|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
dogeatdog
|
Zaslal: ne prosinec 23, 2012 9:46 pm Předmět: |
|
|
Už jako kluka mě dokonale dostala tahle fotka Larryho Scotta. Ten chlap mě fascinuje dodnes a pro mě osobně je to dodnes nepřekonaný vrchol estetiky v kulturistice. Ta dnešní monstra mě až na vyjímky vůbec neberou.
_________________ "Expose your weaknesses and work on them." Arnold Schwarzenegger
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: ne prosinec 23, 2012 10:40 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | | DiamonD123 napsal: | | jnerez napsal: | | Hlavně ti mladí by měli vědět, že to co vidí na krabicích od proteinu, opravdu není z proteinu. |
Chceš tím říct, že když si koupím protein tak v tom je něco navíc co výrobce nepíše? |
ne, špatně si ho pochopil. Tím chtěl říct, že ty monstra, co "ti mladí" vidí na krabicích jako fotky, to nemají z proteinu. |
Jo - to jsem určitě špatně pochopil - jinak bych to nepsal Díky za vysvětlení
|
|
| nahoru |
|
 |
poklop789

|
Zaslal: ne prosinec 23, 2012 10:53 pm Předmět: |
|
|
Me zaujal tady tento pan.
Nejlepsi zapasnik vsech dob. Takovej drobecek, pri narozeni vazil temer 7 kg
Skoda ze nikde nejsou zdokumentovany jeho treninky.
Tohle sem vygooglil ze by mohli byt jeho maxima, ale je to trosku dost prifoukly, uverit lze jen ten nadhoz
RAW Bench press: 704 lbs. (320 kg)
Deadlift: 882 lbs (400 kg) 3 reps. with ease
Clean and jerk: 450 lbs (205 kg) with ease
Zercher deadlift: 660 lbs (300 kg)
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: ne prosinec 23, 2012 11:11 pm Předmět: |
|
|
Při vší úctě ke Karelinovi. Souhlasím, že je nejlepší zápasník všech dob, ale všechny ty maxka bych sundal minimálně o čtvrtinu, aby se tomu dalo aspoň trochu uvěřit.
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: ne prosinec 23, 2012 11:27 pm Předmět: |
|
|
| dogeatdog napsal: | Už jako kluka mě dokonale dostala tahle fotka Larryho Scotta. Ten chlap mě fascinuje dodnes a pro mě osobně je to dodnes nepřekonaný vrchol estetiky v kulturistice. Ta dnešní monstra mě až na vyjímky vůbec neberou.
|
j larry je skvely a jak pises, dnes to jsou jen monstra a nektera dost hnusna a nevyrazna
|
|
| nahoru |
|
 |
Nasser

|
Zaslal: st prosinec 26, 2012 9:26 pm Předmět: |
|
|
můj vzor byl Kevin Levrone... teď je to Flex Lewis
_________________ IMPOSSIBLE IS NOTHING
|
|
| nahoru |
|
 |
ChickenEater

|
Zaslal: so prosinec 29, 2012 7:48 am Předmět: |
|
|
Arnold na začátku kariéry:
_________________ Tento princip je natolik obecny, ze jakekoli jeho konkretni pouziti je zhola nemozne
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|