim, jak vystupuje.
A pak samozrejme, abych nezapomnel, muj skoro vzor Rostislaw no...
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Proč se musí zajímavé téma zase stočit na tuhle nesmyslnou diskusi? Achjo
Nejspíš jsme to rozjeli my s jnerez, takže já se omlouvám.
Study: To já chodil cvičit taky s kámošem, 178cm a 95-100kg, nebyl tlustej, spíš mohutnej, náznak kostek na břiše, ale i pruhy na ramenech při tréninku a taková ta strongmanská postava. Výkony bench 140kg, MT 8x180, a dřep 200kg, nebyl to ani test maximálek, ale spíš poslední sérka. No a když mi řekl, že snídá piškoty s mlékem nebo tabulku čokolády a po tréninku s ní co máma uvaří (takže žádný steaky, každý den kuřecí s rýži apod.), tak jsem čuměl, ale prostě můj názor je, že i když člověk má tuhle genetiku, a pak vyladí jídlo do detailu, tak je nějaká hranice kterou naturálně nepřekročíš.
A dál to řešit nechci, Kubaz je nějakej nervozní zase.
_________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
Já jen nechápu, proč se kvůli jednomu slovu co napíšu, musí spustit takový řetězec reakcí. Nevím, proč by se někdo s opravdu dobrou genetikou na takovouhle úroveň nemohl někdy dostat. Stejně tak nechapu, jak někdo Draperovi v logu může rozebírat jestli sype nebo ne.
Hlavně ti mladí by měli vědět, že to co vidí na krabicích od proteinu, opravdu není z proteinu.
Chceš tím říct, že když si koupím protein tak v tom je něco navíc co výrobce nepíše?
ne, špatně si ho pochopil. Tím chtěl říct, že ty monstra, co "ti mladí" vidí na krabicích jako fotky, to nemají z proteinu.
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Hlavně ti mladí by měli vědět, že to co vidí na krabicích od proteinu, opravdu není z proteinu.
ne, špatně si ho pochopil. Tím chtěl říct, že ty monstra, co "ti mladí" vidí na krabicích jako fotky, to nemají z proteinu.
byl jsem ted v ronnie shopu nakoupit hadry a zkoušim v kabince a z venku slyšim,slečno chtěl bych protejn...a jaký?...no takovej po kterym budu vypadat jako ti pánové co tu máte na obrázkách venku
Ale musim říct že prodavačko z toho dobře pak vybruslila:D
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru