|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
shooter

|
Zaslal: po prosinec 24, 2012 12:35 pm Předmět: Jaké děláte zvyky na Vánoce? |
|
|
Ptám se jaké děláte zvyky na Vánoce?
My třeba rozkrajujeme jablko, dáváme šupinu pod talíř aby bylo hodně peněz, líbáme se bod jmelím, celých 22let jsem dodržoval tenhle den bez masa kuli zlatému prasátku, už na to kašlu, protože je každej rok stejně bílá obloha  Jinak ráno vánočka, oběd kuba (kroupy, zelí, houby), večeře smaženej kapr s br slátem což je asi klasika.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: po prosinec 24, 2012 12:56 pm Předmět: Re: Jaké děláte zvyky na Vánoce? |
|
|
Z těch zvyků, co existují, tak já sám dodržuju jen společnou večeři a bramborovej salát.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po prosinec 24, 2012 12:57 pm Předmět: |
|
|
Nastesti se z tech saskaren uz doma vylecili, tak ted jen to tam do zitrka prezit _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: po prosinec 24, 2012 12:59 pm Předmět: |
|
|
Já dodržuji jen společnou večeři u jednoho stolu. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Insano41

|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: po prosinec 24, 2012 1:33 pm Předmět: Re: Jaké děláte zvyky na Vánoce? |
|
|
šupinu pod talíř, "voňavý" františek, k večeři salát + x druhů masa, ryb, rybí polévka (5 litrů .-D) nic dalšího mě nenapadá. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Naposledy upravil Frozz. dne po prosinec 24, 2012 1:41 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Jahoda
|
Zaslal: po prosinec 24, 2012 1:33 pm Předmět: |
|
|
| CZEBLADE napsal: | | Insano41 napsal: | u nás se třeba hádáme a jsme na sebe nasraní až do doby po rozbalení dárků |
takze je to vsude stejne |
Všude určitě ne.Většina lidí tráví svátky v klidu,ale ty máš tuším problémy všude a vždycky.Ale to bude spíš tebou,tak si to nech pro sebe a tady s tím neotravuj vzduch.
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: po prosinec 24, 2012 1:35 pm Předmět: |
|
|
vanocka, rybi polivka, smazenej kapr s bramborovym salatem  , supina pod talir (podvod!  ), stromek (zivej:) s pernikama, betlem..
|
|
| nahoru |
|
 |
Miuri

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|