|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Seva98

|
Zaslal: po prosinec 24, 2012 7:43 pm Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | | okej pro me konec diskuze, az tu nekdo bude mit z takovych silovek svaly tak mi dejte vedet, cvici to tu kazdy a kde nic tu nic. |
Zrovna nazornou ukazkou tady takoveho stylu treningu byl tady Cizo. Vsechny jeho clanky kdysi a rady na foru se vzdy tocily okolo FB, AB treningu a Beara, ktereho tu proslavil zrovna jeho clanek.
A co se tyce Korteho, tak co vim, tak ty proslavil Milan Sadek s Freimenem na kultiristika.net
Holt se tyhle treningy jezdi a doporucuji vsem, diky vyse zminenym sportovcum. To, ze nejsou ideal ve 100% pripadu jak si tu nekteri mysli, je vec jina.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
kubaz

|
Zaslal: po prosinec 24, 2012 7:54 pm Předmět: |
|
|
reknu vam jeden pribeh, prisel sem na forum ronnie asi hned tyden potom, co jsem zacal cvicit, lidi mi tu poradili korte,beara FB apod. srajdy, tak sem to dva roky hezky cvicil a dva roky sem hezky nemel svaly , je pekny ze sem dal v 16ti nejakych 170 na drep, 120 na benc a 230 mrtvolu ale co s tim kdyz sem nemel zadny svaly ( jako vsichni co to cvici tady viz. treninkove logy) , pak jsem prestal byt blbec zacal sem cvicit s mistnim kultikem, to uz sla forma o stopro nahoru, pak sem si najmul trenera, cvicili sme hruzostrasny split telo 1x tydne a ejhle vyklubala se forma, takze k celemu korte,fb bear apod treninkum, nasrat a rozmazat stastne vesele
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: po prosinec 24, 2012 8:02 pm Předmět: |
|
|
Preto cvičím prevažne v roku split, samozrejme základné cviky v ňom áno, ale striktne točiť len trojku etc. odskúšané, cesta k veľmi rýchlemu naturálnemu odvareniu, mínusy prevažujú. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: po prosinec 24, 2012 8:19 pm Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | Preto cvičím prevažne v roku split, samozrejme základné cviky v ňom áno, ale striktne točiť len trojku etc. odskúšané, cesta k veľmi rýchlemu naturálnemu odvareniu, mínusy prevažujú. |
a presne o tom to je, kdyz se tady podivam, tak vsichni co tu uz fakt dlouhou dobu cvici, maji silove vykony a i svalove jsou nadprumerni tak proste cvici split, jasne, silove cviky proc ne, klidne i silovejsi treninky, ale nejaky rutiny a napsany treninky, to uz fakt neni zapotrebi..
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: po prosinec 24, 2012 8:29 pm Předmět: |
|
|
v silovkach jsem cvicil teda skoro jen drep benc mrtvola a u techto cviku si troufam rict, ze me trener jenom pochvalil, protoze tyhle mi vzdycky sli, akorat jsme zvysovali opakovani a rychlost
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
|
| nahoru |
|
 |
Apofis

|
Zaslal: po prosinec 24, 2012 8:37 pm Předmět: |
|
|
A nebylo to tim, ze jsi nasypal a jedl kvalitne?
Mno tak...aspon porovnavejte jabka s jabkama.
Korteho cvicilo asi 10 lidi co osobne znam a kazdy se zlepsil svalove o min. 3kg nahoru + sila.
Bez bobku.
|
|
| nahoru |
|
 |
Filip Vaško

|
Zaslal: po prosinec 24, 2012 8:41 pm Předmět: |
|
|
| Apofis napsal: | Ahoj,
trochu bych te chtel uklidnit, ze delas spravnou vec. Nechodim jsem moc casto, ale obcas treninkove logy ctu. .............
A. |
Děkuju ti za příspěvek určitě si z toho něco vezmu
Dojedu Korte do konce, protože to nesmím celý hodnotit po druhém týdnu, ale odjedu to hezky celý
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: po prosinec 24, 2012 8:47 pm Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | to je presne ono, neni to jen trenink, jsou k tomu dalsi faktory, kvuli kterym to proste do finalni podoby nikdy nerozseknem a nedozvime se jestli to je dobry nebo ne, ale to co jsem rekl plati, az tu nekomu z tohohle narostou svaly, tak mi dejte vedet |
Uz jsem ti psal, Bear - Cizo, Korte - Milan Sadek, Lukas Roubik. Klidne se jich zeptej osobne . Vyse jmenovani z tehle treningu narostli.
Edit: Jak pise Apofis, treba ironfactor forum, tam se da rict, ze jsou proti splitum uplne vysazeni a vysledky tam ti lidi maji uzasne.
Naposledy upravil Seva98 dne po prosinec 24, 2012 8:54 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Apofis

|
Zaslal: po prosinec 24, 2012 8:52 pm Předmět: |
|
|
Vysledku je plnej internet. Staci zagooglit korte - vysledky a hned ti toho vyleti spousty. Treba od kolegu z Aktinu, IF, Osvalech, kulturistika.net, com, všude.
|
|
| nahoru |
|
 |
kujin
|
Zaslal: po prosinec 24, 2012 9:00 pm Předmět: |
|
|
jak říkal gregg valentino, každý tělo jiný a je na každým, aby našel trénink, kterej je přesně pro něho...
|
|
| nahoru |
|
 |
Filip Vaško

|
Zaslal: út prosinec 25, 2012 12:02 pm Předmět: |
|
|
Naposledy upravil Filip Vaško dne út prosinec 25, 2012 4:29 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: út prosinec 25, 2012 12:09 pm Předmět: |
|
|
Nevím co je víc vtipnější, jestli, že sis založil tuhle kravinu nebo ty věci co Ti tam píšou ostatní. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|